Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Система за видеонаблюдение Safer - 2 камери 1080p за външен монтаж

Код на продукта: KIT2FHDEXT
Наличност: разпродаден
560.40лв. с ДДС
Без ДДС: 467.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Комплект за външно видеонаблюдение в пълен размер

Комплект за външно видеонаблюдение в пълен размер. Комплект с много добра разделителна способност, за да можете да записвате качествени изображения, така че да можете да ги използвате успешно, когато Ви се наложи. Комплекта съдържа две FULL HD камери за наблюдение с фиксиран 2.8mm обектив. Те могат да се използват успешно на открито, защото са водоустойчиви и устойчиви на лоши атмосферни влияния. Записаните изображения могат да се гледат в Интернет много бързо и лесно от браузъра или от специално предназначеното приложение. 

 

Full HD външна камера Safer

Full HD 1080p камера за наблюдение с 2.8 mm обектив и възможност за нощен запис на до 20 метра. Камерата записва ясни, детайлни HD изображения. С нейна помощ можете успешно да наблюдавате открити площи с разумен размер. През нощта с тази камера можете да записвате изображения на разстояние до 20 метра.

 

4-канален Full HD Pentabrid DVR Safer

Този DVR е съвместим с камери на всички технологии: Turbo HD AHD, HDCVI, IP и CVBS до 2 MP. Първият канал на DVR-ът може да бъде свързан към 3 MP Turbo HD камера. DVR-ът има два видеоканала Full HD: HDMI и VGA. Благодарение на тези 2 канала можете да свържете два монитора, за да гледате на живо или записани изображения от камерите за наблюдение. Това оборудване е особено полезно в области, където е необходимо внимателно наблюдение на изображението, като: магазини, гари, летища, паркинги и др.

 

Комплектът съдържа:

4-канален Full HD Pentabrid DVR Safer - 1 бр.

Камера за външен монтаж Safer Full HD 1080p - 2 бр.

Твърд диск Seagate 1TB - 1 бр.

Аксесоари (кабел, муфи и др.)