Зарядни станции за електромобили

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Polyfazer
  Зарядна станция Polyfazer DS x 2 x 22kW - SMART, 3G - Business Може да се монтира както отвътре, така и отвън - разполага с IP54 защитен индекс от вода и други атмосферни влияния. Проектирано е с две товарителни места за автомобили, и изпълнени..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Polyfazer
  Зарядна станция Polyfazer Nikola 50 kW - Бързо зареждане Nikola 50 kW е първaта станция за  бързо зареждане, произведена в ЕС (Чехия) за електрически превозни средства, които съчетават технология с високо качество, с изключителен дизайн на Че..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: ABL
  Зарядна станция за хибридни автомобили ABL EMX1   Най-малката зарядна станция в света с прикачен кабел за зареждане и конектор тип 2 за инсталиране в частни помещения Изключително компактна Идеално вътрешно и външно решение за ефект..
  3 248.40лв. с ДДС
 • Производител: MENNEKES
  Зарядна станция за хибридни автомобили MENNEKES 11 C2 За използване в гараж, в паркинг на жилищни сгради, хотели и други. Висококачествен и функционален дизайн с възможност за окачване на кабела. Информация за LED дисплея Многофункционален..
  3 064.80лв. с ДДС
 • Производител: MENNEKES
  Зарядна станция за хибридни автомобили MENNEKES 22 C2 За използване в гараж, в паркинг на жилищни сгради, хотели и други. Висококачествен и функционален дизайн с възможност за окачване на кабела. Информация за LED дисплея Многофункционален..
  3 170.40лв. с ДДС
 • Производител: MENNEKES
  Зарядна станция за хибридни автомобили MENNEKES Xtra 22 C2 За използване в гараж, в паркинг на жилищни сгради, хотели и други. Висококачествен и функционален дизайн с възможност за окачване на кабела. Информация за LED дисплея Интегриране ..
  6 390.00лв. с ДДС
 • Производител: Polyfazer
  Кабел за зареждане на електромобили тип 1,2, 32A, 7,2KW Polyfazer Цената включва ДДС. Polyfazer предлага висококачествени кабели за зареждане за всички видове автомобили. Марка: Polyfazer Съединители: DUOSIDA Щепсел: Тип 1, Тип 2 AC за..
  707.00лв. с ДДС
 • Производител: Polyfazer
  Портативно зарядно за електромобили тип 1, 16A, 3,6KW Polyfazer Това портативно преносимо зарядно устройство е водонепропускливо (с защитен индекс IP54) и е подходящо както за вътрешно, така и за външно ползване. Той може да зарежда до 16А на едно..
  1 272.00лв. с ДДС
 • Производител: Polyfazer
  Станция за зареждане на електромобили тип 2, 22kW Polyfazer С тази станция за зареждане от Polyfazer, зареждането на вашия електромобил ще е лесно и безопасно! Подходяща е както за лично ползване, така и за малки фирми. Работната информация на ста..
  2 511.00лв. с ДДС
 • Производител: Polyfazer
  Станция за зареждане на електромобили тип 2, 22kW Polyfazer С тази станция за зареждане от Polyfazer, зареждането на вашия електромобил ще е лесно и безопасно! Подходяща е както за лично ползване, така и за малки фирми. Работната информация на ста..
  2 018.00лв. с ДДС
 • Производител: Polyfazer
  Трифазен кабел за електромобили тип 2, 16A, 11kW Polyfazer Трифазен за зареждане за електромобили. Цената включва ДДС. Polyfazer предлага висококачествени кабели за зареждане за всички видове автомобили. Марка: Polyfazer Съединители: DUOSI..
  757.00лв. с ДДС
 • Производител: Polyfazer
  Трифазен кабел за електромобили тип 2, 32A, 22kW Polyfazer Трифазен за зареждане за електромобили. Цената включва ДДС. Polyfazer предлага висококачествени кабели за зареждане за всички видове автомобили. Марка: Polyfazer Съединители: DUOSI..
  960.00лв. с ДДС

Зарядни станции и кабели за зареждане на електрически автомобили - Tesla, Renault, VW, BMW, Ford, Mitsubushi, Opel, Chevrolet, Volvo, Mercedes, Hyundai, Kia, Nissan и др.

Предлагаме цялостни решения за електрически автомобили с почти 5 годишен опит в областта на електрическите превозни средства. Партньорството с, мрежите на търговците на дребно, хотели и автокъщи ни помагат да развиваме и предлагаме най-новите технологии за зареждане на вашите автомобили.

Ще намерите най-ефективните станции за зареждане на Wallbox, създадени от инженера на Tesla, заедно с двата модела: Commander и Pulsar, както и най-добрите кабели на Phoenix Contact Germany, на най-ниските цени.

