ᐉ HD Комплекти за видеонаблюдение от 4 камери — Евроматика

Комплект с 4 камери

Покажи:
Подредба:

Готови системи за видеонаблюдение - 4 камери, DVR и всички аксесоари за връзка.  Тези комплекти единствено се нуждаят от твърд диск за запис на изображенията. Нашите комплекти са лесни за инсталиране и използване и могат да ви помогнат да защитите дома си 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата. Тези комплекти могат да бъдат свързани към интернет и конфигурирани да излъчват на живо изображения в мрежата, които можете да гледате  в браузъра си или в специализирано приложение, наречено VMEYE Cloud.

Изграждането на собствена система за видеонаблюдение вече е по-лесно и достъпно от всякога. Евроматика ви предлага разнообразие от готови комплекти с 4 броя външни или вътрешни видеокамери. С тях можете да охранявате затворени помещения, открити пространства и комбинирано, в зависимост от вида на камерите, свързани към системата.

Защо сетовете от този раздел са идеалното решение за вашите нужди?

Това, което ви предлагаме на тази страница на фирмения си сайт, са напълно готови окомплектовки, включващи 4 куполни или булет видео-камери, DVR записващо устройство и всички необходими аксесоари за връзка.  Комплектите се нуждаят единствено от твърд диск за запис на изображенията.

Нашите готови системи са лесни за инсталиране и използване, и целят да ви помогнат да защитите дома си 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата. При желание от ваша страна, е напълно възможно да бъдат свързани към интернет и конфигурирани да излъчват на живо изображения в мрежата, които бихте могли да гледате в браузър и в специализирано приложение, наречено VMEYE Cloud.

Комплектите ни съдържат пълния набор компоненти за интегриране на персонална конфигурация за видеонаблюдение, а именно:

  • 4 бр камери – за вътрешно, външно, комбинирано наблюдение;
  • 1 бр 4-канален DVR рекордер;
  • Аксесоари за свързване – окабеляване, муфи, конектори и др.

За да бъде системата ви изцяло готова за използване, сетовете разполагат и с допълнително 12V 5A захранване за камерите, а също и с твърд диск за съхранение на записите с капацитет 1 TB. Записвачката има капацитет за запис до 6 TB, посредством съответния хард диск. За целта обаче е нужно той да бъде закупен допълнително.

Комплектите включват камери с различно приложение, а в някои случаи и на различни марки. Така например, е възможно да заложите на система, съдържаща 2 бр. камери за вътрешен монтаж на Safer  и 2бр. булет / куполни видеокамери на Hikvision. При нужда от смесено наблюдение ( на закрито и на открито), можете да изберете съответния сет, включващ подобно решение.

Всяка камера, присъстваща в окомплектовките разполага с IR подсветка за визуализация на събитията в слабо осветени и напълно тъмни участъци по всяко време на денонощието. Камерите за монтаж на открито са защитени от влаго, прахоустойчив корпус със степен на защита IP67. Качеството на изображението е гарантирано от 1MP CMOS сензор с фиксирана леща за голям ъгъл на визуализация.

Записващото устройство, добавено в окомплектовките е също доста интересно. То е съвместимо с всички HD камери от наличните технологии: Turbo HD, HDCVI, AHD и CVBS аналогови. Освен 4-те аналогови порта, е добавен и един допълнителен за свързване на IP камера, а също и порт за аудиозапис по наличния кабел.

Възможността за отдалечен преглед на изображението е нещо, от което обезателно трябва да се възползвате. Имате опция да се свързвате със своята система от разстояние и да виждате случващото се в обекта през персонален компютър или смартфон, посредством Windows   браузер или съответното интернет приложение – iPhone APP – iDMSS Lite; Android APP – gDMSS и софтуер за PC и MAC.

Не се колебайте да ни потърсите за консултация и съвет относно избора на продукт. Експертите ни ще ви насочат към подходящата система, отговаряща на вашите нужди и финансови възможности. Макар и максимално опростени по отношение на свързване и настройки, комплектите ни може да затруднят някои потребители. Готови сме да се включим с професионален монтаж и настройка на системата, закупената от нас.