Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Зарядна станция Polyfazer Nikola 50 kW - Бързо зареждане

Код на продукта: nikola-50kw
Наличност: В наличност
0.00лв. с ДДС
Без ДДС: 0.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Зарядна станция Polyfazer Nikola 50 kW - Бързо зареждане

Nikola 50 kW е първaта станция за  бързо зареждане, произведена в ЕС (Чехия) за електрически превозни средства, които съчетават технология с високо качество, с изключителен дизайн на Чешкият дизайнер Аnna Maresova. Архитектурата на Nikola 50 kW e базирана на облак и прилагането на смартфон е усъвършенстван инструмент за управление и контрол на целия процес на зареждане.

Nikola 50 kW предлага изключителни стандарти за захранване за DC зареждане: CHAdeMO и CCS Combo. Кабелите са интегрирани във външното тяло. В зависимост от изискванията на клиента е възможно да се позволи едновременно зареждане на двa електромобила с обща мощност до 200 kWh! Помощният порт Mennekes Type 2 с мощност от 22 kWh служи като алтернатива на превозните средства, които не поддържат никой от стандартите за бързо зареждане.

Смятаме, че простотата и надеждността са тясно свързани, затова дизайнерите са елиминирали всички потенциални източници на грешки. Nikola 50 kW е първата станция за бързо зареждане, контролирана само от софтуер. Контролният панел, под формата на уеб портал, работи изцяло в облак и е на разположение на всеки, навсякъде по всяко време.

С все по-масовото навлизане на електромобилите в съвременния живот, се повишава и нуждата от съвместими системи за зареждане. Едно иновативно и супер рентабилно решение е интелигентната зарядна станция Nikola 5kW на чешкия производител Polifazer. Евроматика ви предлага този продукт на изключително изгодна цена с опция за професионална инсталация и и поддръжка.

Бърз заряд – надеждна работа

Изборът на станция за зареждане на електромобили е ключов момент за всеки купувач. Правилното решение е, още преди покупката на електромобил, потенциалният собственик да се запознае с основните особености на превозните средства, задвижвани от електрическа енергия. Това включва капацитет на акумулатора, резерв на мощност и видовете зарядни станции и конектори на зарядните устройства.

50 киловатовата зарядна станция Nikola, противно на всеобщото схващане не е кръстена на Никола Тесла, инженерът новатор, превърнал се в синоним на електрическия автомобилен двигател. Името на съоръжението произхожда от името „Nike”, свързвано с древногръцката богиня на победата.

Управлението на интелигентните станции с помощта на мобилно приложение е надеждно и удобно за модерния потребител, свикнал да извършва редица ежедневни операции през мобилния си телефон. С изтеглянето на приложението и завършване на стандартната регистрация, вие получавате незабавен достъп до зареждащите станции във вашия район. Процесът на регистрация е много бърз, без да е необходимо да въвеждате подробна информация.

Мобилното приложение за управление включва функцията “charging history”, с помощта на която имате на разположение цялата история на зареждане. То ви дава достъп до пълната информация за минали зареждания, включително потребление на енергия, цена, начин на плащане, както и графика за зарядите.

За всяка транзакция има наличен „invoice” документ за изтегляне. Налична и известителна функция. Системата за известяване ще ви уведоми, когато зареждането наближи своя край или е напълно приключило. Уверяваме ви, че имате достатъчно на брой причини да заложите на зарядната станция за бързо зареждане Polyfazer Nikola 50 kW.

При нужда от помощ и допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас.

Бърза поръчка

Зарядна станция Polyfazer Nikola 50 kW - Бързо зареждане × 1 бр.

Цена: 0.00лв.