ᐉ Аксесоари за автоматика на топ цени — Евроматика

Аксесоари за автоматика

Покажи:
Подредба:

Модернизацията и усъвършенстването на автоматичните двигателни механизми за врата е процедура, съобразена с изключително много и високи изисквания. Част от дейностите от този тип са инсталиране на контролна система за дистанционно управление, сензорна фотоклетка, зъбчати механизми, сигнална лампа, аварийно захранване за случаи с инцидентно прекъсване на електричество, системи за контролиран достъп, стратегическо осветление, дистанционно наблюдение и други приспособления.

Euromatica  осигурява на клиентите си пълен набор аксесоари за врати, които са дело на производители със световна популярност. Защото всяка портална или интериорна преграда могат да бъдат отворени и затворени, но комфортът на потребителите изисква много повече.

Дистанционни и зъбни рейки за лесно задвижване

Отключването на вратата ви вече е възможно дори и без физически контакт. Дистанционното управление позволява отварянето й чрез дигитална команда, и съоръжението се отключва само с едно движение на бутонен механизъм. Контролът на движение също се извършва бързо и лесно, а освен отваряне и затваряне, дистанционното управление задава и широчина на отвора по ваше желание. Спестете излишни движения и излизане от автомобила, като се насочите към дигиталното контролиране на вратите.

Високофункционалните ни зъбни рейки, от своя страна, осигуряват невероятна сигурност и устойчивост при приплъзване на механизма. Това е най-качественият и устойчив компонент за двигателен механизъм, на който да се доверите за плъзгаща се оградна или гаражна врата. Зъбните рейки в каталога ни осигуряват леко придвижване, съчетано с плавен старт и стоп, които съхраняват целостта на вратата и на отключващите механизми.

Фотоклетки и сигнално осветление

Фотоклетката е сензитивен детайл, осигуряващ постоянно и достатъчно количество светлина по всяко време. Те функционират чрез датчик за движение. Регистрацията на двигателна активност стимулира осветлението и тя се включва само след такъв подаден сигнал, като в нормално положение е неактивна.

Съоръжението спестява допълнителни вложения в електроенергия, необходими при непрекъснато използване на лампите в и около помещението. Разрешава се и неудобството от търсене на електрически ключ при липса на светлина.

Осветлението също е част от каталога ни. Сигналните ни лампи са предназначени за системи за контрол на достъп при вътрешносградни и външни зони - бариери, потъващи пилони, автоматични врати и много други разновидности. Целта на сигнализацията е индикация преди извършване на движение на автоматизирана врата, бариера и други подобни съоръжения.

Аварийно захранване

Когато сигурността ви зависи от електроенерията, това крие потенциална опасност. Смисълът на аварийното захранване е наличие на постоянен достъп до съответната врата или портал, по време на всякакъв вид непредвидени ситуации, включително споменатото прекъсване на мрежово електричество.

Устройството оптимизира правилното функциониране на врати, портали, бариери и т.н. Селекцията ни разполага с огромно разнообразие от аварийни устройства, с разнообразна издръжливост спрямо вашите нужди.