Автоматизирани паркинг системи за коли на топ цени, система за паркиране на две нива платформа подемник — Евроматика

Паркинг системи

Покажи:
Подредба:

Вносител на висококачествени немски паркинг системи за паркиране на 2 или повече автомобила. Постоянна наличност на стабилни гаражни платформи, четири колонни системи и асансьори за външни и вътрешни условия.

Euromatica е вносител на немски автоматизирани паркинг системи. Дейността на нашата компания включва доставка, монтаж и сервизно обслужване на предоставените съоръжения за паркиране на автомобили. В каталога ни ще откриете широк диапазон от решения, като сред тях са застъпени основно платформите на два етажа за 2 и 4 автомобила с товароносимост до 4500кг.

Оптимално използване на пространствата за престой на автомобили

С презастрояването на големите градове и увеличаване броя на автомобилите, значително се повиши нуждата от допълнителни парко-места. Категорията, включваща модерни и функционални паркинг системи, беше създадена в отговор на засиленото търсене на варианти за оптимизация на капацитета на местата за престой на моторни превозни средства.

Оборудването, предлагано от нас се отличава с осъвременения си дизайн и принцип на работа, базиран на високите технологии. По-голямата част от съоръженията са проектирани и произведени от германска компания, съобразно високите изисквания на потребителите и стандартите за качество и безопасност, валидни в рамките на ЕС.

Сградите с подземни гаражи са тези, които по-често прибягват до експлоатация на подобен род паркинг система.

Изработени от най-здрави метални сплави и защитени от висококачествени антикорозионни покрития, съоръженията, предлагани от нас, са подходящи за използване както в защитена/затворена среда, така и на открито при всякакви атмосферни условия. Една двуетажна паркинг система на изгодна цена, позволява да се увеличи броя на местата и да се оползотвори оптимално  площта на всеки паркинг, без значение дали е закрит или от отворен тип.

Нашите напълно автоматизирани гаражни платформи позволяват да се увеличи капацитета на паркинг-зоните с до 100%, давайки възможност за плътно подреждане на колите една до друга – странично и от броня до броня. По този начин става възможно оползотворяването на пространствата, които обикновено се губят при клетките и зад колоните на закритите гаражи.

Сред предимствата на автоматизираните паркинг системи на две нива, освен изгодните цени по изграждане и поддръжка, можем да посочим още:

  • Удвояване капацитета на стандартни по площ и по-малки парко-пространства;
  • Осигуряване на безопасно паркиране с приоритет защита на потребителите и тяхната материална собственост;
  • Побира коли с различна височина – полутоварни и луксозни модели;
  • Лесна експлоатация с няколко опции за управление;
  • Защитават от кражби, щети и вандализъм;
  • Екологично чисти- компактна конструкция и намалени емисии на отработени газове;
  • 2 минути време за издигане;
  • Възможност за издигане на различни височини.

Автоматизираните паркинг системи на две нива се произвеждат в два варианта – по проект на възложителя на поръчката, и като стандартни конфигурации, отговарящи на изискванията на почти всеки обект. При производството се вземат предвид материалите, от които са изработени стените, покритията на таваните и подовите настилки.

Ключови предимства

Многоетажните паркинг системи са с изключително достъпни цени, предвид уникалните им възможности. Едно такова автоматизирано съоръжение осигурява значително повече парко места в градска среда, отколкото паркингите с разгъната площ. Същевременно се повишава ефективността и се намаляват оперативните разходи за поддръжка на подземния или открит гараж.

Системите тип авто-платформа отговарят напълно на нуждите на съвременната градска инфраструктура. Проектирани са в унисон със съвременното строителство, така че да могат да се впишат перфектно във всяка жилищна, търговска, офис или административна сграда. Същевременно изцяло автоматизираните системи за паркиране понижават нивата на отработените газове с над 90%, поради факта, че паркирането се извършва без двигателят да работи.

Паркирайте на платформата и напуснете автомобила – толкова е просто. Това са действията, които би искал да следва всеки водач, паркирайки колата си в градска среда, защото системата поема автомобила му и го доставя безопасно на обозначеното за целта място. С интегрирането на най-новите лазерни и компютърни технологии, става възможно да се удвои и дори утрои капацитетът на конвенционалните подземни гаражи и авто салони.

Предлагайки продуктите на производител с над 30-годишен опит зад гърба си и множество успешно завършени проекти, ние имаме пълната увереност, че системите, доставени и интегрирани от нас дават максимално потребителско удовлетворение. Колата се импортира и експортира от платформата в рамките на 2 минути, без никой да я докосва. Спестяват се драскотини, удари и обвинения за откраднати вещи от превозното средство.

Товароподемните системи за паркиране на коли са най-новата тенденция в луксозните жилищни сгради и хотелски комплекси. Поради способността на системата да максимизира пространството, нейната авангардна технология и удобството за потребителите, тя се оказва перфектното допълнение към луксозните градски строителни проекти.

Какви са възможните опции за избор?

Паркинг-платформите, представени в категорията са разнообразни по отношение големината на конструкцията и нейните работни възможности. Различните видове съоръжения са представени в отделни серии, чиито имена подсказват за максималния им капацитет на използване. Според площта на пространството и броя на съхраняваните в него коли, клиентите ни могат се спрат на серия Mini, Mini Extra, Extra W, XL, XXL и т.н.

Препоръчваме да се запознаете в детайли с характеристиките на всяка една паркинг платформа, за да се уверите, че възможностите ѝ отговарят изцяло на вашите нужди. На какъв модел бихте могли да се спрете – по-висок и по-широк двуместен, с товароносимост до 4000кг, или на по-дълъг подемник за 4 коли?

Платформите ни са от независим тип, което ги прави добро решение за оптимизацията на подземни и надземни, жилищни, обществени и платени паркинги. Характерно за тях е, че за паркирането на автомобила не се изисква съдействието на оператор. Управлението им е достъпно и лесно за употреба от всеки водач.

Осигуряват защита на автомобилите от атмосферни влияния, като самите те са защитени от корозия и могат да се използват в изключително агресивна климатична среда. В същото време, експлоатационните разходи при системите от въпросния вид са драстично занижени. В конструкцията им са вложени висок клас хидравлични, електронни и електрически компоненти, гарантиращи дълга и безаварийна експлоатация.

Предимство на качествения паркинг подемник, е липсата на изисквания по отношение на фундамента в съответното пространство. Монтажът е възможно да се направи върху всякаква основа – бетон, асфалт и всички видове външни облицовки. Продуктите ни са подходящи за всякакви паркинги – частни, складово-изложбени, в ремонтни авто-бази и др.

Доставяме широка гама стабилни гаражни платформи, четири-колонни конструкции и асансьори за външни и вътрешни условия.