Антипаркинг колчета

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: TURCIA
  Антипаркинг колче TURCIA Антипаркинг колче M1 е най-удобното решение за предотвратяване на използването на частно паркинг място неправомерно. Използването му гарантира, че никой няма да паркира на частното паркомясто без да има разрешение за ..
  158.40лв. с ДДС
 • Производител: CHINA
  Антипаркинг колче M4 Антипаркинг колче M4 е правилният избор, когато става въпрос за предотвратяване на частно място за паркиране. Използването на тaзи антипаркинг скоба гарантира, че никой, освен оторизираните хора от собственика на пар..
  99.60лв. с ДДС
 • Антипаркинг колче M6 Области на използване: AVM паркинги, Индустриални и жилищни обекти, Частни паркинги, Паркинги за общини, Използва в паркинги, за да предупреждава за запазени паркоместа Технически детайли: Тяло: стома..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: CHINA
  Антипаркинг колче М5 Антипаркинг колче М5 е правилният избор, когато става въпрос за предотвратяване на частно място за паркиране. Използването на тaзи антипаркинг скоба гарантира, че никой, освен оторизираните хора от собственика на пар..
  88.80лв. с ДДС
 • Производство на метални паркинг колчета по задание на клиента Прахово боядисване с цвят по желание на клиента Покритие: цинк или поцинковане след заварка Размери: по заявка Защитата на вашата кола, каравана, мотоциклет, паркомясто или д..
  0.00лв. с ДДС

Евроматика ви предлага богата продуктова гама от средства за регулиране и контрол над паркирането, сред които и антипаркинг колчета на достъпна цена. Нашите решения са едни от най-ефективните съоръжения за ограничаване на преминаването и паркирането в забранени зони. Огромен плюс е ниската им цена, както и максимално лесния им монтаж и експлоатация.

Защо са ви нужни?

Омръзнало ли ви е от нежелани автомобили, паркирали във вашия имот, без изричното ви позволение? Искате да оградите част от конкретно място? То тогава имате нужда от ефективно решение, чрез което да ограничите зоната пред или във вашето промишлено и лично пространство. Необходими са ви антипаркинг колчетата от продуктовия ни каталог.

Металните препятствия са приложими навсякъде, където бихте желали да заградите и възпрете нарушителите. С тях може да ограничите достъпа до паркинги, площади, междублокови пространства, тротоари и много други. Стандартно може да поръчате този продукт в две форми: цилиндрична и правоъгълна.

Размерите, като височина и диаметър, на всяко колче могат да се изработят според вашите нужди и изисквания, за да паснат на конкретния периметър, за който са предназначени. По принцип височината на колчетата варира между 40 и 120 см, а широчината им: от 48 до 60 см.

Освен големината имате възможност да изберете и в какви цветове да бъдат боядисани поръчаните от вас колчета против паркиране. Цветовите комбинации, които обикновено се използват, са: черна основа с жълти светлоотразителни ивици; жълта основа с червени светлоотразителни ивици; жълта основа с черни светлоотразителни ивици и други. В края на конструкцията се поставя пластмасова тапа, която предпазва върха на всяко колче.

Възползвайте се от възможността за професионален монтаж

Монтажът на колчетата е лесен и бърз, но в същото време устойчив срещу външните метеорологични условия и евентуални опити за премахване от странични лица. Антипаркинг устройството ще ви гарантира дълго време спокойствие и защита на отделеното пространство.

Погрижете се за вашата собственост, като се спрете на поцинковани антипаркинг колчета с опция за инсталация чрез бетониране или с метална планка за анкериране.Нашият екип с удоволствие ще отговори на вашето запитване и въпроси, свързани с колчетата от нашия продуктов каталог.

Ще ви осигурим не само качествени съоръжения в избраните от вас размери и цветове на достъпни цени, но ще се погрижим за техния надежден монтаж на всяко регламентирано за целта място. Свържете се още сега с нас, за да осигурите спокойствие, сигурност и пълен контрол в своята зона за паркиране.