Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Система за видеонаблюдение Safer - 4 камери 4MP за външен монтаж

Код на продукта: KIT4EXT80SAF
Наличност: разпродаден
832.80лв. с ДДС
Без ДДС: 694.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

4-мегапикселова HDCVI камера за външно видеонаблюдение Safer

Камерата Safer SAF-BM4MP80F36 има 1/3 инчов CMOS сензор за изображения, който записва изображения с разделителна способност 4 мегапиксела. Камерата записва ясни и чисти изображения с впечатляващи подробности. Фиксиран 3,6 mm обектив предлага висок ъгъл на наблюдение от 84,8 градуса. 

Нощен изглед

Камерата е оборудвана с 2 мощни ARRAY светодиода с интелигентна инфрачервена функция. С тяхната помощ, камерата може да записва на до 80 метра по време на нощта и няма да преекспонира кадрите, в които някои обекти са по-близо.  

4-канален 4-мегапикселов Pentabrid DVR Safer

Този DVR има 4 канала и записва с висока резолюция от 4 мегапиксела 15 кадъра/канал.  Този DVR поддържа камери за всички технологии (HDCVI, Turbo HD, AHD, CVBS и IP). Освен четирите BNC канала, към този DVR може да свържете и 2 IP камери с максимална резолюция от 5 MP. По този начин можете да използвате максимум 6 камери за наблюдение (4 BNC с резолюция 4 мегапиксела + 2 IP с резолюция 5 мегапиксела). Този DVR има аудио вход и изход и дори осигурява HDCVI аудио.

По този начин, ако използвате HDCVI камери с включен микрофон, няма нужда от допълнителни кабели, за да получите аудио, това ще бъде възможно през коаксиалния кабел. За да запишете изображенията, заснети от камерите, свързани с този  DVR, можете да използвате твърд диск с капацитет за съхранение до 8 TB (не е включен в комплекта - закупува се отделно).

В допълнение, този DVR разполага и с два USB гнезда, които могат да се използват за свързване на външни устройства за архивиране или копиране на видео файлове. Двата порта за видео изход (HDMI и VGA) могат да се използват за свързване на два видео монитора едновременно. По този начин, ако системата за наблюдение е инсталирана в магазин, банка, летище или офис сграда, изображенията могат да се наблюдават едновременно от два монитора. 

Този DVR разполага с екранно меню, което позволява някои полезни настройки, като например: име на списък, настройка на часовника, сигнал при липса на сигнал, настройка при откриване на движение или тип запис. Друга важна характеристика на този DVR модел е двупосочната комуникация, която е възможна чрез използване на аудио вход / изход.

Отдалечен преглед на записаните изображения

С тази система за наблюдение имате възможността да гледате записани или на живо изображения, дори ако не се намирате при вашия DVR. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате нужния софтуер на компютъра си или мобилното приложение и да имате връзка с интернет. Щом изпълните тези стъпки, когато пожелаете и където и да сте, ще можете да получите достъп до вашите изображения и да проверите какво се случва в контролираното местоположение. 

Вижте интернет записи със следните приложения:  

internet9 Windows - браузър 
apple19 iPhone APP - iDMSS Lite - Вижте приложението тук
система 1 Android APP - gDMSS - Вижте приложението тук
За PC или MAC - Вижте приложението тук

Комплектът съдържа:

4-канален 4-мегапикселов DVR Safer SAF-4X-5MP  - 1 бр.

Камера за външен монтаж Safer SAF-BM4MP80F36 - 4 бр.