Комплект с 1 CCTV камера с DVR на топ цена — Евроматика

Комплект с 1 камера

Покажи:
Подредба:

Евроматика ви дава солиден избор от комплекти за видеонаблюдение с една камера. Всяка от окомплектовките е страхотно решение за организация на пълен контрол и превенция на неправомерни действия в частни имоти и малки търговски обекти. Една единствена камера е напълно достатъчна да ви осигури визуален контрол над важен периметър от вашия дом и бизнес имот.

Какво ви предлагаме?

На първо място тук ще намерите първокласни продукти на лидера в производството на системи и компоненти за видеонаблюдение – Safer. Името на марката е само по себе си гаранция за високо качество и ефективност на интегрираната система. Артикулите от конкретния раздел принадлежат към CCTV технологията. Всеки сет представлява окомплектовка от 1 бр видеокамера и DVR записващо устройство.

Включените в комплектите cctv камери са тип булет и куполни с различни технически параметри. Могат да се монтират на открито или в затворени помещения, в зависимост от избраната от вас конфигурация. Имате страхотната възможност да получавате ясно изображение по всяко време на денонощието, защото всяка камера е оборудвана с IR подсветка, визуализираща обекти и събития в пълен мрак на разстояние до 20 метра.

Всеки сет, предоставен от нас включва строг набор от компоненти, а именно:

  • 1бр камера за външен/вътрешен монтаж – куполна или булет;
  • 4 канален DVR – с възможност за добавяне на до 4 камери към системата;
  • Допълнителни аксесоари – Окабеляване, захранване, муфи.

При избора на система за видеонаблюдение, е необходимо да сте наясно какъв периметър от своя имот ще наблюдавате, и по-важно – дали ще контролирате вътрешно помещение или открита зона. Предлагаме еднакво ефективни на открито и закрито камери Safer с HD и Full HD резолюция.  Камерите ни имат дискретен и стилен дизайн, за да не се отразява охранителната система на интериора в самия обект и на екстериорната му част.

Изборът ви се простира между 1 и 2 мегапикселов обектив с CMOS сензор, използващи Smart IR технология, осигуряваща автоматично преминаване в дневен/нощен режим на заснемане в зависимост от условията на осветеност. Изделията за външен монтаж са защитени от IP 67 влагоустойчив корпус и могат да работят при всякакви атмосферни условия.

DVR записващото устройство от системата има пълна съвместимост камерите от различните технологии - Turbo HD, AHD, HDCVI, IP и CVBS с резолюция от 2 МР. Наличен е и допълнителен канал за свързване на IP камери Hikvision с максимална резолюция от 4 MP. Рекордерът Разполага и с два изхода Full HD: HDMI и VGA, благодарение на които е възможно свързване на два монитора за директен достъп до изображенията.

Еднокомпонентните системите за видеонаблюдение ви дават редица възможности, присъщи на по-съвършените разработки. Така например, при невъзможност да проследите изображението директно от DVR-a, бихте могли да се свържете директно от дистанция посредством компютър или смартфон.

За да направите това, е нужно единствено да инсталирате необходимото софтуер приложение, след което връзката с камерата в обекта ви е възможна от всяка точка, независимо от разстоянието. При каквито и да е въпроси и колебания, сме насреща, за да ви съдействаме с полезни съвети. Екипът ни има пълната готовност да свърже закупената система за наблюдение и да изпълни всички необходими настройки за нейната работа.