Електромобилът – леката кола, която се задвижва чрез електрическа енергия, предхожда появата на автомобилите с двигател с вътрешно горене, и в настоящето набират все повече популярност, след като в началото на 20-ти век са били напълно засенчени от другите. Конструкцията им до известна степен повтаря тази на масово използваните коли с ДВГ, но е по-опростена и се отличава с липса на някои механични компоненти, като наличните се радват на по-дълготрайна експлоатация, а самата машина осъществява по-висок КПД с намалено използване на електроенергия. 

Акумулаторната батерия поддържа работоспособността си чрез зарядна станция, създадена специално за електрически превозни средства, която спомага за редовна и пълноценна доставка на електроенергия. Батерията се свързва с нея чрез конектор, наподобяващ структурата на електрическо гнездо на контакт, но е оборудвана с много повече пинове – обявеният за стандартен европейски модел е със 7 пина, с трифазен ток до 400 AC и е познат с наименованието “конектор тип 2“. 

Вид зарядни станции и окабеляване 

Магазинът ни предлага богато оборудвана селекция от захранващи станции за електрически автомобили, трифазни и еднофазни кабели и всички необходими аксесоари за цялостната поддръжка на такъв тип кола. Продуктите са разработки на изтъкнатите производители Polyfazer, Wallbox, ABL и Mennekes, като последната разработва и конекторът, приет като единен европейски стандарт в захранването. 

Разграничават се няколко типа захранващи станции на електромобили, и всяка една присъства в селекцията ни. Класическият тип е пригоден за вътрешен или външен монтаж върху стена или под, с възможност за свръзка с щепсел тип 1 или 2 и съответно – универсална употреба, позволяваща зареждане на електрически автомобил от различни марки и модели. 

Тя има светодиоден дисплей, който показва работният режим и температурата на компонентите във всеки момент, а конструкцията й съответства на всички стандарти за безопасност (вграден идентификатор и прекъсвач за остатъчен ток). Каталогът предлага модели с различен заряден капацитет. 

За хибриден електромобил 

Зарядна станция за автомобили с хибридно задвижване, предназначени за стенен монтаж, е налична в няколко разновидности. По-семплите разработки работят чрез мултифункционален бутон, постоянно свързан захранващ кабел от тип 2 и отключваща функция при прекъсване на захранването. Те също са подходящи за работа във вътрешни и външни пространства, тъй като остават активни при големи температурни амплитуди, и имат защита срещу намокряне. 

Най-високотехнологичните модели сред тях обаче представляват истински смарт системи със софтуерно управление, които разполагат с интерфейс за връзка с Gateway eMobility на фирма Mennekes, а също се интегрират към домашна мрежа чрез WLAN / LAN кабел. RFID система автоматизира процесите, улеснявайки боравенето на потребителите със станцията, което я прави подходяща за частни паркинги на обществени заведения, търговски центрове, хотелски комплекси, бизнес сгради и др. 

Smart станции 

Мобилният контрол е най-модерният технологичен етап, до който е достигнала модерната зарядна станция за електрически автомобили в България, и предоставя възможност за отвсякъде и по всяко време, дори и през смартфон. Селекцията ни разполага с интелигентни станции за бързо зареждане, чиито процеси са изцяло управлявани от софтуерна програма с облачна архитектура.

Корпусът е свързан с кабели, включително и конектор Type 2, за електромобили, които не подлежат на ускорено захранване. Разработката позволява паралелно зареждане на два електромобила. Усъвършенстваната Smart захранваща станция на електрически автомобили работи единствено с две превозни средства едновременно, ускорявайки процесът на захранване и без специалната опция. Контролира се от устройства с 3G мобилна връзка. 

Преносимо зарядно и кабели 

Компактно портативно зарядно устройство за еднофазно захранване е прекрасна компания по време на шофиране. Водоустойчив корпус, LED екран и регулируема настройка на напрежението осигурява функционалността, от която всеки шофьор на тези превозни средства има нужда по време на път.  Захранването е възможно винаги и навсякъде, е устройството се събира в малък джоб или багажник. 

Каталогът предлага и необходимите на всяка енергийна станция за автомобили кабели с различна конструкция на конекторите. Тук се откриват универсални модели с по 2 щепсела, с 5-пинов (тип 1) и 7-пинов (тип 2) конектор, и дължина 5 м. Трифазните кабели също са широко застъпени в колекцията. Те разполагат с двойка щепсели с конектори 2. Всички продукти от този вид отговарят на всички изисквания за качество и безопасност чрез TUV сертификат.