Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Комбиниран кабел RG59/U CCA 2 x 0.5 mm2 100 m Safer

Код на продукта: TW100SCCA
Наличност: разпродаден
73.20лв. с ДДС
Без ДДС: 61.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Комбиниран кабел RG59/U CCA 2 x 0.5 mm2, руло от 100 метра Safer

Отлично качество на кабелите. 100 метрова ролка. Идеален за системи за видеонаблюдение. Комбиниран кабел с коаксиален кабел и 2 x 0.5 mm2 захранващ кабел. 

Комбиниран кабел RG59/U CCA 2 x 0.5 mm2 100 m Safer  
Дължина 100 метра
Коаксиален кабел 0,75 mm диаметър от CCA
Shield 32 проводника x 0,12 mm + алуминиево фолио
Вътрешна изолация PE пяна с диаметър 4.1 mm
Външен диаметър на кабела 5,7 mm, в PVC обвивка
Захранващ кабел 2 х 0.5 mm2
Импеданс 75 Ω

Имате възможност да закупите висококачествен комбиниран кабел RG59/U CCA 2 x 0.5 mm2 на марката Safer, необходим при изграждане на видеонаблюдение. Проводникът комбинира коаксиален и захранващ кабел с диаметър на коаксиалния: 0.75мм и 2 x 0.5 mm2 на захранващия. Ядрото се състои от 32 проводника по 0.12мм с обвивка от алуминиево фолио. Външната обвивка на кабела е PVC, а вътрешната изолация от PE пяна. Предлага се на ролка с дължина 100м.

Защо е по-рентабилно да се използва комбинирания кабел Safer?

Както всяко друго електрическо устройство, и видеокамерата трябва да бъде свързана към електрическата мрежа. Но освен това тя следва да се свърже и към телевизор или компютър, на който ще показва изображението. Проблемът със свързването на камера към устройство за извеждане на изображение обикновено се решава по няколко начина.

При свързване на видеокамери в системи за наблюдение се използват коаксиални и UTP кабели. Коаксиалният кабел е често срещан тип проводник, който още се нарича "телевизионен", защото се използва при свързване на телевизори. Освен това много системи за видеонаблюдение се инсталират с помощта на UTP кабели, наричани още кабели „усукана двойка“, които се използват за свързване на интернет.

И двата вида проводници осигуряват добро качество на изображението, но имат значителен недостатък - осигуряват комуникация само с устройството, на което се показва изображението. Тоест за работата на системата за видеонаблюдение са необходими и кабели, които ще захранват устройствата с електричество.

Функция на комбинираните кабели

За да се комбинират функциите за предаване на изображение и захранване в един проводник, беше създаден комбинираният кабел за системи за видеонаблюдение. Той се състои от коаксиален проводник с няколко допълнителни жила, които осигуряват на устройството електрическа мощност.

Тези видове връзки са идеални за инсталиране на системи за видеонаблюдение в частни домове, офиси, магазини и др. Благодарение на комбинацията от няколко функции наведнъж в един проводник, процедурата за инсталиране на оборудване за сигурност е значително опростена и изисква много по-малко време и усилия.