Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

12V вертикална електрическа брава VDS

Код на продукта: 167 / V
Наличност: В наличност
167.00лв. с ДДС
Без ДДС: 139.17лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

12V вертикална електрическа брава VDS

  • 3 бутона
  • Код: 167 / V
  • Модел: VDS-VL

Вертикалната електрическа брава 12V VDS с 3 бутона представлява усъвършенствано решение за заключване, използвано често в различни системи за контрол на достъп. Заключващото устройство работи със стандартно захранване от 12 V, което е често срещано в много електронни системи за сигурност. Бравата е подходяща за заключване както на жилищни, така и на хотелски и административни врати.

Основни характеристики и функционалност

Терминът "вертикална електрическа брава" касае дизайна на механизма, което означава, че той се захваща вертикално, чрез плъзгане или повдигане, при получаване на съответния сигнал. Този тип брави най-често се използват в приложения, където е необходимо сигурно вертикално резе.

Електрическите вертикални брави VDS се използват в различни обекти, като например жилищни сгради, офиси или промишлени съоръжения, за подобряване на сигурността и контрол на достъпа. Те са известни със своята надеждност и лесна интеграция в съществуващи системи за контрол на достъп.

Сред основните характеристики на модела можем да посочим:

  • Изисквания за напрежение и захранване: Ключалката работи с 12-волтово захранване с постоянен ток (DC), което я прави подходяща за интегриране със стандартни системи за контрол на достъп и съвместими източници на захранване.Това напрежение е често срещано в системите за сигурност и осигурява ефективна работа, като минимизира консумацията на енергия;
  • Вертикален дизайн: За разлика от традиционните хоризонтални електрически брави, VDS бравата разполага с вертикален дизайн.Този избор на дизайн предлага гъвкавост в опциите за инсталиране, позволявайки безпроблемно интегриране в различни видове врати и точки за достъп, включително стъклени врати и тесни пространства, където хоризонталните брави може да са неприложими;
  • Функции за сигурност: Ключалката включва различни функции за сигурност с цел предотвратяване на неоторизиран достъп и подправяне.Това могат да бъдат механизми против подправяне, вградени аларми и протоколи за криптиране за защита срещу опити за проникване и неоторизирано заобикаляне на мерките за сигурност.

Като цяло вертикалната електрическа брава 12V VDS с 3 бутона предлага цялостно решение за сигурност, подходящо за търговски, промишлени и жилищни приложения, осигурявайки стабилни възможности за контрол на достъпа и максимално ниво на защита за потребителите.

Бърза поръчка

12V вертикална електрическа брава VDS × 1 бр.

Цена: 167.00лв.