Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Бързо зарядна станция EcoTap кабел CCS 2 | 30 kW DC

Код на продукта: EcoTap
Наличност: В наличност
17 485.00лв. с ДДС
Без ДДС: 14 570.83лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Бързо зарядна DC станция за електромобили снабдена с CCS 2 кабел. Перфектно решение за зареждане на работното място или за инсталация в автомобилен шоу рум.

Производител: Ecotap
Модел: Ecotap DC 30 kW
Максимална мощност: 30 kW (трифазно)
Номинално напрежение: 3x400 VAC
Свързване към електромобила: Кабел с конектор CCS 2
Брой фази: трифазна
Комуникационни модули: UMTS / GSM модем / Контролер с RFID четец
(с регистрация) / опционално може да се добави LAN модул
Начин на оторизация: RFID, опция за свързване към мобилно приложение
Материал на кутията: Стомана
Степен на защита: IP54 защита от въздействието на околната среда; IK10 устойчивост срещу външни механични удари
Дефектнотокова защита: Опционално: вградена клас B, RCD DC< 6mA, AC/DC< 30mA; проверка на заземителния проводник
Монтаж: На стена или на стойка
Работна температура:

-25 ° C + 60° C

Цвят: бял
Размери: 710 x 480 x 225 mm
Гаранция: 24 месеца
Тегло: 57.500 кг.

Бързо зарядната станция EcoTap 30 kW DC е усъвършенствано решение за зареждане на електрически превозни средства (EV). Кабелът CCS 2 (Комбинирана система за зареждане) е стандартизиран конектор, който поддържа зареждане както с променлив ток (AC), така и с постоянен ток (DC), което го прави съвместим с широка гама електромобили.

По-бързо зареждане в сравнение със стандартните зарядни станции

Капацитетът на станцията от 30kW показва относително висока изходна мощност, позволяваща по-бързо зареждане в сравнение със стандартните зарядни станции. Това е особено полезно за потребителите на електрически коли, които търсят вариант за бързо и ефективно зареждане. Трифазната захранваща система допълнително подобрява скоростта и ефективността на зареждането, като разпределя мощността по-равномерно и намалява времето за зареждане.

Това зарядно съоръжение съчетава висока изходна мощност, съвместимост с различни EV модели, сигурно удостоверяване на потребителите и възможност за дистанционно управление. Всичко това позволява на станцията Eco Tap да осигури цялостно и ефективно решение за зареждане за собствениците на електрически превозни средства.

RFID технология за управление на потребителския достъп

Включването на опция за RFID (радиочестотна идентификация) добавя по-високо ниво на сигурност чрез идентификация на потребителя към станцията за зареждане. RFID технологията позволява на потребителите да удостоверяват и инициират процеса на зареждане с помощта на RFID карти или електронни ключове.

Системата за радиочестотна идентификация гарантира, че само оторизирани лица могат да имат достъп и да използват инфраструктурата за зареждане. Тази функция е ценна за управление на потребителския достъп, проследяване на използването и подобряване на цялостната сигурност на системата.

Възможност за свързване към мобилно приложение

Интегрирането на опция за свързване с мобилно приложение подобрява потребителското изживяване, като позволява на собствениците на електрически автомобили да наблюдават и контролират процеса на зареждане от дистанция.

Чрез мобилното приложение потребителите могат да проверяват степента на зареждане, да получават известия и дори да инициират или спират зарядните сесии. Тази опция за свързване добавя удобство и гъвкавост към процеса на зареждане, привеждайки станцията в съответствие с нарастващата тенденция на интелигентна и свързана инфраструктура в екосистемата на електрическите превозни средства.

Бърза поръчка

Бързо зарядна станция EcoTap кабел CCS 2 | 30 kW DC × 1 бр.

Цена: 17 485.00лв.