Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Система за видеонаблюдение Safer - 1 камера 720p за външен монтаж

Код на продукта: KIT1EXT
Наличност: разпродаден
182.40лв. с ДДС
Без ДДС: 152.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Комплект за видеонаблюдение на достъпни цени, състоящ се от 4-канален Pentabrid DVR с резолюция 720p и 1-мегапикселова външна камера за набюдение. Най-добрата цена. Комплекта може да бъде разширен до 4 вътрешни или външни камери.

1-мегапикселова камера за външно наблюдение

Камера за наблюдение с 1 мегапикселов CMOS сензор, и инфрачервени светодиоди, с помощта на които могат камерата може да записва до 20 метра през нощта, и фиксиран обектив 3,6 mm. Получавате и захранване, за да свържете камерата за наблюдение към електрическата мрежа.

Комплект лесен за инсталация

Комплекта е много лесен за инсталиране, просто го включете и системата е готова. В комплекта разполагате с всички необходими компоненти, освен твърдия диск, който се закупува отделно. Зависи от вас какъв ще вземете - ако ще искате да разширите вашата система за наблюдение в бъдеще, ви препоръчваме да закупите твърд диск с по-голям капацитет.

4-канален Pentabrid 720p DVR Safer

DVR-ът има 4 канала, към които може да записва при 720p HD резолюция. Той е съвместим със камери на всяка технология. За съхранението на изображенията, заснети от камерите за наблюдение, този DVR може да свърже твърд диск с капацитет на съхранение до 6 TB (закупен отделно - не е включен в комплекта). Този DVR има два едновременни видео изхода: HDMI (Full HD резолюция) и VGA, към които можете да се свържете два монитора, за да наблюдавате внимателно контролираното пространство.

Отдалечен преглед на изображения

Safer Ви предлага възможността да гледате записани или на живо изображения, дори ако не се намирате при вашия DVR. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате нужния софтуер на компютъра си или мобилното приложение и да имате връзка с интернет. Щом изпълните тези стъпки, когато пожелаете и където и да сте, ще можете да получите достъп до вашите изображения и да проверите какво се случва в контролираното местоположение. 

Комплектът съдържа:

  • 4-канален 720p Pentabrid DVR Safer - 1 бр.
  • Камера за външен монтаж Safer 1MP - 1 бр.
  • Аксесоари (кабели, муфи или др.)