Заключване

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: VDS
  12V вертикална електрическа брава VDS 3 бутона Код: 167 / V Модел: VDS-VL ..
  167.00лв. с ДДС
 • Производител: VDS
  12V Централно заключване ляво / дясно с бутон VDS 3 бутона Код: 167 / E Модел: ELC ..
  78.00лв. с ДДС
 • Производител: VIRO
  Eлектрическа ключалка за плъзгащи се врати VIRO Електрическа ключалка за плъзгащи се врати VIRO-V09. Тази ключалка се монтира от страната на двигателя и действа в отвора, преди да започне хода на двигателя. Захранването е 24V DC, което п..
  182.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Автомобилен сензор за бариери/врати Euromatica Той се използва за автоматично отваряне на бариери или други видове автоматизация, когато автомобилът е над този сензор.   Характеристики: Захранване: AC 24V, DC 24V  Чувствително..
  126.00лв. с ДДС
 • Производител: VIRO
  Вертикална електрическа ключалка VIRO Вертикална електрическа ключалка VIRO V06. Тя се захранва с 12V, може да се използва успешно в люлеещи се врати. Тя също може да бъде отключена с ключ. При електрическия импулс капакът се о..
  147.00лв. с ДДС
 • Производител: Electra
  Електромагнитна брава Electra YEM.11X Метална кутия Монтиране на закрито и на открито Напрежение / ток 12 V / 1,5 A cc. Електромагнитната брава осигуряваща затварянето на домашната ви врата, за да блокира нежеланите хора..
  108.00лв. с ДДС
 • Производител: VIRO
  Електромагнитна брава VIRO V05D Електромагнитната брава за монтаж на врати, които се отварят надясно VIRO V05D с бутон за изход е идеална за пешеходни врати и порти. Нейните характеристики и изработка я правят идеална дори за дървени врати. ..
  81.60лв. с ДДС
 • Производител: VIRO
  Електромагнитна брава VIRO V05S Електромагнитната брава за врати, които се отварят наляво VIRO V05 с бутон за изход е идеална за пешеходни врати и порти. Нейните характеристики и изработка я правят идеална дори за дървени врати.    ..
  81.60лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Eлектромагнитна брава Yli SX-10 Електромагнитна брава с електрическо отваряне на двигателя и магнитния сензор (100mA / 12V) или ръчно вътрешно чрез бутони. Външен ключов универсален монтаж - ляво или дясно Материал: неръждаема стомана. ..
  60.00лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Електромагнитна брава Yli SX-12 Електромагнитна брава четец за близост (с RFID карти). С вграден безконтактен четец и универсално дистанционно управление (ляво / дясно). При електрическия импулс ключалката се отваря и затваря обратно само сле..
  138.00лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Eлектромагнитна брава Yli YX-96 Електромагнитна брава за външен монтаж: Отваряне: Електрическо или чрез ключ Разход: 1A до 12Vcc Сила на затваряне: 2000 kgf Други характеристики: Вертикално монтиране ..
  114.00лв. с ДДС
 • Производител: MotorLine
  Стенна електрическа ключалка MotorLine За електрически или автоматични порти. Тя се захранва с 12V. Механизмът на ключалката е революционен с интелигентен дизайн, създаден изключително за повишена сигурност, дълъг живот, всичко нужно, за..
  177.00лв. с ДДС
 • Производител: Yli
  Универсална електромагнитна брава Yli SX-09 Електромагнитна брава за универсален монтаж (ляво / дясно). При електрическия импулс ключалката се отваря и затваря обратно само след отваряне и затваряне на вратата. Може да се монтира в домоф..
  50.40лв. с ДДС

При нужда от последно поколение механизми за заключване на портални и гаражни врати, този раздел на фирмения ни уебсайт ще ви бъде максимално полезен. Фирма Евроматика се е наложила като лидер на родния пазар в сферата на търговията, производството и монтажа на широка гама портални и гаражни врати с продажба на висококачествена автоматика за тяхното задвижване и управление. Заключващите механизми от висок клас са просто следващата стъпка в богатото ни портфолио.

Какво съдържа категорията

Настоящата категория ви дава достъп до богат асортимент от механизми за електромагнитно заключване на автоматични портални врати. В каталога ни са представени продукти на утвърдени световни производители, сред които са марките: Electra, Euromatica, MotorLine, VDS, VIRO и Yli.

В зависимост от индивидуалните ви нужди и бюджет, можете да изберете електрическо заключване с бутон, вертикална ел брава, електрическа ключалка за плъзгащи се врати, електромагнитна брава или стенна ел ключалка. Можем да предложим и универсални заключващи системи, пригодени за ляв/десен монтаж с опция за електрическо или ръчно отваряне.

Предимствата на електромагнитните заключвания са безспорни. Те са много по-надеждни срещу неправомерно отваряне, а в същото време са по-удобни за използване и с многократно по-дълъг експлоатационен живот. Поради намаленото механично въздействие, износването на функционалните им компоненти е почти напълно елиминирано.

Бравите, пригодени за универсален монтаж ляво/дясно, както и тясно профилираните ни модели, са изработени от устойчиви на корозия, удар и разпробиване метални сплави. Корпусът, както и запушалката са никелирани. Посредством наличния шестостенен болт е възможно пружината на бравата да се регулира съобразно теглото на вратата и мощността на амортисьора.

Тъй като електромагнитните брави използват електрически импулс за отваряне и затваряне на порталната врата, е необходимо при монтажа на такъв тип заключване да се добави и необходимото захранване. Въпросния вид заключващи системи се захранват на 12V напрежение, като захранването следва да се закупи допълнително, тъй като такова не е включено в представените в раздела продукти.

Електромагнитните заключвания могат да се използват съвместно с домофонна система, както и с други видове системи за контрол на достъпа.