ᐉ Зъбни рейки за плъзгащи врати на топ цени, купи зъбна рейка — Евроматика

Зъбни рейки

Покажи:
Подредба:

Като част от дистрибуционната си практика, ние от Евроматика предоставяме пълната гама аксесоари за автоматични плъзгащи се врати, включително и зъбни рейки на отново ексклузивно ниски за страната ни цени. Този компонент от задвижващата система на порталите трябва да се избира внимателно. Нискокачествените продукти няма да обезпечат гладкото движение и безопасната работа на вашия портал.

Свойства и приложение

Елементът зъбна рейка представлява лента, изработена най-често от метал, която се задвижва от зъбно колело. При взаимодействието между рейката и зъбното колело физическото действие въртене се преобразува в линейно движение. Казано по-просто рейката преобразува ротационното движение в праволинейно при обтъркалване на зъбното колело по нея. Линейното движение служи за пренасяне на плъзгащите се портални врати по фиксирана траектория.

Двата основни типа зъбни рейки биват с наклонени и с прави зъби. Материалите, от които се изработват варират в широк диапазон, в зависимост от тежестта на конструкцията, която носят. Металът е най-често използваният материал при рейките за автоматични плъзгащи се портали. Тефлонът е друг материал, използван за изработка, на който залагат все повече производители.

Предимствата на тефлона не са никак малко. Поради специфичната структура на неговата молекула, окислителните процеси са сведени до миниум, тоест зъбната рейка от тефлон е напълно защитена от корозия. Този факт е от ключово значение за вратите на частни и индустриални имоти, чиито задвижващи компоненти работят при влага и неблагоприятни атмосферни условия.

За изработката на този елемент се използват още чугун, цинк, бронз, алуминий, пластмаса, делрин и други, в зависимост от техническите изисквания и механичните качества предявени към конкретното изделие. Предлагаме рейките с дължина от 1 м, като е възможно съединяване на различен брой елементи до достигане на желания размер, съответстващ на отвора на вратата.

Какво ви предлагаме?

Ние сме официален вносител и дистрибутор на автоматика за гаражни, портални и индустриални врати Life Home Integration, и следователно зъбните рейки, предлагани от нас са отново дело на престижната италианска марка. По този начин се получава пълна съвместимост между отделните модули, гарантираща дългосрочна и безпроблемна работата на вратите с автоматично задвижване.

Продуктите, предлагани от нас са изработени от цинк и от тефлон. Това са двата материала с най-високи свойства, включително и безпрецедентна износоустойчивост. Рейката, закупена от нас е с гаранция за качество и с пълно съответствие на установените индустриални стандарти, валидни за цял свят. Цената на различните изделия се формира на линеен метър.

Поддържаме постоянна складова наличност, за да можем да ви осигурим в минимален срок нужната ви зъбна рейка и то на значително по-ниска цена от обичайната за страната.  Винаги препоръчваме на своите клиенти да използват оригинални компоненти за автоматично задвижване, тъй като само с тях може да се постигне съвършен работен цикъл.

Съветваме ви да поверите на нашата компания внедряването на автоматиката за своята плъзгаща се портална или индустриална врата. Експертите ни най-добре биха могли да преценят кой модел и вид зъбни рейки са подходящи за автоматичната ви система и в частност за нейния двигател. Вземаме предвид не само товароносимостта, но и технологичното изпълнение на електромотора.

Свържете с нас по телефона или направете онлайн запитване за тази група продукти. Ще ви съдействаме своевременно и с компетентно мнение през целия процес на монтаж на плъзгащата се врата и автоматиката, използвана за нейното задвижване.