Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Падащо Паркинг колче 50 x 50 мм

Код на продукта: Падащо антипаркинг колче
Наличност: В наличност
55.00лв. с ДДС
Без ДДС: 45.83лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

  • Производство на метални паркинг колчета по задание на клиента
  • Прахово боядисване с цвят по желание на клиента
  • Покритие: цинк или поцинковане след заварка
  • Размери: по заявка

Падащо метално колче 50 x 50 мм, прахово боядисано с планка за заключване с катинар.

Euromatica предлага изработка на метални паркинг колчета по поръчка на клиента. Такъв модел е универсалното падащо колче с размери 50 х 50мм., оборудвано с планка за заключване с катинар. Колчетата, произведени от нашата компания, са прахово боядисани с цинково покритие на метала или поцинковани след заварка. Паркинг механизмите се изработват в различни размери по индивидуално задание.

Как да защитите своето паркинг място?

Падащото колче е един ефективен и финансово достъпен вариант за защита на парко място. В изправено положение то ограничава възможността за паркиране в дадена зона (парко клетка), но при нужда, то може да се спусне към земята, за да осигури свободното преминаване на автомобил – при влизане или излизане от зоната за паркиране.

При избора на подходящ вариант е задължително да се вземат предвид редица характеристики на продукта като здравина, надеждност, материалът, от който е направено устройството за защита на паркомястото. Нужно е да се помисли и за възможността за транспортиране, форма, дизайн и размери.

Механичните паркинг устройства представляват проста метална конструкция, която се заключва с обикновен катинар. Цената на колчето зависи от размерите и материалите, използвани за производство. Основният елемент на механизма е куха желязна тръба.

Принцип на работа

Принципът на действие на този тип ограждения е сгъваема конструкция. Преди да влезе в клетката за паркиране, водачът отключва ключалката и сгъва оградата към земята. След паркиране или след напускане на паркинга, водачът трябва отново да повдигне сгъваемата преградна конструкция и да я фиксира във вертикално положение с помощта на катинар или специален ключ.

Колчето е най-примитивният тип паркинг ограждение, подходящо за ограничаване паркирането пред частни имоти, паркинги пред жилищни сгради, търговски обекти и др. Този вид парко-ограждения биват два вида – преносими и стационарни. Преносимите колчета са доста популярни.

Производствен материал - само поцинкована стомана. Това е гаранция за надеждността на колчето и защита от корозия. Неговият размер и тегло ви позволяват да го съхранявате постоянно в багажника и да го използвате бързо, когато е необходимо. За да инсталирате колоната, не е необходимо тя да бъде прикрепена към нищо.

Бърза поръчка

Падащо Паркинг колче 50 x 50 мм × 1 бр.

Цена: 55.00лв.