ᐉ Комплекти за CCTV от 2 видео камери — Евроматика

Комплект с 2 камери

Няма добавени продукти в тази категория.

В този раздел Евроматика ви представя солиден избор от готови системи за видеонаблюдение с 2 бр. камери. Нашите окомплектовки са едно лесно и достъпно решение за контрол и защита от неправомерни действия в частни и по-малки бизнес имоти. Вашият дом, офис и търговско помещение ще получи максимална защита с малка инвестиция на финансови средства.

Какво ви очаква в този раздел?

На тази страница на фирмения ни сайт ви очаква разнообразие от готови сетове за видеонаблюдение от типа CCTV,съдържащи всички нужни компоненти за незабавно интегриране на видеосистемата в желаната локация. Комплектите имат различно предназначение. Част от тях са предназначени за наблюдение в затворени помещения, докато други осигуряват контрол на открито.

Избраният от вас сет ще съдържа строго определен брой компоненти, сред които:

  • 2 бр камери за външен/ вътрешен монтаж;
  • 4-канално DVR записващо устройство – с опция за добавяне на още две външни или вътрешни камери;
  • Аксесоари, необходими за интегриране на системата – кабели, захранване, муфи и т.н.

Част от комплектите ни включват и твърд диск за съхранение на записите с различен капацитет. В болшинството случаи хард дискът се закупува отделно, но в тази група окомплектовки, имате поредното готово решение. Дискът ви предлага възможност за запис на видео с обем до 1 TB, а при липса на възможност за директен преглед на случващото се в обекта, имате опция и за отдалечен достъп посредством софтуерно приложение за мобилно устройство.

Видеокамерите са компонентът, заслужаващ по-специално внимание. Това са усъвършенствани разработки на лидерите в бранша – Hikvision и Safer. Изображението предлагано от тях е с отлично качество в HD, Full HD и Ultra HD формат. Изборът ви се простира между булет и куполен корпус, съответно за наблюдение на открити пространства и в затворени помещения.

Дори нискобюджетните ни решения предлагат 1-мегапикселова видеокамера с CMOS сензор и варифокален обектив 2.7-13,5 mm (89 ° -28 °), позволяващ да се записват големи изображения и широки рамки в охранявания периметър. И при двете разновидности (за монтаж на открито и на закрито) е налична IR подсветка с обхват до 20 метра за наблюдение при слабо осветление и в пълен мрак.

DVR-ът представлява не по-малък интерес. Чрез своите 4 канала, той позволява ъпгрейд на системата с още 2 булет или куполни камери. Устройството за запис е съвместимо с  Full HD камерите от всички технологии - HDCVI, AHD, Turbo HD и CVBS. Освен чрез четирите BNC канала, към DVR-а е възможно да се свърже и IP камера с максимална резолюция от 2 MP.

Добавен е и един аудио изход, поддържащ HDCVI аудио през наличния кабел. Тоест, ако използвате HDCVI камера с вграден микрофон, няма да имате нужда от допълнителни кабели, за да получите аудио запис. Записвачката е с опция за съхранение на изображенията до 6 TB посредством съответния хард диск. За такъв обем, е необходимо дискът да се закупи отделно.

Компанията ни не просто предлага напълно окомплектовани системи за видеонаблюдение, но също и консултация относно избора на комплект, съобразена с нуждите и особеностите на конкретния обект. В случай на невъзможност системата да се внедри лично от потребителя, имаме възможност да ви съдействаме на място с прецизно извършен професионален монтаж и настройка на работните параметри на системата.