Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Мобилна зарядна станция go-e Charger Gemini Flex трифазна 22 kW | контакт Тип 2

Код на продукта: GO-E/22kW
Наличност: В наличност
1 489.00лв. с ДДС
Без ДДС: 1 240.83лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

ПРЕНОСИМА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ GO-E CHARGER GEMINI FLEX 22 KW

Ако сте в процес на избор на зарядна станция за Вашия електромобил - разгледайте новата серия преносима зарядна станция go-e Charger Gemini Flex 22 kW. Това е едно от най-практичните решения за зареждане, които се предлагат на пазара към този момент. Продуктът може да се използва както за стационарна зарядна станция, така и когато тръгнете на път можете да го свалите от стената и да го вземете със себе си. Монтажът на тази станция също не изисква да ползвате услугите на специализирана фирма, а е необходимо просто да осигурите трифазен евро контакт 16 А (11 kW) или 32 А (22 kW). Фиксирането към стена или стойка става посредством включената в комплекта планка, която позволява лесен монтаж и демонтаж от стената. Много често клиентите ползват няколко паркоместа или няколко локации за зареждане, в такива ситуации не е необходимо да разполагате на всяко място със зарядна станция, при положение че можете да я пренасяте от едното до другото място при необходимост. Възможно е да се закупят допълнителни планки за монтаж на стена, както и комплект преходници за зареждане от различни видове контакти.

Австрийският производител go-e предлага към този момент една от най-добрите зарядни станции в класа си като съотношение цена, качество и функционалност. Моделът е подходящ както за лично ползване в домашния условия, така и за фирмени нужди - да се използва за зареждане на автопарка ви. Едно от предимствата му пред други модели на пазара е, че може да бъде свързан успешно към фотоволтаична система, като е изпробван с едни от най-популярните инверторни системи на пазара. 

Мобилното зарядно устройство go-e Charger впечатлява със своите работни показатели и системи за сигурност и безопасност. Това, което отличава зареждачката от повечето мобилни решения в този сегмент е изключително гъвкавите възможности за контрол и мониторинг посредством мобилното приложение.

От go-e Charger са насочили специално внимание към осигуряването на оптимално удобство за всеки един собственик на електрическо превозно средство. Станцията отговаря на модерните изисквания и съвсем логично е сред лидерите на пазара. Регулирането на зарядната мощност може да стане както от бутона на станцията, така и през мобилната апликация. Можете да регулирате максималния ток на зареждане от минимум 6 А до 32 А, през стъпка от 1 А, а от приложението можете да настройвате през колко А да се променя мощността от едно натискане на бутона. Станцията индикира за настроения ток на зареждане посредством светодиодната индикация в предния панел. 

В какво се изразяват функциите достъпни през мобилната апликация?

Може би най-впечатляващата иновация, с която си струва да се започне е опцията за дистанционна промяна на фазите на зареждане (от моно към трифазно зареждане) от мобилната апликация, дори докато електромобилът се зарежда! Подобреният обхват за свързване на станцията към Wi-Fi мрежи също помага за по-оптималната работа на модерното устройство, като за синхронизация вече не е необходимо да се използват облачни услуги от локалните Wi-Fi мрежи. Разпознаването става автоматично.

go-e Charger е мобилна зарядна станция от най-ново поколение. Възможността за дистанционни ъпдейти правят устройството надежден избор в дългосрочен план, а редом с всички екстри за по-лесна работа, получавате все така познатото бързо и сигурно зареждане.

go-e Gemini вече поддържа и OCPP 1.6J протокол! Тази нова функционалност разширява възможностите на зарядната станция, давайки ѝ възможност за свързване към операторски платформи, като тази на EVPoint. Това означава, че освен приложението на производителя, ще можете да ползвате и друго приложение на вашия оператор, стига то да поддържа същия протокол. По този начин можете да превърнете Вашата домашна станция в публична, да се използва и от други потребители, като имате възможност да определите цена на зареждане и да получавате плащания от другите потребители за зареждането на Вашата станция. През платформата на EVPoint можете да получавате подробни статистики за зарежданията на Вашето устройство, да променяте настройките, да задавате график на зареждане и да актуализирате софтуера.

