ᐉ Паркинг системи и антипаркинг устройства и елементи — Евроматика

Паркинг системи

Покажи:
Подредба:

Евроматика ви дава достъп до широк спектър от паркинг-терминали и антипаркинг елементи, за да имате пълен контрол над зоната за паркиране пред вашия дом, търговски обект или място за платен престой на превозни средства. Ако целта ви е да управлявате прецизно потока от автомобили в стопанисвания от вас обект, ние ще ви помогнем, предлагайки ви последните иновации при парк-системите.

Кои видове продукти са представени в раздела?

Чрез тази страница на фирмения ни сайт ви представяме голям брой решения, с които ще можете да ограничите безразборното спиране на автомобили пред входа на своя гараж, търговски обект, автосервиз и всяко частно или бизнес помещение. В големите градове местата за паркиране все не достигат, а това принуждава водачите да спират и оставят колите си на нерегламентирани за целта места.

За да спрете окончателно порочната им практика е необходимо само да закупите някое от нашите антипаркинг колчета на изгодна цена. Те са идеалното решение за частни потребители и за малки търговски обекти. Предимството им е, че имат лека, но и стабилна конструкция и могат да се местят и прибират без особени усилия. Предлагаме и по-солидни иновативни решения за управление на зоните за паркиране.

Сред продуктите ни ще срещнете:

Ограничителни метални колчета

Обезопасителните антипаркинг колчета, предоставени от нас, се отличават с изключителна здравина. Изработени са от устойчив метал и разполагат поцинковано покритие, което ги предпазва от корозия. Боядисват се прахово в цвят по желание на клиента. Обикновено цветът им е ярък и с рефлекторни свойства, за да бъдат забелязани отдалеч, дори през късните часове на денонощието.

Всеки клиент има възможност да избере колче в предпочитана от него форма. Изработваме ги в цилиндричен и правоъгълен формат, както и в различни размери. Не бива да се опасявате, че някой ще премести или открадне металното съоръжение. Колчетата имат трайно заключваща се основа, придържана с 4 болта. Монтирането и демонтирането е максимално лесно и бързо.

Скоби за обособяване на паркоместа

Ако ви е омръзнало да паркират на вашето място, ние имаме идеалното средство за прекратяване на досадната практика. Ръчните антипаркинг скоби са компактни метални съоръжения, които можете лесно да прибирате и местите, когато се наложи. За разлика от по-чувствителните електронни устройства, те не изискват никакви познания за пускане в експлоатация.

Друга разлика между скобите и електронното антипаркинг устройство е, че не се нуждаят от захранване и са пригодени да служат при изключително лоши атмосферни условия. Заготовката за заключващия механизъм е проектирана от стоманен елемент с кръгла форма, защитен от корозия със специално цинково покритие. Отключването и заключването на индивидуалните механични бариери не отнема значително време и усилия.

Паркинг терминали

На местата с платено преминаване и престой на МПС предлагаме богат избор от електронни антипаркинг устройства. В голямата си част това са терминали за разплащане, с помощта на които бихте могли да предоставите възможност за автотаксуване на преминаващите автомобили. Така ще намалите и разходите за персонал, който да отговаря за пропускателния режим в обекта и за събиране на таксите.

Имаме възможност да ви предоставим и компактна компютърна операторска платежна станция, както и различни по вид идентификатори, осигуряващи свободен достъп до паркинга на оторизираните лица. Това могат да бъдат електронни чипови карти или термични ваучери. Предлагаме и автоматични станции за разплащане, издаващи билети с баркод за паркиране след заплащане на дължимата такса.

Пълен набор от продукти и услуги

Компанията ни предлага не само пълната гама съвременни антипаркинг решения, но и широк набор от професионално изпълнени дейности. Паркинг системите, изискващи задълбочени познания и техническа подготовка, ще бъдат инсталирани в обекта ви от нашия перфектно обучен монтажен екип.

Монтираме бариери и операторски терминали на територията на цялата страна, като в дейността ни влиза и настройка на желаните от потребителя операции. Всяка система подлежи на допълнително обновяване в зависимост от моментните изисквания на клиента. Предлагаме и опционални консумативи и аксесоари за всички автоматизирани съоръжения.