Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Станция за зареждане на електромобили тип 2, 4.6kW Polyfazer

Код на продукта: tip2-4-6kw
Наличност: В наличност
2 018.00лв. с ДДС
Без ДДС: 2 018.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Станция за зареждане на електромобили тип 2, 22kW Polyfazer

С тази станция за зареждане от Polyfazer, зареждането на вашия електромобил ще е лесно и безопасно! Подходяща е както за лично ползване, така и за малки фирми. Работната информация на станцията за зареждане може лесно да бъде видяна на светодиодния дисплей. Станцията е подходяща както за вътрешна, така и за външна употреба, благодарение на устойчивия на атмосферни влияния и удароустойчив корпус. Станцията може да зарежда до десет пъти по-бързо от обикновения битов контакт - зареждането отнема само около час (в зависимост от вида на превозното средство).

Перфектен за вътрешна и за външна употреба
Станцията за зареждане е предназначена за вътрешна и външна инсталация и може да бъде монтирана на стената или пода, по желание може да се осигури вертикална опора. Устойчивия на атмосферни влияния и издръжлив пластмасов корпус предпазва устройството от влага и го прави стабилно и издръжливо.

Сертифициран за Renault ZE и Nissan EV
Станцията е сертифицирана за Renault ZE и Nissan EV, допълнителни стандарти за качество на Renault и Nissan. Допълнителни технически характеристики на Renault и Nissan са определени и спазвани. Освен това е възможно оптимално да се контролира процеса на зареждане, като се управлява потокът от енергия.

Бързо, безопасно, удобно, умно! 
Бързо: Бързо зареждане до 10 пъти в сравнение с обикновен контакт
Безпопасно: Стандарти за безопасност за защита
Умно: Възможност за използване на интелигентна енергия
Удобно: Конкурентна цена с други модели от същия клас.

Каква е ползата от конфигурираната товароподемност
Зарядната станция, електрическото превозно средство, предпазителят и зарядният кабел могат да имат различни капацитети на зареждане от 2,3 kW до 22 kW. Ако тези елементи не са синхронизирани един с друг, системата ще се претовари и предпазителят може да се изгори. С помощта на ключа в тази станция за зареждане можете да регулирате капацитета за зареждане на електрическата система само чрез включване на превключвател.

DC откриване на остатъчен ток
Устройството разполага с функция за откриване на остатъчен постоянен ток, което съответства на характеристиките на тип RCCB Б.

Австрийско качество

Предлагаме хардуерни решения, произведени в производствения завод в Линц-Австрия. Продуктите се проверяват периодично в лабораторията за вътрешен тест KEBA заедно с най-новите електрически автомобили, за да се осигури пълна съвместимост.

  • Зарежда до 10 пъти по-бързо от обикновения вътрешен контакт
  • AC, 1 фазa до 20А (до 4.6kW)
  • Може да бъде монтиран в малки офис сгради или вкъщи, за лична употреба
  • Може да бъде монтиран както вътре, така и отвън - защитен индекс IP54 от вода
  • Пълен гъвкавост - може да се свърже с щепсел тип 1 или тип 2, така че можете да зареждате различни електрически превозни средства (напр. Tesla Model S, Nissan Leaf, VW Golf е-, Mercedes B250 BMW i3, Renault ZOE, и т.н.)
Бърза поръчка

Станция за зареждане на електромобили тип 2, 4.6kW Polyfazer × 1 бр.

Цена: 2 018.00лв.