Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Метално Паркинг колче 50 x 50 мм

Код на продукта: Метално антипаркинг колче
Наличност: В наличност
25.00лв. с ДДС
Без ДДС: 20.83лв.
Възможни варианти

* Цвят:
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

  • Производство на метални паркинг колчета по задание на клиента
  • Прахово боядисване с цвят по желание на клиента
  • Покритие: цинк или поцинковане след заварка
  • Размери: по заявка

Защитата на вашата кола, каравана, мотоциклет, паркомясто или друго пространство, е от жизненоважно значение с непрекъснато нарастващия проблем с паркирането и нарушенията на частни имоти. Спирането на достъпа до зона, в която автомобилите могат да се движат, може да бъде постигната чрез обезопасителни антипаркинг колчета на ниска цена от нашия онлайн магазин.

Антипаркинг колчетата, които ние предлагаме, осигуряват сигурен блокаж на нежеланите посетители и регулиране на движението. Здравата стоманена конструкция е и изработена от цинк или бива допълнително поцинкована след заварка. Колчетата могат да бъдат произведени в предпочитани от клиента размери и форми. Може да избирате между цилиндричен и правоъгълен формат.

Цветовите вариации също са много, но най-предпочитаните комбинации са черно с електрикаво жълто или червено с бяло. По този начин ще сте сигурни, че всеки ще забележи колчетата дори и от разстояние. В боята има фосфориращи частици, които отразяват светлината от фаровете през нощта. В допълнение на цветовото покритие като сигнален елемент то удължава експлоатационния живот на колчетата срещу корозионни процеси.

Металната основа е с трайна заключваща основа, закрепена с 4 болта,  чийто монтаж е бърз и лесен. Антипаркинг колчетата са идеално за паркинги и алеи. Блокират останалите превозни средства да влязат във вашата земя. Свържете се с нас, за да защитите имота си с надеждни ограничелни средства, създадени специално за вас.

Бърза поръчка

Метално Паркинг колче 50 x 50 мм × 1 бр.

Цена: 25.00лв.