Аксесоари за автоматика

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: VIRO
  Eлектрическа ключалка за плъзгащи се врати VIRO Електрическа ключалка за плъзгащи се врати VIRO-V09. Тази ключалка се монтира от страната на двигателя и действа в отвора, преди да започне хода на двигателя. Захранването е 24V DC, което п..
  182.00лв. с ДДС
 • Производител: Euromatica
  Автомобилен сензор за бариери/врати Euromatica Той се използва за автоматично отваряне на бариери или други видове автоматизация, когато автомобилът е над този сензор.   Характеристики: Захранване: AC 24V, DC 24V  Чувствително..
  126.00лв. с ДДС
 • Производител: MotorLine
  Активна + пасивна фотоклетка MotorLine MFE Активна + пасивна фотоклетка MotorLine MFE. Комплектът се състои от RX-TX фотоклетка и отражително огледало. Максималното работно разстояние е 12 метра, мощност 24-220 V, време за реакция <30 ms. Т..
  120.00лв. с ДДС
 • Производител: Life
  Антена усилваща сигнала с коаксиален кабел. Фиксираща скоба от неръждаема стомана. ..
  22.80лв. с ДДС
 • Производител: Life
  Батерия 12V - 2,3Ah ..
  0.00лв. с ДДС
 • Производител: Life
  Безжичен контролер за достъп с код за автоматизация LIFE. Могат да бъдат записани до 16 кода за достъп. Не изисква външно захранване, а само батерии. Батериите са включени. Той е пригоден за автоматизацията LIFE, точно като дистанционно управление..
  96.00лв. с ДДС
 • Производител: Life
  Блок за управление на мотор за секционни врати - VIS 400 IP55 кутия и контролер за мотор-редуктор на LIFE с вграден оптичен шифратор. Вграден радиоприемник на LIFE с радиус на приемане 433,92 MHz. ..
  336.00лв. с ДДС
 • Производител: Life
  Блок за управление на мотор за секционни врати - VIS IP55 кутия и контролер за мотор-редуктор на LIFE с вграден оптичен шифратор. Вграден радиоприемник на LIFE с радиус на приемане 433,92 MHz. ..
  258.00лв. с ДДС
 • Производител: Life
  Контролен блок за управление на мотори за ролетни врати. IP44 команда на мотор-редуктор, с или без краен изключвател. Вграден LIFE 433,92 Mhz радиоприемник. Захранване: 230V ..
  120.00лв. с ДДС
 • Производител: VIRO
  Вертикална електрическа ключалка VIRO Вертикална електрическа ключалка VIRO V06. Тя се захранва с 12V, може да се използва успешно в люлеещи се врати. Тя също може да бъде отключена с ключ. При електрическия импулс капакът се о..
  147.00лв. с ДДС
 • Производител: Life
  Външно отключващо устройство с метален кабел. ..
  41.40лв. с ДДС
 • Производител: Life
  Двуканален радиоприемник с вградена памет за съхранение на 750 кода. Изход със скоба с две нормално отворени релета с четири режима на работа: моностабилен, бистабилен, 30 сек. и 180сек. изчакване. Вход за антена и вход за електрозахранване 12&..
  74.40лв. с ДДС
 • Производител: Life
  Пълен комплект деблокираща ключалка. ..
  58.80лв. с ДДС
 • Производител: Life
  Декодер за клавиатурен селектор с памет за съхранение на 750 кода. Изход с клема с 4 релета с 4 режима на работа. ..
  74.40лв. с ДДС
 • Производител: Life
  Дистанционно - 2 бутона ..
  34.80лв. с ДДС
 • Производител: Life
  Двуканален радиопредавател на честота 433,92 Mhz. Кодираща система “LIFE Подвижен код”. 12V алкална батерия.   ..
  36.70лв. с ДДС
 • Производител: Life
  ..
  38.40лв. с ДДС
 • Производител: Life
  Дънна платка за Life ACER RG1R DL Дънната платка за Life ACER RG1R DL. Може да се използва успешно за системи за автоматизация LIFE ACER 400 -> 1500 KG на 230V.  Съвместими дистанционни управления: FIDO2 FIDO4 DREAM BRAVO2 ..
  205.20лв. с ДДС
 • Производител: Life
  Дънна платка за Life RGUNI24 Optimo 2 Дънната платка за Life RGUNI24 Optimo 2. Може да се използва успешно за модела на LIFE - Optimo 2 за автоматизация на ролетни врати. Съвместими дистанционни управления: FIDO2 FIDO4 DREAM BR..
  228.00лв. с ДДС
 • Производител: Life
  Едноканален радиоприемник с вградена памет за съхранение на 750 кода. Изход със скоба с нормално отворено реле с четири режима на работа: моностабилен, бистабилен, 30 сек. и 180 сек. изчакване. Вход за антена и вход за електрозахранване ..
  62.40лв. с ДДС

