Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Антипаркинг колче M1

Код на продукта: M1
Наличност: В наличност
158.40лв. с ДДС
Без ДДС: 132.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Антипаркинг колче TURCIA

Антипаркинг колче M1 е най-удобното решение за предотвратяване на използването на частно паркинг място неправомерно. Използването му гарантира, че никой няма да паркира на частното паркомясто без да има разрешение за това.

 

Характеристики:

  • Колчето има солидна конструкция, устойчива на удари и други неблагоприятни действия;
  • Лесно за монтиране и използване;
  • Използването на това антипаркинг колче осигурява безопастност;
  • Теглото на колчето е 6.06 kg и може да бъде в различни цветове, жълто, черно, червено.
Технически характеристики:
Тегло: 6,06 kg
Височина: 75 cm
Височина в легнало положение: 15 cm

Падащо антипаркинг колче М1 е компактно механично препятствие, което позволява временно резервиране на място за паркиране. Солидната му конструкция е устойчива на удар и всякакви климатични промени. Изработено от метална сплав с антикорозионно покритие, устройството е пригодено за използване на открито с гарантирано дългосрочно използване.

Особености на продукта

Колчето е с височина 75см в изправено положение – идеално отстояние от пътната настилка, така че преминаването на други автомобили в оградената зона да бъде невъзможно. За да се влезе и излезе от резервираната парко клетка, мини колоната лесно заема легнало положение. В тази позиция височината на препятствието е едва 15см, така че преминаването да бъде възможно, без приспособлението да се демонтира.

Стълбът е снабден със светлоотразителни ивици, което дава възможност да се изключи случаен сблъсък на превозни средства с него. Обща характеристика на повечето антипаркинг колчета е наличието на вградена ключалка за защита от кражби и демонтаж от неоторизирани лица. Корпусът е вандалоустойчив и не подлежи на повреждане при удар.

Обхватът на приложението на падащите антипаркинг колчета като М1 е много широк. Могат да се използват за резервиране на парко места в зоните за престой към жилищни, административни и офис сгради. За управление на движението в градска среда, конкретният модел е приложим като механично препятствие срещу преминаването на автомобили в района на паркове, училища, културни центрове, гари, летища и др.

Оборудването за паркинги е предназначено да ограничи достъпа на автомобили до дадена територия, както и да запази индивидуално място за паркиране. Колчето с падаща функция прави възможна защитата на вашето място за паркиране, входа на сградата, както и защитата на вашето превозно средство.

С продуктите, които предлагаме, вашето парко място ще бъде организирано по най-добрия възможен начин. Нашите продукти: от най-простите бариери и стълбове, до най-сложните системи за контрол на достъпа и други сложни механизми и устройства, ви позволяват да решите всеки проблем с паркирането на най-високо и цивилизовано ниво.

Бърза поръчка

Антипаркинг колче M1 × 1 бр.

Цена: 158.40лв.