Паркинг системи за паркиране и плащане — Евроматика

Терминали за плащане

Покажи:
Подредба:

Евроматика ви предлага богата гама възможности за управление на местата за платено преминаване и престой на превозните средства. Нашите терминали за плащане ще ви помогнат да повишите приходите си, събирайки дължимите такси в своята парко зона, като същевременно намалите разходите за служители, които да се заемат с изпълнение на тази задача.

Какво ви предлагаме?

В тази категория на фирмения ни сайт присъстват голям брой автоматични системи за самотаксуване в местата за платено паркиране. Тук ще откриете различни по вид и предназначение технологични разработки, способни да покрият нуждите и изискванията на стопаните на различни по площ паркинги.

Преди да обърнем внимание на отделните групи продукти, е необходимо да уточним, че системите за разплащане включени в продуктовия ни каталог са произведени от утвърдени производители, сред които: Atu Tech, Euromatica и Seka. Имената на водещи марки в областта на паркинг системите, ви гарантират дългосрочна и безпроблемна работа на закупеното от вас съоръжение.

Ние можем да ви предложим широк спектър от паркинг системи за разплащане, както и нужните за тяхното използване консумативи - карти и ваучери за платен престой. Наред с високото качество на цялата ни продукция, е редно да изтъкнем и достъпната цена на средствата за осигуряване на възможност за разплащане без физическата намеса на назначен за целта персонал.

Категорията включва:

  • Автоматични станции за платен престой;
  • Изходни терминали с карти;
  • Операторски платежни станции;
  • Касиер/операторски терминали;
  • Сървъри със софтуер за управление на паркинги;
  • Карти и ваучери за абонаментно използване на парко зоната.

Ние можем да ви предложим касиер/операторски терминал за плащане, включващ пълната група инструменти за управление в зоната на паркиране – персонален компютър, софтуер и картов четец. Системата дава възможност за изготвяне на сложни доклади, както и възможност за свързване на фискален принтер .

Страхотна възможност за автотаксуване ви дава автоматичната станция Euromatica QPM 1000 PS. Тя изпъква с високия си естетичен дизайн и отличното качество на всички нейни компоненти. Станцията разполага с 15-инчов монитор, предоставящ динамични изображения. Защитеният ѝ корпус позволява работа на открито при различни метеорологични условия.

Терминалът за плащане "Qtrra QPM Pay Parking Unit" раздава билети с баркод за паркиране след приемане на монети и банкноти, в зависимост от избраната от потребителя тарифа.Не по-малко впечатляващ е изходният терминал SEKA P – IE – R, позволяващ напълно автоматично управление на бариерите в местата за платен престой.

Предлагаме и комплекти с карти SEKA, осигурявайки пълен цикъл от продукти и дейности. Сред дейностите ни влизат: продажба, доставка и монтаж на паркинг терминали за плащане на територията на цялата страна.