Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

GSM / GPRS 3G модул за отваряне на врата ESIM320

Код на продукта: ESIM320
Наличност: няма
304.80лв. с ДДС
Без ДДС: 254.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

GSM / GPRS 3G портал за отваряне на врата ESIM320. Може да се използва с приложение за Android или iOS. Също така може да използвате сим карта.

Внимание! Това оборудване може да бъде инсталирано само от упълномощен персонал. 

GSM / GPRS 3G портал за врата ESIM320 

GSM модул за отворяне на врати, щори, бариери, болтове и др. Разполага с мобилно приложение за Android или Apple Terminal Management Software и 2000 потребители. Възможност за дистанционно програмиране чрез GPRS или SMS и локално чрез ELDES CONFIGURATION TOOLS на мини USB кабел. 

МОБИЛНО РЕШЕНИЕ БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ ЗА АВТОМАТИЧНО ОТВАРЯНЕ НА ВРАТА

Контролерът GSM / GPRS ESIM320 Ви позволява да управлявате автоматиката на врата, бариера или всяко електрическо оборудване с обикновен телефон. Вие дори няма да бъдете таксувани на този телефон, защото GSM ESIM 320 ще отхвърли повикването. 

ПОДОБРЯВАНЕ НА ЕФЕКТИВНОСТТА ДО НАЙ-ГОЛЯМА СТЕПЕН

GSM модулът ESIM320 е проектиран да работи с интелигентни мобилни приспособления. Можете да използвате Smart Cloud Eldes Smart Security независимо дали сте потребител или администратор. Приложението ще Ви помогне да достъпите системата с едно кликване. Административният уеб интерфейс ще Ви помага да управлявате потребителите и системната конфигурация изключително лесно.  

Мобилно проложение:

google играapp магазин

GSM / GPRS 3G модул за отваряне на врата ESIM320 е чудесен начин да осигурите допълнителна защита на своя имот и да избегнете неканени гости в личната ви територия. Високата надеждност и множеството начини за дистанционно управление на външни врати и портали ще задоволят и осигурят удобство на всеки един потребител.

Подходящ за различен тип обекти

ESIM320 е разработен за просто управление на паркинги към жилищни сгради или управление на порти в частни къщи. Модулът позволява да се създават до 2000 уникални потребители, което е достатъчно за да се обслужи огромен обект само с един контролер. Влизането и излизането от зоната може да бъде разрешено чрез едно телефонно обаждане или по индивидуален график и ограничено според броя телефонни обаждания или определен краен срок.

Широката гама приложения на ESIM320, които ще улеснят ежедневието ви включва:

  • Входен контрол на паркинг зони;
  • Управление на порти и гаражни врати на частни зони;
  • Управление на електрически уреди: осветление, поливане, помпи, електрически завеси и др.;
  • Дистанционно рестартиране на сървъри, мрежи.

Потребителите имат възможност да изберат най-удобния начин за управление на портал/врата. Това могат да бъдат: Обаждания (контрол чрез обикновено телефонно обаждане или използване на гласов асистент (т.е. Google Assistant или Siri). Мобилно приложение (приспособление Eldes Gates за потребители на Android и приложение Eldes Gates за потребители на iOS). SMS (само за администратори). WEB платформа (само за администратори).

Удобно дистанционно управление и гъвкави възможности за инсталация

ESIM320 може да има до 5 администратори едновременно. Дистанционното конфигуриране на контролера на портата с помощта на WEB платформата и редовните автотестове осигуряват изключително лесна поддръжка. Дневникът на събитията ви позволява да запазвате и проверявате списък със събития в хронологичен ред (общо до 1000 записа).

Можете да избирате между 3 различни версии на защитния корпус на ESIM320. Корпусът EBOX е идеален за малки вътрешни инсталации и различни пространства, като дом или гараж. IP-66 е водоустойчив корпус, което го прави идеален за външни инсталации. Корпусът DINRAIL е предназначен за управление на външни порти в частни имоти.

Вижте също: алармена система с gsm модул.