Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Задвижване за еднокрилна врата LIFE ONE 3

Код на продукта: LIFE ONE
Наличност: В наличност
700.00лв. с ДДС
Без ДДС: 583.33лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Задвижване за еднокрилна врата LIFE ONE

Задвижване за еднокрилна врата LIFE ONE. За автоматизация на еднокрилни врати. 24V работа на мотора за интензивно използване.  Базиран е на двигателя LIFE OPTIMO 3 за дълго и тихо отваряне.

За крило до: 3.00м и тегло до 600 кг.

Комплектът се състои от:

Optimo 3 двигател - 1 бр.

Монтажни планки - 1 комплект

Дистанционно управление - 1 бр.

Контролен блок - 1 бр.

Изработено от качествени материали

LIFE ONE е проектирана от висококачествени материали в съответствие със стандартите за качество, дизайн и функционалност на най-модерните автоматики за врати на пазара.

Безопасност при експлоатация

Електронният контролен панел обработва много бързо цялата информация и активира най-добрите мерки за сигурност в реално време. По този начин децата ви ще бъдат защитени, когато играят близо до вратата.

Работи независимо от сезона

Този модел задвижване има много добър механизъм за отключване, който е добре защитен, за да предотврати навлизането на мръсотия или вода. Дори да се използва рядко, той е проектиран да се активира лесно, бързо и безопасно, осигурявайки допълнителен комфорт.

LIFE ONE е лесен за монтаж

Двигателите за автоматизация са оборудвани със захранващ кабел и сигнален кабел, и двата с дължина 1 метър за по-лесна инсталация, също така са окабелени от вътрешната страна за лесна поддръжка. Монтажните скоби са здрави, и лесни за поставяне. Инструкциите за инсталиране на задвижването за еднокрилна врата LIFE ONE са ясни, прости и интуитивни, което помага на инсталатора през всички етапи от работата му. LIFE е проектирал всичко до най-малките детайли, включително очарователен дизайн.

Бърза поръчка

Задвижване за еднокрилна врата LIFE ONE 3 × 1 бр.

Цена: 700.00лв.