Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Метална Зъбна Рейка

Код на продукта: AAC3
Наличност: В наличност
30.00лв. с ДДС
Без ДДС: 25.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

МЕТАЛНА ЗЪБНА РЕЙКА ЗА ПЛЪЗГАЩИ СЕ ВРАТИ

РАЗМЕРИ: 30X12X1000 ММ

ЦИНК

ЦЕНА ЗА Л.М.

Автоматизацията на входна врата от плъзгащ се тип е невъзможна без използването на специален детайл, познат като зъбна рейка. Когато купувате мотор и комплект аксесоари за задвижване, е важно да не забравяте да добавите и този технически елемент. Ние ви предлагаме висококачествен продукт, изработен от цинк с размери 30 х 12 х 100мм. Цената му е за 1 линеен метър.

Характеристики и особености на монтажа

Зъбната рейка е предавател на сила от автоматичната задвижваща скоростна кутия към металното крило на вратата. За да се определи необходимия брой рейки, е необходимо да се добави 1m към ширината на действителната зона за влизане (отваряне). Зъбната рейка за плъзгащи се врати може да бъде метална (класическа) или в пластмасова обвивка и по правило се произвежда в сегменти с дължина 1 m.

Рейката се монтира върху носещата носеща греда, а НЕ върху профилната тръба на рамката. Стоманеният детайл се закрепва към крилото на вратата чрез заваряване, на етапа на производство на рамката и преди боядисване. В комплекта обикновено са включени специални крепежни елементи.

Пластмасовата зъбна рейка може да бъде закрепена без заваряване на всеки етап от монтажа на вратата. Пластмасов модел най-често се използва, когато е необходимо да се автоматизира отдавна монтирана врата. Много често се срещат наименования като „безшумна пластмасова рейка”, но това не е нищо повече от маркетингов трик на производителите. Всъщност традиционния метален продукт също не е шумен, когато е правилно монтиран.

Ние предлагаме 8 мм рейки за стандартни гаражни врати и 12 мм (какъвто е този модел) за индустриални плъзгащи се портали. Рейката е универсална и пасва на повечето автоматични оператори за портали. Не забравяйте, че експлоатационният живот на вашия двигател зависи пряко от правилното монтиране на рейката, която равномерно разпределя и оптимизира натоварването върху редуктора на двигателя и елиминира претоварванията.

Важно: Ако не сте сигурни колко линейни метра от този продукт ви е нужен, свържете се с нас за консултация или просто добавете необходимия толеранс към размера на отвора.

Бърза поръчка

Метална Зъбна Рейка × 1 бр.

Цена: 30.00лв.