Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Система за видеонаблюдение Safer - 4 камери 3MP за вътрешен монтаж

Код на продукта: KITINT3MP
Наличност: разпродаден
727.20лв. с ДДС
Без ДДС: 606.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

3-мегапикселова вътрешна камера за видеонаблюдение Safer SAF-2.8FHD3MPHV20

Камера за наблюдение с променлив ъгъл на виждане и антивиндален метален корпус. Обективът на тази камера за наблюдение предлага както широк зрителен ъгъл до 94 градуса, така и по-тесни ъгли за наблюдение на важни детайли. Сензорът на камерата е 3 мегапиксела (2048 x 1536). Камерата предава качествени снимки директно през коаксиален кабел или UTP / FTP с видеокамера. 

Камерата може да пробие широки и тесни ъгли със своята 2.8-12 mm варифокална леща и 1/3 сензор. Камерата е оборудвана с 24 инфрачервени светодиода и може да заснема изображения през нощта на разстояние до 30 метра.  

3-мегапикселова вътрешна камера за видеонаблюдение Safer SAF-FHD3MPSHV30

Камера за наблюдение с широк зрителен ъгъл и антивиндален метален корпус. Обективът на тази камера за наблюдение предлага широк зрителен ъгъл до 94 градуса. Сензорът е 3 мегапиксела (2048 x 1536). Камерата предава качествени снимки директно през коаксиален кабел или UTP / FTP с видеокамера. 

Камерата е съвместима само с AHD DVR. Камерата може да изненада със широк ъгъл от 94 градуса с 2.8-милиметровия обектив и 1/3 сензора, който можете да заснемете с широка рамка. Камерата е оборудвана с 24 инфрачервени светлини и може да заснема изображения през нощта до 20 метра на закрито. 

4-канален 4-мегапикселов Pentabrid DVR Safer

Този DVR има 4 канала и записва с висока резолюция от 4 мегапиксела 15 кадъра/канал.  Този DVR поддържа камери за всички технологии (HDCVI, Turbo HD, AHD, CVBS и IP). Освен четирите BNC канала, към този DVR може да свържете и 2 IP камери с максимална резолюция от 5 MP. По този начин можете да използвате максимум 6 камери за наблюдение (4 BNC с резолюция 4 мегапиксела + 2 IP с резолюция 5 мегапиксела).

Този DVR има аудио вход и изход и дори осигурява HDCVI аудио. По този начин, ако използвате HDCVI камери с включен микрофон, няма нужда от допълнителни кабели, за да получите аудио, това ще бъде възможно през коаксиалния кабел. За да запишете изображенията, заснети от камерите, свързани с този  DVR, можете да използвате твърд диск с капацитет за съхранение до 8 TB (не е включен в комплекта - закупува се отделно). В допълнение, този DVR разполага и с два USB гнезда, които могат да се използват за свързване на външни устройства за архивиране или копиране на видео файлове.

Двата порта за видео изход (HDMI и VGA) могат да се използват за свързване на два видео монитора едновременно. По този начин, ако системата за наблюдение е инсталирана в магазин, банка, летище или офис сграда, изображенията могат да се наблюдават едновременно от два монитора. Този DVR разполага с екранно меню, което позволява някои полезни настройки, като например: име на списък, настройка на часовника, сигнал при липса на сигнал, настройка при откриване на движение или тип запис. Друга важна характеристика на този DVR модел е двупосочната комуникация, която е възможна чрез използване на аудио вход / изход.

Вижте интернет записи със следните приложения: 

internet9 Windows - браузър 
apple19 iPhone APP - iDMSS Lite - Вижте приложението тук
система 1 Android APP - gDMSS - Вижте приложението тук
За PC или MAC - Вижте приложението тук

Комплектът съдържа:

4-канален 4-мегапикселов Pentabrid DVR Safer SAF-4X-5MP  - 1 бр.

Камера за вътрешен монтаж Safer SAF-2.8FHD3MPHV20 - 2 бр.

Камера за вътрешен монтаж Safer SAF-FHD3MPSHV30 - 2 бр.