Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Система за видеонаблюдение Dahua - 4 камери 1080p за вътрешен монтаж

Код на продукта: KIT4INT20IRD
Наличност: В наличност
477.60лв. с ДДС
Без ДДС: 398.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Камера за вътрешно наблюдение, предлагаща широк ъгъл на наблюдение със своя 3,6 mm обектив

Вътрешната камера Dahua е оборудвана с обектив със широк ъгъл от 3,6 mm, поставен на голям сензор 1 / 2,7. По този начин, с тази вътрешна камера за наблюдение ще получите ъгъл на наблюдеине от 89,9 ° за заснемане на големи кадри на наблюдаваното пространство.

 

Качествени изображения през деня и през нощта

С филтъра "IR-CUT" нощните изображения ще запазят качеството си. Това е камера, която записва нормално през деня и с инфрачервени светодиоди през нощта. Благодарение на инфрачервените светодиоди, тази камера може да записва изображения на до 20 метра през нощта.

 

4-канален Full HD Pentabrid DVR Dahua, с HDCVI аудио
Dahua XVR5104HS-S2 разполага с четири канала, към които записва с Full HD и 4 М-N с до 15 кадъра в секунда (FPS), или 1080p Lite HD 720p до 25 кадъра в секунда (FPS). Този DVR модел е съвместим с камери за наблюдение, работещи по всички текущи технологии: HDCVI, AHD, Аналогова, Turbo HD и IP. За IP камери този DVR има 2 допълнителни канала, които записват с резолюция до 5 мегапиксела. Това прави много по-лесно надстройването на съществуващата система за наблюдение или избирането на нова, без да се притеснявате за съвместимостта между DVR и камерите. С този DVR можете да съхранявате записаните изображения на твърд диск с капацитет до 8 TB (не е включен в комплекта - закупува се отделно). Можете дори да направите резервно копие, като свържете един от двата USB порта към външен носител (например външен твърд диск). Този DVR Pentabrid Dahua има два порта за видео изход (HDMI и VGA), които могат да се използват едновременно за свързване на два видео монитора. По този начин, ако системата за наблюдение е инсталирана в магазин, банка, летище или офис сграда, изображенията могат да се наблюдават едновременно на два монитора. Този DVR има OSD меню, което ви позволява да направите някои полезни настройки като имена на камерите, настройка на часовника, сигнал при отказ на сигнал, заключен сигнал на камерата, настройка за откриване на движение или тип запис. Друга важна характеристика на този DVR модел е, че разполага с двупосочна комуникация, която е възможна чрез използване на аудио вход / изход. Предимство на този DVR е, че можете да получите аудио записите без нужда от допълнителни кабели. Така че, ако използвате HDCVI камера с вграден микрофон, няма да ви се налага да изтегляте отделен кабел, за да получите звука, това ще се случи през същия кабел, през който минава и видео сигнала.

 

 

 

Отдалечен преглед на записаните изображения

С тази система за наблюдение имате възможността да гледате записани или на живо изображения, дори ако не се намирате при вашия DVR. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате нужния софтуер на компютъра си или мобилното приложение и да имате връзка с интернет. Щом изпълните тези стъпки, когато пожелаете и където и да сте, ще можете да получите достъп до вашите изображения и да проверите какво се случва в контролираното местоположение.

 

Комплектът съдържа:

4-канален Full HD Pentabrid DVR Dahua XVR5104HS-S2  - 1 бр.

Камера за вътрешен монтаж Dahua HAC-HFW1200R - 4 бр.

Бърза поръчка

Система за видеонаблюдение Dahua - 4 камери 1080p за вътрешен монтаж × 1 бр.

Цена: 477.60лв.