Електромагнитно заключване за автоматични портални врати — Евроматика

Заключване

Покажи:
Подредба:

При нужда от последно поколение механизми за заключване на портални и гаражни врати, този раздел на фирмения ни уебсайт ще ви бъде максимално полезен. Фирма Евроматика се е наложила като лидер на родния пазар в сферата на търговията, производството и монтажа на широка гама портални и гаражни врати с продажба на висококачествена автоматика за тяхното задвижване и управление. Заключващите механизми от висок клас са просто следващата стъпка в богатото ни портфолио.

Какво съдържа категорията

Настоящата категория ви дава достъп до богат асортимент от механизми за електромагнитно заключване на автоматични портални врати. В каталога ни са представени продукти на утвърдени световни производители, сред които са марките: Electra, Euromatica, MotorLine, VDS, VIRO и Yli.

В зависимост от индивидуалните ви нужди и бюджет, можете да изберете електрическо заключване с бутон, вертикална ел брава, електрическа ключалка за плъзгащи се врати, електромагнитна брава или стенна ел ключалка. Можем да предложим и универсални заключващи системи, пригодени за ляв/десен монтаж с опция за електрическо или ръчно отваряне.

Предимствата на електромагнитните заключвания са безспорни. Те са много по-надеждни срещу неправомерно отваряне, а в същото време са по-удобни за използване и с многократно по-дълъг експлоатационен живот. Поради намаленото механично въздействие, износването на функционалните им компоненти е почти напълно елиминирано.

Бравите, пригодени за универсален монтаж ляво/дясно, както и тясно профилираните ни модели, са изработени от устойчиви на корозия, удар и разпробиване метални сплави. Корпусът, както и запушалката са никелирани. Посредством наличния шестостенен болт е възможно пружината на бравата да се регулира съобразно теглото на вратата и мощността на амортисьора.

Тъй като електромагнитните брави използват електрически импулс за отваряне и затваряне на порталната врата, е необходимо при монтажа на такъв тип заключване да се добави и необходимото захранване. Въпросния вид заключващи системи се захранват на 12V напрежение, като захранването следва да се закупи допълнително, тъй като такова не е включено в представените в раздела продукти.

Електромагнитните заключвания могат да се използват съвместно с домофонна система, както и с други видове системи за контрол на достъпа.