Паркинг системи

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Euromatica
  Автоматична станция за плащане Euromatica QPM 1000 PS, приемаща монети и банкноти, в зависимост от избраната от потребителя тарифа "Qtrra QPM Pay Parking Unit" раздава билети с баркодове за паркиране. Особености на Qntra QPM 10..
  22 656.00лв. с ДДС
 • Производител: Linomatik
  Антипаркинг скоба с 2 дистанционни управления и батерия. Не се нуждаете от кабели, просто я монтирайте, заредете батерията и ще издържи 1 година в режим на работа!   Захранване 6V 7.5Ah акумулаторна батерия ..
  754.80лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Двупосочен LED дисплей за паркиране Euromatica Двупосочен LED дисплей за паркиране, показващ  две направления (посоки) към свободни места за паркиране, както и техният брой, който се изчислява от ултразвуковите детектори.   Характе..
  1 632.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Еднопосочен LED дисплей за паркиране Euromatica Еднопосочен LED дисплей за паркиране, показващ  едно направление (посока) към свободни места за паркиране, както и техният брой, който се изчислява от ултразвуковите детектори.   Хара..
  664.80лв. с ДДС
 • Производител: Polyfazer
  Зарядна станция Polyfazer DS x 2 x 22kW - SMART, 3G - Business Може да се монтира както отвътре, така и отвън - разполага с IP54 защитен индекс от вода и други атмосферни влияния. Проектирано е с две товарителни места за автомобили, и изпълнени..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Polyfazer
  Зарядна станция Polyfazer Nikola 50 kW - Бързо зареждане Nikola 50 kW е първaта станция за  бързо зареждане, произведена в ЕС (Чехия) за електрически превозни средства, които съчетават технология с високо качество, с изключителен дизайн на Че..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: ABL
  Зарядна станция за хибридни автомобили ABL EMX1   Най-малката зарядна станция в света с прикачен кабел за зареждане и конектор тип 2 за инсталиране в частни помещения Изключително компактна Идеално вътрешно и външно решение за ефект..
  3 248.40лв. с ДДС
 • Производител: MENNEKES
  Зарядна станция за хибридни автомобили MENNEKES 11 C2 За използване в гараж, в паркинг на жилищни сгради, хотели и други. Висококачествен и функционален дизайн с възможност за окачване на кабела. Информация за LED дисплея Многофункционален..
  3 064.80лв. с ДДС
 • Производител: MENNEKES
  Зарядна станция за хибридни автомобили MENNEKES 22 C2 За използване в гараж, в паркинг на жилищни сгради, хотели и други. Висококачествен и функционален дизайн с възможност за окачване на кабела. Информация за LED дисплея Многофункционален..
  3 170.40лв. с ДДС
 • Производител: MENNEKES
  Зарядна станция за хибридни автомобили MENNEKES Xtra 22 C2 За използване в гараж, в паркинг на жилищни сгради, хотели и други. Висококачествен и функционален дизайн с възможност за окачване на кабела. Информация за LED дисплея Интегриране ..
  6 390.00лв. с ДДС
 • Производител: Seka
  Изходен терминал с карти SEKA P-IE-R. Устройство за четене и съхранение на картата за паркиране на изхода с функции за управление на бариерите или 2 блокиращи прегради. Това устройство потвърждава изхода, след като паркингът е платен в..
  3 876.00лв. с ДДС
 • Производител: Polyfazer
  Кабел за зареждане на електромобили тип 1,2, 32A, 7,2KW Polyfazer Цената включва ДДС. Polyfazer предлага висококачествени кабели за зареждане за всички видове автомобили. Марка: Polyfazer Съединители: DUOSIDA Щепсел: Тип 1, Тип 2 AC за..
  707.00лв. с ДДС
 • Производител: Seka
  Карта за паркиране SEKA PI-CARD. Карта, която се използва в тази паркинг системата. Освобождава се на входа и се задържа на изхода. ..
  8.40лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Операторска платежна станция Euromatica сърдържаща: 22" монитор с възможност за инсталиране на софтуер за управление и информация за изглед Баркод четец Вижте и офертите ни за: антипаркинг устройство ..
  2 263.20лв. с ДДС
 • Производител: Atu Tech
  Пакет от 4000 термични ваучера с размери 88х54mm. ..
  176.40лв. с ДДС
 • Производство на метални паркинг колчета по задание на клиента Прахово боядисване с цвят по желание на клиента Покритие: цинк или поцинковане след заварка Размери: по заявка Защитата на вашата кола, каравана, мотоциклет, паркомясто или д..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Паркинг контролер Euromatica Този контролер свързва ултразвуковите детектори и лед дисплеите за паркиране, които показват къде има свободни места за паркиране и техният брой. Контролера има ролята да показва броя на наличните места в района, ..
  664.80лв. с ДДС
 • Производител: Polyfazer
  Портативно зарядно за електромобили тип 1, 16A, 3,6KW Polyfazer Това портативно преносимо зарядно устройство е водонепропускливо (с защитен индекс IP54) и е подходящо както за вътрешно, така и за външно ползване. Той може да зарежда до 16А на едно..
  1 272.00лв. с ДДС
 • Антипаркинг системата е компактна индивидуална бариера, която пасва идеално за единично паркомясто. С ръчните паркинг скоби вие ще сте винаги спокойни, че вашето парко място е свободно. Заготовката за заключващ механизъм е проектирана от стоманена ча..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Сигнална лампа за ултразвуков детектор Euromatica Монтира се към ултразвуков детектор. Празните места за паркиране се обозначават със зеления цвят на сигналните лампи, прикрепени към ултразвуковите детектори. Детекторите от своя страна с..
  66.00лв. с ДДС

