ᐉ Фотоклетки за врати и бариери, купи фотоклетка на топ цена — Евроматика

Фотоклетки за автоматични врати и бариери

Покажи:
Подредба:

Наред с изработка и монтаж на богата гама входни и гаражни врати и паркинг бариери, Евроматика ще ви услужи и с високоефективна автоматика за тяхното задвижване. Един напълно автоматизиран процес на отваряне и затваряне се постига с фотоклетка, ето защо този компонент от автоматичните системи заема важно място в продуктовия ни каталог.

Каква е тяхната функция?

Фотоклетката намира сериозно приложение в съвременния живот. Най-често фотосензорният датичк се използва за управление на плъзгащи се еднокрили и двукрили врати в големи сгради с интензивен поток преминаващи. Във всеки търговски център, а вече и в много медицински заведения, административни сгради, офиси, летища, хотели сме свидетели на работата на фотоклетката.

Автоматичните плъзгащи се врати с фотоклетки създават не само невероятно удобство, но и безопасност в обектите с интензивно преминаване на хора. Те ни спестяват излишни усилия, и ни улесняват в придвижването, когато ръцете ни са заети да носят пълните чанти с покупки. Без тях преминаването на лица с различна степен на инвалидност през входно-изходна точка би било невъзможно.

Фотоклиетките използват чувствителен сензор за движение с различен обхват. Когато в обособения периметър застане човек, сензорът улавя неговото присъствие, при което изпраща сигнал до контролния блок на автоматичната система, откъдето се подава команда за задвижване крилата на вратата по релсов път.

Важно е при изграждане на автоматизиран процес на задвижване на вратите и бариерите, да се постигне най-висока степен на функционалност, безопасност и ефективност, без да се пренебрегва факторът естетика. Входът на вашата търговска или друг вид сграда трябва да бъде приятен не само за преминаващите, но и за тези, които го наблюдават от разстояние.

Какво ви предлагаме?

Предлагаме ви широк набор от аксесоари за автоматични портали и бариери, сред които и фотоклетки на достъпни цени. Ние сме официален вносител и дистрибутор на италианската марка Life Home Integration, чиято продукция включва последно поколение автоматика за входни и гаражни врати и паркинг бариери.

Фотоклетките ни са от серията Visio на престижната марка, осигуряващи пълна безопасност в реално време. Детекторната система се състои от фотоелементи, синхронизирани с реле Visio. Фотоелементите с DIGITAL LIFE TECHNOLOGY /Visiox/ са еталон в своята област от гледна точка на ефективност, гъвкавост, простота в използването и безопасност.

За компанията е известно, че използва винаги оригинални концепции и специални материали. Качеството на продуктите Life е залегнало още в процеса на проектиране и остава през целия цикъл на производство и изпитателен процес.

Освен с перфектната си визия, всяка фотоклетка, която ще ви предоставим на преференциална цена, впечатлява и с широкия си набор от функции. Той се дължи на патентованата от LIFE система, позволяваща ориентиране на фотоелементите с промяна на ъгъла +/- 17°. Двойният корпус защитава електронната част от проникване на влага.