ᐉ Аксесоари за автоматика на топ цени — Евроматика

Аксесоари за автоматика

Покажи:
Подредба:

Модернизацията и усъвършенстването на автоматичните двигателни механизми за врата е процедура, съобразена с изключително много и високи изисквания. Част от дейностите от този тип са инсталиране на контролна система за дистанционно управление, сензорна фотоклетка, зъбчати механизми, сигнална лампа, аварийно захранване за случаи с инцидентно прекъсване на електричество, системи за контролиран достъп, стратегическо осветление, дистанционно наблюдение и други приспособления.

Фирма Euromatica  осигурява на клиентите си пълен набор аксесоари за врати, които са дело на производители със световна популярност. Защото всяка портална или интериорна преграда могат да бъдат отворени и затворени, но комфортът на потребителите изисква много повече.

Дистанционни и зъбни рейки за лесно задвижване

Отключването на вратата ви вече е възможно дори и без физически контакт. Дистанционното управление позволява отварянето й чрез дигитална команда, и съоръжението се отключва само с едно движение на бутонен механизъм. Контролът на движение също се извършва бързо и лесно, а освен отваряне и затваряне, дистанционното управление задава и широчина на отвора по ваше желание. Спестете излишни движения и излизане от автомобила, като се насочите към дигиталното контролиране на вратите.

Високофункционалните ни зъбни рейки, от своя страна, осигуряват невероятна сигурност и устойчивост при приплъзване на механизма. Това е най-качественият и устойчив компонент за двигателен механизъм, на който да се доверите за плъзгаща се оградна или гаражна врата. Зъбните рейки в каталога ни осигуряват леко придвижване, съчетано с плавен старт и стоп, които съхраняват целостта на вратата и на отключващите механизми.

Фотоклетки и сигнално осветление

Фотоклетката е сензитивен детайл, осигуряващ постоянно и достатъчно количество светлина по всяко време. Те функционират чрез датчик за движение. Регистрацията на двигателна активност стимулира осветлението и тя се включва само след такъв подаден сигнал, като в нормално положение е неактивна.

Съоръжението спестява допълнителни вложения в електроенергия, необходими при непрекъснато използване на лампите в и около помещението. Разрешава се и неудобството от търсене на електрически ключ при липса на светлина.

Осветлението също е част от каталога ни. Сигналните ни лампи са предназначени за системи за контрол на достъп при вътрешносградни и външни зони - бариери, потъващи пилони, автоматични врати и много други разновидности. Целта на сигнализацията е индикация преди извършване на движение на автоматизирана врата, бариера и други подобни съоръжения.

Аварийно захранване

Когато сигурността ви зависи от електроенерията, това крие потенциална опасност. Смисълът на аварийното захранване е наличие на постоянен достъп до съответната врата или портал, по време на всякакъв вид непредвидени ситуации, включително споменатото прекъсване на мрежово електричество.

Устройството оптимизира правилното функциониране на врати, портали, бариери и т.н. Селекцията ни разполага с огромно разнообразие от аварийни устройства, с разнообразна издръжливост спрямо вашите нужди.