Евроматика ви дава достъп до широк спектър от паркинг-терминали и антипаркинг елементи, за да имате пълен контрол над зоната за паркиране пред вашия дом, търговски обект или място за платен престой на превозни средства. Ако целта ви е да управлявате прецизно потока от автомобили в стопанисвания от вас обект, ние ще ви помогнем, предлагайки ви последните иновации при парк-системите.

Кои видове продукти са представени в раздела?

Чрез тази страница на фирмения ни сайт ви представяме голям брой решения, с които ще можете да ограничите безразборното спиране на автомобили пред входа на своя гараж, търговски обект, автосервиз и всяко частно или бизнес помещение. В големите градове местата за паркиране все не достигат, а това принуждава водачите да спират и оставят колите си на нерегламентирани за целта места.

За да спрете окончателно порочната им практика е необходимо само да закупите някое от нашите антипаркинг колчета на изгодна цена. Те са идеалното решение за частни потребители и за малки търговски обекти. Предимството им е, че имат лека, но и стабилна конструкция и могат да се местят и прибират без особени усилия. Предлагаме и по-солидни иновативни решения за управление на зоните за паркиране.

Сред продуктите ни ще срещнете:

Ограничителни метални колчета

Обезопасителните антипаркинг колчета, предоставени от нас, се отличават с изключителна здравина. Изработени са от устойчив метал и разполагат поцинковано покритие, което ги предпазва от корозия. Боядисват се прахово в цвят по желание на клиента. Обикновено цветът им е ярък и с рефлекторни свойства, за да бъдат забелязани отдалеч, дори през късните часове на денонощието.

Всеки клиент има възможност да избере колче в предпочитана от него форма. Изработваме ги в цилиндричен и правоъгълен формат, както и в различни размери. Не бива да се опасявате, че някой ще премести или открадне металното съоръжение. Колчетата имат трайно заключваща се основа, придържана с 4 болта. Монтирането и демонтирането е максимално лесно и бързо.

Скоби за обособяване на паркоместа

Ако ви е омръзнало да паркират на вашето място, ние имаме идеалното средство за прекратяване на досадната практика. Ръчните антипаркинг скоби са компактни метални съоръжения, които можете лесно да прибирате и местите, когато се наложи. За разлика от по-чувствителните електронни устройства, те не изискват никакви познания за пускане в експлоатация.

Друга разлика между скобите и електронното антипаркинг устройство е, че не се нуждаят от захранване и са пригодени да служат при изключително лоши атмосферни условия. Заготовката за заключващия механизъм е проектирана от стоманен елемент с кръгла форма, защитен от корозия със специално цинково покритие. Отключването и заключването на индивидуалните механични бариери не отнема значително време и усилия.

Паркинг терминали

На местата с платено преминаване и престой на МПС предлагаме богат избор от електронни антипаркинг устройства. В голямата си част това са терминали за разплащане, с помощта на които бихте могли да предоставите възможност за автотаксуване на преминаващите автомобили. Така ще намалите и разходите за персонал, който да отговаря за пропускателния режим в обекта и за събиране на таксите.

Имаме възможност да ви предоставим и компактна компютърна операторска платежна станция, както и различни по вид идентификатори, осигуряващи свободен достъп до паркинга на оторизираните лица. Това могат да бъдат електронни чипови карти или термични ваучери. Предлагаме и автоматични станции за разплащане, издаващи билети с баркод за паркиране след заплащане на дължимата такса.

Пълен набор от продукти и услуги

Компанията ни предлага не само пълната гама съвременни антипаркинг решения, но и широк набор от професионално изпълнени дейности. Паркинг системите, изискващи задълбочени познания и техническа подготовка, ще бъдат инсталирани в обекта ви от нашия перфектно обучен монтажен екип.

Монтираме бариери и операторски терминали на територията на цялата страна, като в дейността ни влиза и настройка на желаните от потребителя операции. Всяка система подлежи на допълнително обновяване в зависимост от моментните изисквания на клиента. Предлагаме и опционални консумативи и аксесоари за всички автоматизирани съоръжения.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