Led градинско осветление

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: Euromatica
  Външно LED осветително тяло 12W, 3000K, 400LM, 75CM Euromatica Външно LED тяло за осветление, 12W, 3000K, 400LM (бяла-гореща светлина), 75 сантиметра височина, изработено от алуминий. Обикновено тези видове осветителни тела са подходящи за ул..
  723.60лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Външно LED осветително тяло 6W, 3000K, 400LM, 30CM Euromatica Външно LED тяло за осветление, 6W, 3000K, 400LM (бяла-гореща светлина), 30 сантиметра височина, изработено от алуминий. Обикновено тези видове осветителни тела са подходящи за улич..
  132.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Външно LED осветително тяло 6W, 3000K, 400LM, 50CM Euromatica Външно LED тяло за осветление, 6W, 3000K, 400LM (бяла-гореща светлина), височина 50 сантиметра, изработено от алуминий. Обикновено тези видове осветителни тела са подходящи за улич..
  150.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Външно LED осветително тяло 6W, 3000K, 400LM, 50CM Euromatica Външно LED тяло за осветление, 6W, 3000K, 400LM (бяла-гореща светлина), 50 сантиметра височина, изработено от алуминий. Обикновено тези видове осветителни тела са подходящи за улич..
  151.20лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Външно LED осветително тяло 6W, 3000K, 400LM, 80CM Euromatica Външно LED тяло за осветление, 6W, 3000K, 400LM (бяла-гореща светлина), 80 сантиметра височина, изработено от алуминий. Обикновено тези видове осветителни тела са подходящи за улич..
  211.20лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Външно LED осветително тяло 6W, 3000K, 400LM, 80CM Euromatica Външно LED тяло за осветление, 6W, 3000K, 400LM (бяла-гореща светлина), височина 80 сантиметра, изработено от алуминий. Обикновено тези видове осветителни тела са подходящи за улич..
  211.20лв. с ДДС

Осветяването на външни пространства е сложна задача с много неизвестни. От една страна е важно откритите площи да бъдат добре осветени, като се осигури непрекъснатост на светлинния поток. От друга, е необходимо да се намери решение, което е достатъчно устойчиво на неблагоприятни атмосферни условия, но и енергийно ефективно. Евроматика има честта да ви представи своето висококачествено градинско осветление на достъпни цени.

Светлинен източник без аналог по отношение на ефективност и икономичност

Разделът съдържа различни видове лед осветление за градина. Заложихме именно на светодиодната технология, защото тя е не само наше настояще, но и бъдеще. Предимствата на светоизлъчващия диод (light-emitting diode, LED) са многобройни, и за да ви убедим в предимствата на нашите продукти, ще се спрем на някои от тях.

LED осветителите са полупроводникови светлоизлъчватели, които, в зависимост от състава на използвания полупроводников материал и легитиращи примеси, могат да светят в различни цветове, а също и да излъчват светлина в различен нюанс – топъл и студен. Основателна причина да изберете нашето градинско лед осветление е преди всичко високата рентабилност на финансовата ви инвестиция.

Високата ефективност на led лампата е сред нейните основни предимства. Ефективността на осветителите се определя от количеството произведена светлина за всеки ват консумирана електрическа енергия. За сравнение, ламите с нажежаема жичка излъчват светлината вследствие на загряване на проводник, поради което 90% от консумираното от тях електричество се отделя под формата на топлина.

При светодиодите, използвани в нашите градински осветителни тела, светлината се получава в резултат на движението на електрони през полупроводников материал. По време на този процес се отделя много малко количество топлина, поради което тяхната ефективност на преобразуване е многократно по-висока.

ЛЕД лампите позволяват пълен контрол върху фокуса. В зависимост от конкретната разработка, светодиодът може да излъчва светлина във всички посоки, а също и да светят, оставайки концентрирани в една точка. Експлоатационният период на светодиодната крушка е най-дълъг в сравнение с всички останали видове осветление – от 50 000 до 75 000 работни часа, в зависимост от модела.

С всяка от включените в каталога ни градински лед лампи, вие си гарантирате мигновен старт и светване без примигване. Докато луминисцентните осветителни тела стартират с продължително примигване, то светодиодното стартира мигновено без светлинни проблясъци. Стартът на светодиодната крушка е с 0.2 секунди по-бърз от този на лампата с волфрамова жичка.

Не можем да пренебрегнем и начина, по който изкуствената светлина се отразява на здравето на хората и на околната среда. За разлика от луминисцентните лампи, светодиодите не използват живак и не излъчват UV лъчи в процес на работа. При тях са почти елиминирани вредите, като дори производството им е значително по-екологично чисто от това на луминисцентните и обикновените крушки.

Говорейки за безопасност, е редно да споменем, че светодиодните ни осветителни тела за градина са с по-висока електробезопасност, работейки във вериги с много ниско напрежение. Предвид факта, че не отделят почти никаква топлина, те са и с по-висока пожаробезопасност от всички останали светлинни източници. Дворната ви мебел, както и градинската ви растителност са в пълна безопасност.

Ниската консумация на електроенергия, ви задължава да заложите на чудесното ни градинско осветление. За да имате едно ефективно, но и ефектно осветено дворно пространство, не е необходимо да плащате високи сметки за ток. Напротив, с нашите продукти, вие ще намалите битовите си разходи многократно, а същевременно ще можете да осветявате откритите си площи през цялата нощ.

В заключение ще изтъкнем, че избирайки осветление за градина, е най-разумно да изберете някое от страхотните ни LED осветителни тела. Не само красивият им дизайн е основателен мотив да ги предпочетете, но и фактът, че те работят без проблем при неблагоприятни температурни условия. Нещо повече – работният им живот се удължава, когато се използват в условия на ниски температури.

Готови сме не само да предоставим богата гама осветители, но и да изградим изцяло светлинната инсталация в дворното ви пространство.