Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Система за видеонаблюдение Safer - 2 камери 720p за външен монтаж

Код на продукта: KIT2AHDEXT
Наличност: разпродаден
457.20лв. с ДДС
Без ДДС: 381.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Пълен комплект за външно видеонаблюдение

Комплект за външно видеонаблюдение, съдържащ: два външни камери с CMOS сензор и 720p резолюция 1-мегапикселови, 4 канален DVR с 2 хранилки и твърд диск с капацитет 1TB. Камерите за наблюдение имат 2,8 mm фиксирани обективи и инфрачервени светодиоди, които им помагат да записват резки изображения през нощта на разстояние до 20 метра. Записаните на DVR изображения могат да бъдат гледани от всяка точка на света чрез специализираното безплатно DMSS приложение, което се предлага както за iOS, така и за Android.

 

Лесна инсталация

Комплектът съдържа захранващо устройство и твърд диск. Всичко, от което се нуждаете, са кабелите за окабеляване на желаното разстояние. Нуждаете се от коаксиален кабел и от 2x05mm захранващ кабел. Твърдият диск се инсталира лесно, просто отварете корпуса, поставете щепселите и го хванете с 2 винта. След това инсталирайте DVR-ът чрез стъпките за бързо инсталиране (съветника за конфигуриране) и системата е готова за използване.

 

Разширяем комплект

Комплектът може да бъде разширен с още две камери за наблюдение, тъй като DVR-ът, включен в комплекта, разполага с 4 канала. Това е XVR Pentrabrid, като по този начин поддържа какъвто и да е вид камера за наблюдение. Разделителната способност на по-късно инсталираните камери трябва да бъде максимум FULL HD.

 

Комплектът съдържа:

4-канален Pentabrid DVR Safer - 1 бр.

Камера за външен монтаж Safer 720p - 2 бр.

Твърд диск Seagate 1TB - 1 бр.

Аксесоари (кабели, муфи и др.)