Кабелни кутии за видеонаблюдение на топ цени — Евроматика

Кабелни кутии

Покажи:
Подредба:

Важна част от изграждането на системи за видеонаблюдение е окабеляването. Чрез него се осъществява захранването на камерите, както и пренос на сигнала от всяка камера към видеорекордера. За нас от Евроматика, е изключително важно да предоставим на своите клиенти пълния набор аксесоари, нужни за монтаж на видеосистемата, включително и така важните кабелни кутии.

Приложение

Кабелните кутии представляват различни групи компоненти с функцията на кутия,в която се вграждат различните видове окабеляване – електрически и телекомуникационни кабели. Кутиите са своеобразен вид монтажна основа, осигуряваща надеждна защита от механично и атмосферно въздействие върху захранващите проводници и тези за пренос на данни.

Кабелните канали, разклонителните кутии и монтажните основи за видеокамери, са сред основните представители на настоящата подкатегория. Всяка група елементи има за цел да обезпечи безпроблемната работа на видеонаблюдението, да предотврати инциденти в случай на оголени кабели и да допринесе за естетиката на интериора и екстериора в охранявания обект. Нашите продукти са предназначени за външен и вътрешен монтаж.

Кабелният канал например служи за маскиране и защита на електрически проводници и телекомуникационни кабели, предпазвайки ги от механично повреждане и въздействието на околната среда. Като най-надежден и ефективен в своето действие се явява Т-образният канал с капак. Той позволява гъвкавост при ремонти и промени в наличната инсталация.

Каналът трябва да отговаря на няколко важни условия, а именно да бъде лек, но същевременно ефективен в осигуряването на защита. Тъй като играе важна роля в подобряване визията на фасадата на сграда и на вътрешните помещения, кабелният канал е задължително да бъде с дизайн, съвместим със съвременните представи за естетика.

Кабелните канали, включени в продуктовата ни линия, са дело на Euromatica и са с размер от 15 х 10 до 40 х 25 квадратни метра. Желателно е при избора на кутия да се осигури достатъчно място за поставянето на определен брой кабели, но същевременно да се предвиди и резерв за по-лесно обслужване на инсталацията в процес на експлоатация.

Монтажните основи за камери и разклонителните кутии, намерили място в продуктовия ни каталог, са дело на водещите компании Euromatica и Safer. Пригодени са за външен монтаж и класифицирани със степен на защита IP54, указващ способност да предпазват от навлизането на вода.

Цялата гама продукти са изработени от висококачествени материали, включително пожароустойчив PVC материал. Предлагат се заедно с монтажните елементи, за да не се налага да ги купувате допълнително. В голямата си част кабелните ни кутии се монтират към стени и други архитектурни елементи посредством дюбели. Монтажът е значително улеснен, благодарение на специалния дизайн на конструкцията на различните видове продукти.

Можем да предложим и огнеупорни гофрирани тръби за кабели с диаметър 16 и 20 мм, както и скобите, нужни за фиксирането им към стени и други части от архитектурата.