Терминали за плащане

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Euromatica
  Автоматична станция за плащане Euromatica QPM 1000 PS, приемаща монети и банкноти, в зависимост от избраната от потребителя тарифа "Qtrra QPM Pay Parking Unit" раздава билети с баркодове за паркиране. Особености на Qntra QPM 10..
  22 656.00лв. с ДДС
 • Производител: Seka
  Изходен терминал с карти SEKA P-IE-R. Устройство за четене и съхранение на картата за паркиране на изхода с функции за управление на бариерите или 2 блокиращи прегради. Това устройство потвърждава изхода, след като паркингът е платен в..
  3 876.00лв. с ДДС
 • Производител: Seka
  Карта за паркиране SEKA PI-CARD. Карта, която се използва в тази паркинг системата. Освобождава се на входа и се задържа на изхода. ..
  8.40лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Операторска платежна станция Euromatica сърдържаща: 22" монитор с възможност за инсталиране на софтуер за управление и информация за изглед Баркод четец Вижте и офертите ни за: антипаркинг устройство ..
  2 263.20лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Пакет от 4000 термични ваучера с размери 88х54mm. ..
  176.40лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Софтуер за управление на плащанията и времето, прекарано в района и абонаментни карти за паркиране. Автоматично записване на времето за влизане и излизане и времето, прекарано в паркинга в зависимост от вида на картата.  Възмож..
  10 068.00лв. с ДДС
 • Производител: Seka
  Терминал за касиер/оператор SEKA P-CA. Комплектът се състои от PC + софтуер, картов четец, сложни доклади, възможност за свързване фискален принтер, изискващ SEKA P-IE-R . Това устройство изисква от оператора да събере и потвърди картата..
  3 121.20лв. с ДДС

Евроматика ви предлага богата гама възможности за управление на местата за платено преминаване и престой на превозните средства. Нашите терминали за плащане ще ви помогнат да повишите приходите си, събирайки дължимите такси в своята парко зона, като същевременно намалите разходите за служители, които да се заемат с изпълнение на тази задача.

Какво ви предлагаме?

В тази категория на фирмения ни сайт присъстват голям брой автоматични системи за самотаксуване в местата за платено паркиране. Тук ще откриете различни по вид и предназначение технологични разработки, способни да покрият нуждите и изискванията на стопаните на различни по площ паркинги.

Преди да обърнем внимание на отделните групи продукти, е необходимо да уточним, че системите за разплащане включени в продуктовия ни каталог са произведени от утвърдени производители, сред които: Atu Tech, Euromatica и Seka. Имената на водещи марки в областта на паркинг системите, ви гарантират дългосрочна и безпроблемна работа на закупеното от вас съоръжение.

Ние можем да ви предложим широк спектър от паркинг системи за разплащане, както и нужните за тяхното използване консумативи - карти и ваучери за платен престой. Наред с високото качество на цялата ни продукция, е редно да изтъкнем и достъпната цена на средствата за осигуряване на възможност за разплащане без физическата намеса на назначен за целта персонал.

Категорията включва:

 • Автоматични станции за платен престой;
 • Изходни терминали с карти;
 • Операторски платежни станции;
 • Касиер/операторски терминали;
 • Сървъри със софтуер за управление на паркинги;
 • Карти и ваучери за абонаментно използване на парко зоната.

Ние можем да ви предложим касиер/операторски терминал за плащане, включващ пълната група инструменти за управление в зоната на паркиране – персонален компютър, софтуер и картов четец. Системата дава възможност за изготвяне на сложни доклади, както и възможност за свързване на фискален принтер .

Страхотна възможност за автотаксуване ви дава автоматичната станция Euromatica QPM 1000 PS. Тя изпъква с високия си естетичен дизайн и отличното качество на всички нейни компоненти. Станцията разполага с 15-инчов монитор, предоставящ динамични изображения. Защитеният ѝ корпус позволява работа на открито при различни метеорологични условия.

Терминалът за плащане "Qtrra QPM Pay Parking Unit" раздава билети с баркод за паркиране след приемане на монети и банкноти, в зависимост от избраната от потребителя тарифа.Не по-малко впечатляващ е изходният терминал SEKA P – IE – R, позволяващ напълно автоматично управление на бариерите в местата за платен престой.

Предлагаме и комплекти с карти SEKA, осигурявайки пълен цикъл от продукти и дейности. Сред дейностите ни влизат: продажба, доставка и монтаж на паркинг терминали за плащане на територията на цялата страна.