Аксесоари за монтаж на система за видеонаблюдение — Евроматика

Аксесоари за видеонаблюдение

Наред с пълната гама системи за видеонаблюдение, Евроматика ви предлага и широк спектър от аксесоари, нужни за изграждането и безпроблемната работа на вашата система. Продуктите от този раздел са от огромна важност за качеството на видеонаблюдението във вашия дом или търговски обект. За ваша радост, цената на всеки компонент е символична.

Защо са толкова важни?

Предлаганите от нас аксесоари са ви много необходими, защото без тях не може да бъде изпълнено внедряването на системата за наблюдение. Камерите ви няма да могат да „виждат”, ако не ги захраните към електрическата мрежа. Предлагаме богата гама захранващи адаптори с напрежение 12V, дело на световно утвърдени производители. Не купувайте евтините имитации, защото излагате на риск цялата си финансова инвестиция.

Изграждането на модерна видео-система е много сложен и отговорен процес. Всеки компонент от системата, предимно камери и NVR, трябва да разполагат със стабилна и непрекъсната връзка. Конекторите служат точно за това. Можем да предоставим многополюсни конектори, отговарящи конкретно на вашето приложение. Ще ви помогнем и с избора на продукт, в случай че ви липсват познания.

Оптичните предаватели са не по-малко важен компонент. Тази група аксесоари ви дават възможност да разширите обхвата на видеонаблюдение в своя частен или бизнес имот. Предавателите ни са отново продукт на доказани марки като Euromatica. Характерно за тях е, че са съвместими с всички установени стандарти - AHD / CVI / TVI. Разстоянието на предаване при тях е 20 км.

Какво ви предлагаме?

Разнообразието от аксесоари за системите за видеонаблюдение при нас е сериозно. Продуктите ни могат да се разделят на отделни подразновидности, сред които:

  • Кабели;
  • Кабелни кутии;
  • Конектори;
  • Муфи;
  • Захранване.

Да не забравяме и вече споменатите конектори, предаватели и активни видео усилватели. Елементите, нужни за монтаж на камерите са от съществено значение при изграждането на една по-мащабна система. С тяхна помощ камерите ви ще бъдат здраво укрепени и фиксирани в най-подходящата позиция за наблюдение.

Редно е да споменем и производителите, чиято продукция ви предлагаме. Специализираните аксесоари за системите за видеонаблюдение, които можете да поръчате при нас, са дело на марките: Euromatica; HikVision, Safer, Oem, Eonboom, Kemot, Sebury, Shrack, Wago и Yli. Те сами по себе си са гаранция, че видеонаблюдението ви ще бъде ефективно и ще покрие всички ваши изисквания.

Цените на аксесоарите ни са безспорно едни от най-ниските в страната, така че отново призоваваме да заложите на качествен, оригинален продукт, а не на евтина имитация, която не само няма да ви служи дълго, но и може да изложи на риск работата на вашата система. Свържете се с нас, за да ви помогнем с избора на вид и брой допълнителни елементи за вашето видеонаблюдение.