Антипаркинг скоби

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Linomatik
  Антипаркинг скоба с 2 дистанционни управления и батерия. Не се нуждаете от кабели, просто я монтирайте, заредете батерията и ще издържи 1 година в режим на работа!   Захранване 6V 7.5Ah акумулаторна батерия ..
  754.80лв. с ДДС
 • Производител: TURCIA
  Антипаркинг скоба с ключалка M2 Тази антипаркинг скоба с ключалка е идеалното решение за защита на индивидуалното Ви паркомясто от спиране на неразрешени превозни средства.   Характеристики: Скобата е с ръчно заключване, чи..
  99.60лв. с ДДС
 • Производител: TURCIA
  Антипаркинг скоба със сфера M3 Тази антипаркинг скоба със сфера се предлага в два варианта, които се различават от системата за сигурност. Единият може да се управлява с ключ Euro, а другият е с ключалка. Характеристики: ..
  90.00лв. с ДДС
 • Антипаркинг системата е компактна индивидуална бариера, която пасва идеално за единично паркомясто. С ръчните паркинг скоби вие ще сте винаги спокойни, че вашето парко място е свободно. Заготовката за заключващ механизъм е проектирана от стоманена ча..
  0.00лв. с ДДС

Ръчните антипаркинг скоби служат като надеждна преграда срещу неоторизирани паркирания на лично или служебно паркомясто. Те изпълняват функцията на механична блокировка за паркинги, т.н. стопер, бариера и др., изградена за защита на гаражи, паркинг пространства и други зони от нежелан паркиране и достъп. При нас в Евроматика можете да изберете здрави паркинг скоби за защита на своето парко място.

Защо ви е нужна?

Антипаркинг скобата подпомага процеса на контрол на достъпа и ограничаване паркирането на паркинги, паркоместа и тротоари. Скобата се заключва ръчно с катинар, като за целта се предлага с пробити на конкретни места отвори. В комплекта не е включен необходимият за заключване катинар.

Нашите продукти са изработени от висококачествен поцинкован метал, устойчив на корозия и удари от невнимателни шофьори и вандализъм. За изработката им се използват метални профили с овално сечение, огънати и здраво заварени.

Всяка скоба има прахово покритие, служещ като допълнителен защитен слой, който е боядисан стандартно в светлоотразително оранжево. По желание на клиента цвета може да бъде и в друг нюанс. Размерите на ръчните паркинг скоби са височина – 43 см, широчина – 34 см, дълбочина – 40 см. При нужда могат да бъдат адаптирани спрямо големината на пространството, което трябва да се предпази от неправомерно използване.

Предлагаме продажба и доставка на антипаркинг системи на територията на цялата страна. Предвид специфичната им конструкция и начин на използване, скобите не се нуждаят от професионално монтиране. Могат да се преместват и използват на различни места, както и да се прибират, когато не са необходими.