ᐉ Пълен комплект за видеонаблюдение от 16 камери и DVR — Евроматика

Комплект с 16 камери

Покажи:
Подредба:

На своите клиенти, търсещи цялостно решение за видеонаблюдение, ние от Евроматика предоставяме достъп до специална категория, съдържаща именно това. От тук можете да закупите пълен комплект за видеонаблюдение с 16 броя видеокамери и DVR записващо устройство. Комплектите ни са идеалното решение за големи по площ и с важно предназначение обекти.

Какво ви предлагаме?

Предложенията ни са способни да отговорят на изискванията на всеки отделен клиент. Независимо дали искате да защитите и контролирате сгради или открити пространства, вие можете да го направите с готовите ни окомплектовки. Даваме възможност и за комбинирано наблюдение със сетовете, включващи 4 броя камери за външно видеонаблюдение и 4 броя за монтиране на закрито.

Комплектите ни са дело на водещата марка Safer, което само по себе си е гаранция за високото качество на видеонаблюдението и многобройните възможности за използване на наличната аналогова видеосистема. С развитието на технологиите в бранша, CCTV системите днес не отстъпват по нищо на дигиталните разработки.

Комплектите ни съдържат:

  • 16 бр HD камери за външен, вътрешен или смесен монтаж;
  • 16-канален DVR, възпроизвеждащ изображения едновременно от всички 16 канала;
  • Аксесоари за свързване – кабели и муфи

Така окомплектовани, системите са лесни за интегриране в различните частни и бизнес имоти. Характерно за нашите продукти е, че предлагат изключително високо качество на изображението по всяко време на денонощието и при всякакви атмосферни условия. Интерес представляват камерите за външен монтаж.

Те са пригодени за работа в много сурови метеорологични условия, благодарение на защитения им от влага корпус. Всяка HD камера е оборудвана с 1/4 "1 мегапикселов CMOS сензор с резолюция 1280 x 720 (720p), както и с 24 светодиода и IR Cut филтър за качествена картина в лоши светлинни условия и дори в пълен мрак.

Обхватът на инфрачервеното осветление е до 20 метра, осигурявайки детайлно изображение през нощта и в затворени помещения, където липсва осветление. Камерата автоматично преминава в дневен/нощен режим на работа, в зависимост от степента на осветяване в охранявания периметър.

Редно е да обърнем специално внимание на 16-каналния видеорекордер. Той е съвместим с всички / One / TurboHD, AHD / CVI / IP и аналогови до 2-мегапикселови камери. Поддържа интернет връзка с фиксиран и динамичен IP адрес, и изпраща изображенията през интернет чрез DDNS. Разполага с FULL HD изходи едновременно на HDMI и VGA.

Единственото, което не присъства в готовите ни системи, е хард диск за съхранение на записите. Рекордерът поддържа твърди дискове с капацитет на съхранение до 6 TB, които е нужно да се закупят допълнително. Системата ви позволява и отдалечен достъп до рекордера за преглед на записите от дистанция.

DVR-ът е проектиран да бъде използван с приложението Hik-Connect за достъп през мобилно или PC устройство. Това е иновативно приложение, с което лесно можете да се свържете с наличния в комплекта DVR. Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите безплатното приложение Hik-Connect, да го конфигурирате в няколко прости стъпки и да преглеждате записите си в мрежата.

С максимален брой камери и записващо устройство, вие сте защитени от всякакви действия, насочени към личните ви материални придобивки, фирмени активи, близки хора и служители. Една подобна конфигурация извежда видеонаблюдението на съвсем ново ниво, и то с една напълно разумна финансова инвестиция. Предвид сложността на по-големите системи, ние сме готови да ви съдействаме с полезни съвети и професионален монтаж на системата, предоставена от нас.