Паркинг системи

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Euromatica
  Автоматична станция за плащане Euromatica QPM 1000 PS, приемаща монети и банкноти, в зависимост от избраната от потребителя тарифа "Qtrra QPM Pay Parking Unit" раздава билети с баркодове за паркиране. Особености на Qntra QPM 10..
  22 656.00лв. с ДДС
 • Производител: TURCIA
  Антипаркинг колче TURCIA Антипаркинг колче M1 е най-удобното решение за предотвратяване на използването на частно паркинг място неправомерно. Използването му гарантира, че никой няма да паркира на частното паркомясто без да има разрешение за ..
  158.40лв. с ДДС
 • Производител: CHINA
  Антипаркинг колче M4 Антипаркинг колче M4 е правилният избор, когато става въпрос за предотвратяване на частно място за паркиране. Използването на тaзи антипаркинг скоба гарантира, че никой, освен оторизираните хора от собственика на пар..
  99.60лв. с ДДС
 • Антипаркинг колче M6 Области на използване: AVM паркинги, Индустриални и жилищни обекти, Частни паркинги, Паркинги за общини, Използва в паркинги, за да предупреждава за запазени паркоместа Технически детайли: Тяло: стома..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: CHINA
  Антипаркинг колче М5 Антипаркинг колче М5 е правилният избор, когато става въпрос за предотвратяване на частно място за паркиране. Използването на тaзи антипаркинг скоба гарантира, че никой, освен оторизираните хора от собственика на пар..
  88.80лв. с ДДС
 • Производител: Linomatik
  Антипаркинг скоба с 2 дистанционни управления и батерия. Не се нуждаете от кабели, просто я монтирайте, заредете батерията и ще издържи 1 година в режим на работа!   Захранване 6V 7.5Ah акумулаторна батерия ..
  754.80лв. с ДДС
 • Производител: TURCIA
  Антипаркинг скоба с ключалка M2 Тази антипаркинг скоба с ключалка е идеалното решение за защита на индивидуалното Ви паркомясто от спиране на неразрешени превозни средства.   Характеристики: Скобата е с ръчно заключване, чи..
  99.60лв. с ДДС
 • Производител: TURCIA
  Антипаркинг скоба със сфера M3 Тази антипаркинг скоба със сфера се предлага в два варианта, които се различават от системата за сигурност. Единият може да се управлява с ключ Euro, а другият е с ключалка. Характеристики: ..
  90.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Двупосочен LED дисплей за паркиране Euromatica Двупосочен LED дисплей за паркиране, показващ  две направления (посоки) към свободни места за паркиране, както и техният брой, който се изчислява от ултразвуковите детектори.   Характе..
  1 632.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Еднопосочен LED дисплей за паркиране Euromatica Еднопосочен LED дисплей за паркиране, показващ  едно направление (посока) към свободни места за паркиране, както и техният брой, който се изчислява от ултразвуковите детектори.   Хара..
  664.80лв. с ДДС
 • Производител: Polyfazer
  Зарядна станция Polyfazer DS x 2 x 22kW - SMART, 3G - Business Може да се монтира както отвътре, така и отвън - разполага с IP54 защитен индекс от вода и други атмосферни влияния. Проектирано е с две товарителни места за автомобили, и изпълнени..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Polyfazer
  Зарядна станция Polyfazer Nikola 50 kW - Бързо зареждане Nikola 50 kW е първaта станция за  бързо зареждане, произведена в ЕС (Чехия) за електрически превозни средства, които съчетават технология с високо качество, с изключителен дизайн на Че..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: ABL
  Зарядна станция за хибридни автомобили ABL EMX1   Най-малката зарядна станция в света с прикачен кабел за зареждане и конектор тип 2 за инсталиране в частни помещения Изключително компактна Идеално вътрешно и външно решение за ефект..
  3 248.40лв. с ДДС
 • Производител: MENNEKES
  Зарядна станция за хибридни автомобили MENNEKES 11 C2 За използване в гараж, в паркинг на жилищни сгради, хотели и други. Висококачествен и функционален дизайн с възможност за окачване на кабела. Информация за LED дисплея Многофункционален..
  3 064.80лв. с ДДС
 • Производител: MENNEKES
  Зарядна станция за хибридни автомобили MENNEKES 22 C2 За използване в гараж, в паркинг на жилищни сгради, хотели и други. Висококачествен и функционален дизайн с възможност за окачване на кабела. Информация за LED дисплея Многофункционален..
  3 170.40лв. с ДДС
 • Производител: MENNEKES
  Зарядна станция за хибридни автомобили MENNEKES Xtra 22 C2 За използване в гараж, в паркинг на жилищни сгради, хотели и други. Висококачествен и функционален дизайн с възможност за окачване на кабела. Информация за LED дисплея Интегриране ..
  6 390.00лв. с ДДС
 • Производител: Seka
  Изходен терминал с карти SEKA P-IE-R. Устройство за четене и съхранение на картата за паркиране на изхода с функции за управление на бариерите или 2 блокиращи прегради. Това устройство потвърждава изхода, след като паркингът е платен в..
  3 876.00лв. с ДДС
 • Производител: Polyfazer
  Кабел за зареждане на електромобили тип 1,2, 32A, 7,2KW Polyfazer Цената включва ДДС. Polyfazer предлага висококачествени кабели за зареждане за всички видове автомобили. Марка: Polyfazer Съединители: DUOSIDA Щепсел: Тип 1, Тип 2 AC за..
  707.00лв. с ДДС
 • Производител: Seka
  Карта за паркиране SEKA PI-CARD. Карта, която се използва в тази паркинг системата. Освобождава се на входа и се задържа на изхода. ..
  8.40лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Операторска платежна станция Euromatica сърдържаща: 22" монитор с възможност за инсталиране на софтуер за управление и информация за изглед Баркод четец Вижте и офертите ни за: антипаркинг устройство ..
  2 263.20лв. с ДДС

