Радарни датчици и сензори за автоматични врати — Евроматика

Радари за сензорни врати

Няма добавени продукти в тази категория.

Наред с широка гама плъзгащи се портални врати, ние от фирма Евроматика ви предлагаме и нужните за тяхното автоматично задвижване и управление технически решения. В продуктовата ни гама са включени и висок клас радари за сензорни врати на марката MotorLine. Те са подходящи за обществени обекти, където задвижването на крилата на вратите е изцяло автоматизирано.

Характеристики и свойства

Разделът представя висок клас микровълнови сензори, включително такива с вградена в корпуса фотоклетка, благодарение на която се предотвратява случайното изключване на потребител. Предназначението им е да осигуряват напълно автоматизирано движение на крилата на стъклена плъзгаща се врата по фиксиран път при детекция на човек, застанал в близост до входно-изходната точка.

Радарът е основен компонент от автоматизацията на една сензорна врата. Датчиците имат висока чувствителност на близост. Улавяйки присъствието на човек, застанал в близост до вратата, те подават команда към центъра за управление, спомагайки да се активира движението на едното или на двете крила едновременно.

Микровълновият сензор за стъклени врати MotorLine се отличава с висока производителност и компактен дизайн. В зависимост от условията и нуждите в обекта, се монтира от външната или от вътрешната страна на вратата, а в много от случаите и от двете страни, за да се осигури безпроблемно и лесно преминаване на посетителите в двете посоки.

Радарите и фотоклетките работят при предварително зададен режим на работа. Възможните опции за автоматично движение могат да касаят както само едно от плъзгащите се стъклени крила, така и двете едновременно. Програмируемите функции на контролния блок включват скорост на отваряне на вратата и опция за регулиране скоростта и дължината на придвижване в зоната на мекия стоп.

Чувствителните радари за сензорни врати MotorLine са програмирани съобразно съвременните изисквания за безопасност в обществено достъпните обекти. В случай на аварии с прекъсване на електрозахранването, датчиците се изключват, позволявайки ръчно задвижване на крилата, за да могат посетителите да напуснат безпрепятствено съответната сграда.

Продуктите, представени в раздела се предлагат с гаранция и сертификат за произход.