Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Система за видеонаблюдение Safer - 4 камери 4MP за вътрешен монтаж

Код на продукта: KIT4CAM4MP30IR
Наличност: разпродаден
856.80лв. с ДДС
Без ДДС: 714.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

4-мегапикселова HDCVI камера за вътрешно видеонаблюдение Safer

Камерата Safer SAF-DM4MP30V28 има CMOS сензор за изображения 1/3 "и предлага впечатляваща резолюция от 4 мегапиксела (2K). С тази камера ще можете да заснемате изображения с чисти, ясни и добре дефинирани подробности. Камерата записва в в реално време при 4MP @ 25FPS. Съвместима е със Safer DVRs или Dahua Pentabrid DVR. 2.8-12mm варифокалния обектив осигурява променлив ъгъл на наблюдение (98 ° -26 °), така че ще получите голяма рамка на областта, която искате да наблюдавате. 

Освен това, този камера идва със Smart IR светодиоди, които ви помагат да записвате изображения ден и нощ на максимално разстояние от 30 метра. По отношение на видео предаването, с този модел камера имате възможност за коаксиално кабелно предаване, както и за UTP, за да осигурите предаване на сигнала. Освен това тази камера предлага отлични предавателни разстояния: 700 метра при 4MP разделителна способност с коаксиален кабел RG59 и RG6 и 300 метра при резолюция 4 MP с UTP кабел. 

4-канален 4-мегапикселов Pentabrid DVR Safer

Този DVR има 4 канала и записва с висока резолюция от 4 мегапиксела 15 кадъра/канал.  Този DVR поддържа камери за всички технологии (HDCVI, Turbo HD, AHD, CVBS и IP). Освен четирите BNC канала, към този DVR може да свържете и 2 IP камери с максимална резолюция от 5 MP. По този начин можете да използвате максимум 6 камери за наблюдение (4 BNC с резолюция 4 мегапиксела + 2 IP с резолюция 5 мегапиксела).

Този DVR има аудио вход и изход и дори осигурява HDCVI аудио. По този начин, ако използвате HDCVI камери с включен микрофон, няма нужда от допълнителни кабели, за да получите аудио, това ще бъде възможно през коаксиалния кабел. За да запишете изображенията, заснети от камерите, свързани с този  DVR, можете да използвате твърд диск с капацитет за съхранение до 8 TB (не е включен в комплекта - закупува се отделно). В допълнение, този DVR разполага и с два USB гнезда, които могат да се използват за свързване на външни устройства за архивиране или копиране на видео файлове. 

Двата порта за видео изход (HDMI и VGA) могат да се използват за свързване на два видео монитора едновременно. По този начин, ако системата за наблюдение е инсталирана в магазин, банка, летище или офис сграда, изображенията могат да се наблюдават едновременно от два монитора. Този DVR разполага с екранно меню, което позволява някои полезни настройки, като например: име на списък, настройка на часовника, сигнал при липса на сигнал, настройка при откриване на движение или тип запис. Друга важна характеристика на този DVR модел е двупосочната комуникация, която е възможна чрез използване на аудио вход / изход.

Отдалечен преглед на записаните изображения

С тази система за наблюдение имате възможността да гледате записани или на живо изображения, дори ако не се намирате при вашия DVR. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате нужния софтуер на компютъра си или мобилното приложение и да имате връзка с интернет. Щом изпълните тези стъпки, когато пожелаете и където и да сте, ще можете да получите достъп до вашите изображения и да проверите какво се случва в контролираното местоположение. 

Вижте интернет записи със следните приложения: 

internet explorer Windows - браузър 
apple iPhone APP - iDMSS Lite - Вижте приложението тук
система 1 Android APP - gDMSS - Вижте приложението тук
pc mac За PC или MAC - Вижте приложението тук

Комплектът съдържа:

4-канален 4-мегапикселов Pentabrid DVR Safer SAF-4X-5MP  - 1 бр.

Камера за вътрешен монтаж Safer SAF-DM4MP30V28 - 4 бр.