Време за зареждане с go-e Gemini Flex Charger

Електромобил 3.7 kW 7.4 kW 11 kW 22 kW
HYUNDAI IONIQ 5 (72.6 kWh) 20 часа 10 часа 6.5 часа 6.5 часа
RENAULT ZOE (41 kWh) 11 часа

5.5 часа

4 часа 1.5 часа
SKODA ENYAQ IV 60 (58 kWh) 15.5 часа 8 часа 5 часа 5 часа
Volkswagen ID.3 Pure Performance (45 kWh) 12 часа 6 часа 6 часа 6 часа
Dacia Spring Electric (26.8 kWh) 7 часа 4 часа 4 часа 4 часа
Mercedes EQE 350+ (90.6 kWh) 29 часа 14.5 часа 9.5 часа 5 часа
BMW iX M60 (105.2 kWh) 33.5 часа 16.5 часа 11 часа 11 часа
Kia EV6 GT (74 kWh) 23.5 часа 12 часа 8 часа 8 часа
Ако на една локация имате инсталирано повече от едно устройство go-e charger, може да използвате функцията “Dynamic Load Management”, за да предотвратите евентуално претоварване на електрическата мрежа. Например можете да настроите чрез мобилната апликация, че мощността на три устройства, които работят едновременно на една локацията, не трябва да превишава 25 kW.
Също така можете да зададете приоритет на зареждане – устройството, което е зададено с такъв приоритет ще се зарежда с най-голямата мощност, докато другите устройства в тази мрежа ще се зареждат с по0малък ток и по-бавно.
 
Оригинални адаптери
Зареждайте навсякъде с оригиналните go-e адаптери. Независимо дали се намирате в България или пътувате в друга страна, с go-e Gemini можете да разполагате с подходящ преходник и винаги ще сте готови за безпроблемно зареждане! Оригиналният комплект разполага с функцията за автоматично разпознаване на контакта и регулиране на максималният ток, по този начин няма да се налага вие да настройвате ръчно максималната мощност на зареждане. При нас ще намерите и комплект от 5 преходника, които се произвеждат от нашата фирма и са подходящи за всички промишлени контакти, които можете да срещнете пътувайки с Вашия електромобил.
 
До 10 пъти по-бързо зареждане
С go-e Charger можете да зареждате с до 22kW AC - скорост, която е вече стандарт при публичните зарядни станции, а за вас е достъпна в собствения ви гараж. Достатъчно е да разполагате със съвместим трифазен контакт!
 
Контакт Type 2 без кабел
Контакт тип 2 без кабел! Нужно ли е да имате отделен кабел, който носите в колата и кабел, закачен на зарядната станция? Съвсем не - още повече, когато станцията за зареждане може лесно да бъде свалена и прибрана за ползване на път! Затова go-e Charger идва само с контакт Type 2, в супер компактен размер и тегло само 2 кг!
 
Защитен от кражба
С дизайн, който предпазва от кражба, go-eCharger е истински портативен, но само когато вие пожелаете това. Стойката се монтира стабилно за стената, а самата зарядна станция се закача и може да бъде заключена сигурно за основата, така че никога да не се притеснявате от кражба. А докато вашият кабел е включен в автомобила и тече зареждането, контактът заключва кабела.
 
Дефектно-токова защита с DC sense
Трифазният go-eCharger идва с вградена дефектно-токова защита с DC sense, която ви спестява нуждата от инсталиране на отделна дефектно-токова защита, спестява ви инсталационни разходи и ви осигурява високо ниво на защита.
 
WiFi и мобилно приложение
С интегрираната свързаност през WiFi можете да достъпите и управлявате своя go-eCharger през домашната си мрежа. С безплатното мобилно приложение управлявате зареждането и настройвате часовете за зареждане удобно директно от телефона си.
 
Връзка с други устройства през API
go-e Gemini предлага HTTP API връзка към неговия софтуер, като по този начин устройството може да бъде свързано към други системи за домашна автоматизация, умен дом, фотоволтаични системи (има интеграция с най-популярните инверторни системи на пазара) и др. Документацията e налична на официалния сайт на go-e: HTTP (local + cloud) and MQTT API documentation v2
 
IP54 защита от дъжд и прах
Вашият go-e Charger се чувства еднакво комфортно и работи безупречно както в гаража, така и на открито. Със защитата си клас IP54 тази мобилна зарядна станция не се притеснява от дъжд и пек и е готова да поеме всички капризи на времето и да ви служи вярно и безупречно дълги години.
Характеристики: НАТИСНИ ТУК
Бърза поръчка

Мобилна зарядна станция go-e Charger Gemini Flex трифазна 22 kW | контакт Тип 2 × 1 бр.

Цена: 1 489.00лв.