ᐉ Дистанционно управление за гаражна врата на топ цена — Евроматика

Дистанционни управления за врати

Покажи:
Подредба:

Евроматика ви дава оптимален избор от дистанционни управления за гаражни врати. Устройствата са с 2 и 4 бутона, и с тях могат да се управляват всички видове врати на гаражи – ролетни, плъзгащи, секционни и двукрилни. Възможно е и задвижване от дистанция на индустриалните портали, оборудвани с автоматика с цел тяхното по-лесно управление.

Предимства и ползи

Предимствата и ползите от използването на дистанционно управление за гаражна врата са огромни. С него, вие не само спестявате време и усилия, но и си създавате комфорт и усещане за сигурност. Представете си, че се прибирате уморени вечер, а навън вали пороен дъжд. Бихте ли предпочели да излезете от топлия си автомобил, за да отключите и отворите ръчно вратата на своя гараж? Не? Така и предполагахме!

С устройството за управление на вратите от дистанция, няма да ви се налага да се излагате на риск от нападения, в случай че живеете в район с висок процент на престъпност и вандалски прояви. В случай че вратата на гаража ви е напълно автоматизирана, вие ще можете да я отворите от разстояние и да паркирате автомобила си в гаража, затваряйки вратата след себе си. Допълнителен плюс за сигурността е, когато гаражът е свързан със сградата чрез вътрешен вход.

Нашите автомати и дистанционни за гаражни врати са истинско спасение за възрастни и трудноподвижни хора. Макар и с лека и плавна механика, вратите ни от различните видове, все пак изискват известни усилия, за да бъдат отваряни и затваряни ръчно. Собствениците на автомобили с различна степен на инвалидизация се нуждаят най-силно от дистанционните ни контролери.

Защо да изберете нашите продукти?

Достъпната цена е наша запазена марка. Тя е валидна както за вратите от всички разновидности, така и за автоматиката и за всяко дистанционно за врата, присъстващо в каталога ни. Автоматичните задвижвания, а също и дистанционните, които предлагаме са дело на италианската марка Life и принадлежат към сериите Dream и Life Fido.

Всяко дистанционно за гаражни врати е съвместимо с контролните блокове и програмируеми модули, които предлагаме. Устройствата представляват двуканален радиопредавател с честотата на излъчване 433.92 MHz. Подходящи са за гаражни порти, заключващи системи, управление на бариери, автоматика за индустриални портали и други.

Дистанционните ни работят с динамичен /скачащ код, осигуряващ висока надеждност и сигурност. "Скачащият" код е метод, чрез който излъчения от предавателя към приемника код е различен при всяко натискане на бутон. Използва се KEELOQ алгоритъм, патентован от Microchip Technology Inc, който в комбинация с 66 битова дължина ( 7,4.1019 кодови комбинации ) на излъчвания код, изключва възможността за сканиране или прихващане на кода.

Блокът има един релеен изход, възможност за програмиране на дистанционно за гаражна врата и различен брой режими на работа. Паметта е енергонезависима, което ви гарантира, че при смяна на батерията запаметените функции няма да бъдат деактивирани, и следователно няма да бъде нужно повторно програмиране.

В случай, че се нуждаете от дистанционно за гаражната си врата на по-изгодна цена, ние сме правилният избор. Стойността на всяко устройство, предвид високото му качество и функционалност говори за пълната рентабилност на вашата инвестиция. Не се заблуждавайте, че по-евтините продукти ще ви свършат същата работа. Те нямат работния капацитет на нашите устройства.