Евроматика ви дава достъп до широк спектър от паркинг-терминали и антипаркинг елементи, за да имате пълен контрол над зоната за паркиране пред вашия дом, търговски обект или място за платен престой на превозни средства. Ако целта ви е да управлявате прецизно потока от автомобили в стопанисвания от вас обект, ние ще ви помогнем, предлагайки ви последните иновации при парк-системите.

Кои видове продукти са представени в раздела?

Чрез тази страница на фирмения ни сайт ви представяме голям брой решения, с които ще можете да ограничите безразборното спиране на автомобили пред входа на своя гараж, търговски обект, автосервиз и всяко частно или бизнес помещение. В големите градове местата за паркиране все не достигат, а това принуждава водачите да спират и оставят колите си на нерегламентирани за целта места.

За да спрете окончателно порочната им практика е необходимо само да закупите някое от нашите антипаркинг колчета на изгодна цена. Те са идеалното решение за частни потребители и за малки търговски обекти. Предимството им е, че имат лека, но и стабилна конструкция и могат да се местят и прибират без особени усилия. Предлагаме и по-солидни иновативни решения за управление на зоните за паркиране.

Сред продуктите ни ще срещнете:

Ограничителни метални колчета

Обезопасителните антипаркинг колчета, предоставени от нас, се отличават с изключителна здравина. Изработени са от устойчив метал и разполагат поцинковано покритие, което ги предпазва от корозия. Боядисват се прахово в цвят по желание на клиента. Обикновено цветът им е ярък и с рефлекторни свойства, за да бъдат забелязани отдалеч, дори през късните часове на денонощието.

Всеки клиент има възможност да избере колче в предпочитана от него форма. Изработваме ги в цилиндричен и правоъгълен формат, както и в различни размери. Не бива да се опасявате, че някой ще премести или открадне металното съоръжение. Колчетата имат трайно заключваща се основа, придържана с 4 болта. Монтирането и демонтирането е максимално лесно и бързо.

Скоби за обособяване на паркоместа

Ако ви е омръзнало да паркират на вашето място, ние имаме идеалното средство за прекратяване на досадната практика. Ръчните антипаркинг скоби са компактни метални съоръжения, които можете лесно да прибирате и местите, когато се наложи. За разлика от по-чувствителните електронни устройства, те не изискват никакви познания за пускане в експлоатация.

Друга разлика между скобите и електронното антипаркинг устройство е, че не се нуждаят от захранване и са пригодени да служат при изключително лоши атмосферни условия. Заготовката за заключващия механизъм е проектирана от стоманен елемент с кръгла форма, защитен от корозия със специално цинково покритие. Отключването и заключването на индивидуалните механични бариери не отнема значително време и усилия.

Паркинг терминали

На местата с платено преминаване и престой на МПС предлагаме богат избор от електронни антипаркинг устройства. В голямата си част това са терминали за разплащане, с помощта на които бихте могли да предоставите възможност за автотаксуване на преминаващите автомобили. Така ще намалите и разходите за персонал, който да отговаря за пропускателния режим в обекта и за събиране на таксите.

Имаме възможност да ви предоставим и компактна компютърна операторска платежна станция, както и различни по вид идентификатори, осигуряващи свободен достъп до паркинга на оторизираните лица. Това могат да бъдат електронни чипови карти или термични ваучери. Предлагаме и автоматични станции за разплащане, издаващи билети с баркод за паркиране след заплащане на дължимата такса.

Пълен набор от продукти и услуги

Компанията ни предлага не само пълната гама съвременни антипаркинг решения, но и широк набор от професионално изпълнени дейности. Паркинг системите, изискващи задълбочени познания и техническа подготовка, ще бъдат инсталирани в обекта ви от нашия перфектно обучен монтажен екип.

Монтираме бариери и операторски терминали на територията на цялата страна, като в дейността ни влиза и настройка на желаните от потребителя операции. Всяка система подлежи на допълнително обновяване в зависимост от моментните изисквания на клиента. Предлагаме и опционални консумативи и аксесоари за всички автоматизирани съоръжения.