Модернизацията и усъвършенстването на автоматичните двигателни механизми за врата е процедура, съобразена с изключително много и високи изисквания. Част от дейностите от този тип са инсталиране на контролна система за дистанционно управление, сензорна фотоклетка, зъбчати механизми, сигнална лампа, аварийно захранване за случаи с инцидентно прекъсване на електричество, системи за контролиран достъп, стратегическо осветление, дистанционно наблюдение и други приспособления.

Фирма Euromatica  осигурява на клиентите си пълен набор аксесоари за врати, които са дело на производители със световна популярност. Защото всяка портална или интериорна преграда могат да бъдат отворени и затворени, но комфортът на потребителите изисква много повече.

Дистанционни и зъбни рейки за лесно задвижване

Отключването на вратата ви вече е възможно дори и без физически контакт. Дистанционното управление позволява отварянето й чрез дигитална команда, и съоръжението се отключва само с едно движение на бутонен механизъм. Контролът на движение също се извършва бързо и лесно, а освен отваряне и затваряне, дистанционното управление задава и широчина на отвора по ваше желание. Спестете излишни движения и излизане от автомобила, като се насочите към дигиталното контролиране на вратите.

Високофункционалните ни зъбни рейки, от своя страна, осигуряват невероятна сигурност и устойчивост при приплъзване на механизма. Това е най-качественият и устойчив компонент за двигателен механизъм, на който да се доверите за плъзгаща се оградна или гаражна врата. Зъбните рейки в каталога ни осигуряват леко придвижване, съчетано с плавен старт и стоп, които съхраняват целостта на вратата и на отключващите механизми.

Фотоклетки и сигнално осветление

Фотоклетката е сензитивен детайл, осигуряващ постоянно и достатъчно количество светлина по всяко време. Те функционират чрез датчик за движение. Регистрацията на двигателна активност стимулира осветлението и тя се включва само след такъв подаден сигнал, като в нормално положение е неактивна.

Съоръжението спестява допълнителни вложения в електроенергия, необходими при непрекъснато използване на лампите в и около помещението. Разрешава се и неудобството от търсене на електрически ключ при липса на светлина.

Осветлението също е част от каталога ни. Сигналните ни лампи са предназначени за системи за контрол на достъп при вътрешносградни и външни зони - бариери, потъващи пилони, автоматични врати и много други разновидности. Целта на сигнализацията е индикация преди извършване на движение на автоматизирана врата, бариера и други подобни съоръжения.

Аварийно захранване

Когато сигурността ви зависи от електроенерията, това крие потенциална опасност. Смисълът на аварийното захранване е наличие на постоянен достъп до съответната врата или портал, по време на всякакъв вид непредвидени ситуации, включително споменатото прекъсване на мрежово електричество.

Устройството оптимизира правилното функциониране на врати, портали, бариери и т.н. Селекцията ни разполага с огромно разнообразие от аварийни устройства, с разнообразна издръжливост спрямо вашите нужди.