Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Система за видеонаблюдение Dahua - 4 камери 1080p за външен монаж

Код на продукта: KIT4EXT80IRD
Наличност: разпродаден
603.60лв. с ДДС
Без ДДС: 503.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

2-мегапикселова камера за външно видеонаблюдение Dahua

Dahua HAC-HFW1200D има 2-мегапикселов CMOS сензор, записващ изображения с Full HD 1080p. Има метален корпус, устойчив както на неблагоприятни метеорологични условия, така и на опити за вандализъм. Тази камера записва с разделителна способност в Full HD 1080p при скорост 25 кадъра в секунда и резолюция HD 720p при скорост 25/50 кадъра в секунда. Камерата има 3,6 mm фиксиран обектив, който предоставя ъгъл на гледане 89,9º. 

По този начин с тази камера можете да хванете много по-голяма част от зоната за наблюдение и да получите общ преглед. Нещо повече, това е камера, която записва висококачествени изображения дори през нощта или при слаба светлина, тъй като е оборудвана с инфрачервени светодиоди, които позволяват запис разстояние от 80 метра. Камерата поддържа коаксиален кабелен пренос на дълги разстояния до 500 метра. 

4-канален Full HD Pentabrid DVR Dahua, с HDCVI аудио

Dahua XVR5104HS-S2 разполага с четири канала, към които записва с Full HD и 4 М-N с до 15 кадъра в секунда (FPS), или 1080p Lite HD 720p до 25 кадъра в секунда (FPS). Този DVR модел е съвместим с камери за наблюдение, работещи по всички текущи технологии: HDCVI, AHD, Аналогова, Turbo HD и IP. За IP камери този DVR има 2 допълнителни канала, които записват с резолюция до 5 мегапиксела.

Това прави много по-лесно надстройването на съществуващата система за наблюдение или избирането на нова, без да се притеснявате за съвместимостта между DVR и камерите. С този DVR можете да съхранявате записаните изображения на твърд диск с капацитет до 8 TB (не е включен в комплекта - закупува се отделно). Можете дори да направите резервно копие, като свържете един от двата USB порта към външен носител (например външен твърд диск).

Този DVR Pentabrid Dahua има два порта за видео изход (HDMI и VGA), които могат да се използват едновременно за свързване на два видео монитора. По този начин, ако системата за наблюдение е инсталирана в магазин, банка, летище или офис сграда, изображенията могат да се наблюдават едновременно на два монитора. Този DVR има OSD меню, което ви позволява да направите някои полезни настройки като имена на камерите, настройка на часовника, сигнал при отказ на сигнал, заключен сигнал на камерата, настройка за откриване на движение или тип запис.

Друга важна характеристика на този DVR модел е, че разполага с двупосочна комуникация, която е възможна чрез използване на аудио вход / изход. Предимство на този DVR е, че можете да получите аудио записите без нужда от допълнителни кабели. Така че, ако използвате HDCVI камера с вграден микрофон, няма да ви се налага да изтегляте отделен кабел, за да получите звука, това ще се случи през същия кабел, през който минава и видео сигнала. 

Отдалечен преглед на записаните изображения

С тази система за наблюдение имате възможността да гледате записани или на живо изображения, дори ако не се намирате при вашия DVR. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате нужния софтуер на компютъра си или мобилното приложение и да имате връзка с интернет. Щом изпълните тези стъпки, когато пожелаете и където и да сте, ще можете да получите достъп до вашите изображения и да проверите какво се случва в контролираното местоположение. 

Вижте интернет записи със следните приложения:  

internet9 Windows - браузър 
apple19 iPhone APP - iDMSS Lite - Вижте приложението тук
система 1 Android APP - gDMSS - Вижте приложението тук
За PC или MAC - Вижте приложението тук

Комплектът съдържа:

4-канален Full HD Pentabrid DVR Dahua XVR5104HS-S2  - 1 бр.

Камера за вътрешен монтаж Dahua HAC-HFW1200D - 4 бр.