Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Система за видеонаблюдение Hikvision - 4 камери 5MP за вътрешен монтаж

Код на продукта: KIT4CAMINT
Наличност: разпродаден
1 408.80лв. с ДДС
Без ДДС: 1 174.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Камера за вътрешно видеонаблюдение с превъзходна разделителна способност с голям ъгъл на наблюдение Hikvision

Камерата Hikvision  DS-2CE56H1T-VPIT е предназначена за вътрешна употреба. Разполага с 5-мегапикселов CMOS сензор за изображения, който ви помага да получите впечатляващи, резки изображения с изключителна разделителна способност. В допълнение към тази важна характеристика, фиксираният 2.8mm обектив предлага голям ъгъл на наблюдение от 94.4 °, който ви позволява да заснемете широки кадри и да наблюдавате успешно големи помещения. Можете да използвате тази куполна камера за наблюдение в големи помещения като класни стаи, банки, обществени институции, магазини, чакални и т.н.

 

Нощен изглед

С тази камера можете да записвате ясни изображения дори през нощта или при трудни условия на осветление. Благодарение на инфрачервените светодиоди, разстоянието до което камерата ще записва отчетливи изображения  при тези условия е до 20 метра. Освен това камерата се захранва от технология, която помага за подобряване на качеството на изображението: EXIR технология. С тази помощ няма да имате проблеми с осветените детайли (осветеността се увеличава при някои детайли, които стават дехидратирани). EXIR технологията осигурява изключително ефективен нощен източник на светлина с традиционна LED технология. 

 

 

Метален корпус, устойчив на вандализъм

Корпусът на тази куполна камера е изработен от метал и е издръжлив дори на опити за вандализъм. Ако злонамереният човек иска да унищожи камерата, това няма да е много лесно поради металния корпус. В допълнение, корпусът е издръжлив и на лоши условия на околната среда и е устойчив на температури между -40 ° С и + 60 ° С и се оценява с индекс на защита IP67.

 

4-канален 5-мегапикселен DVR с 4 аудио входа Hikvision Turbo HD

Новата технология Hikvision TurboHD позволява да се записват изображения с високо качество на наблюдение. Максималната резолюция, която се поддържа от този DVR е 5 мегапиксела на камери TUrbo HD или FULL HD на HDCVI / AHD камери. Този нов DVR от Hikvision предлага ефективно съхранение с новата H.265 + компресия. Сега можете да запазите записите си много ефективно. Видеоклиповете в някои случаи ще консумират до 80% по-малко място за съхранение. DVR-ът включва 4 аудио входа за поставяне на микрофони във всяка камера и 4 алармени входа, които ви помагат да интегрирате сензори или магнитни контакти в DVR системата. Този DVR поддържа твърд диск с капацитет до 8 TB за дълъг период на съхранение.

 

Комплектът съдържа:

4-канален 5-мегапикселов DVR Hikvision DS-7204HUHI-K1   - 1 бр.

Камера за вътрешен монтаж Hikvision DS-2CE56H1T-VPIT - 4 бр.