Кабели за видеонаблюдение на ниски цени — Евроматика

Кабели за видеонаблюдение

Покажи:
Подредба:

Всеки компонент от системите за видеонаблюдение е от огромно значение за работата на конкретната конфигурация. Както наличните камери и записващо устройство, така и маловажните на пръв поглед аксесоари оказват влияние върху ефективността на охранителната система. Ние от Евроматика отделихме специално място, откъдето да се снабдите с качествени кабели за видеонаблюдение.

Защо е важно да бъдат избрани правилно?

Окабеляването касае не само връзката между камерите за наблюдение и видеорекордера, но и тяхното захранване. Това налага да се вложи огромна отговорност при избора на този вид аксесоари. Ниската цена е фактор, от който голям процент от потребителите се ръководят, но в случая с кабелите, тази стратегия е изцяло погрешна.

Ние се погрижихме да ви предложим качество на възможно най-ниска цена. Предлаганите в този раздел кабели са идеалното решение за всяка аналогова и IP система за видеонаблюдение. С тях получавате непрекъснатост на сигнала от камерите и високо качество на изображението.

Избирайки тип кабел за своята видеосистема, е важно на първо място да знаете предварително какъв тип технология ще представлява видеонаблюдението, което ще използвате – IP, HD-TVI или HD-CVI? За всяка технология са подходящи различни видове кабели. Така например, ако използвате Internet Protocol технологията ще бъде нужно да заложите на UTP кабелите, продавани на линеен метър или в стандартна опаковка.

Напълно възможно е при изграждане на аналоговите, HD-TVI и HD-CVI системи да се използва също UTP Cu кабел. За целта ще е необходимо да се набавят и буксите за видеосигнала, познати още с наименованието видео балуни. Те служат за трансфериране на сигнала от камерите на разстояние 200-300 м. Предимство на UTP кабелите е по-малкият им диаметър, а също и наличието на 4 усукани двойки, позволяващи да се свържат и захранят едновременно не само една, а две видеокамери.

Високото съдържание на мед в проводника, наред с плътността на оплетката имат пряко отношение към качеството на сигнала, който ще получите от видеокамерите. Качественият кабел елиминира смущенията и колебанията в мощността на електрическата мрежа. Добрите решения се познават с просто око. Кабелите с по-високо медно съдържание са по-тежки, но същевременно по-гъвкави и удобни за обработка.

Защо да се доверите на нас?

Нискокачествените кабели за видеонаблюдение, каквито няма да откриете в продуктовата ни гама, са с лесно чупливи проводници, поради лошото качество на сплавите, използвани за тяхното производство. С тях рискувате чести прекъсвания по трасето, вследствие механични въздействия или неблагоприятни атмосферни условия.

Необходимо е да знаете, че решавайки да захраните ip камерите си на 12V, вместо чрез PoE, ще ви бъдат нужни и захранващи конектори RJ45. За аналоговите системи пък удачно решение е комбинираният коаксиален кабел със захранване RG59. Именно тази разновидност препоръчваме за кабелни трасета от 50 до над 100 м, като наблягаме на важността проводникът да бъде меден, а оплетката с плътност 80-90%.

Нашата компания е доверен партньор на голям брой частни и бизнес клиенти. Причината за това е стремежът ни да предложим не само висококачествен продукт на достъпна цена, но и съдействие по всички възможни начини. Можете да предоставите на нашите експерти не само задачата по избора на кабели за видеонаблюдение, отговарящи на нуждите на вашата система, но и цялостното ѝ изграждане.

Имаме готовност да поемем цялостното окабеляване на вашата видеосистема, независимо в коя точка на страната се намирате.