Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Сензор за слънце, дъжд, вятър с вграден анемометър MotorLine

Код на продукта: BEWEATHER
Наличност: разпродаден
284.40лв. с ДДС
Без ДДС: 237.00лв.

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Сензор за слънце, дъжд и вятър вграден анемометър. Когато не сте наоколо сензора защитава сензор вашата тента, например: ако вятърът се появи, тентата ще се прибере автоматично, а когато изгрее слънцето, ще се отвори. 

Изтеглете тук инсталационното ръководство

Euromatica, ви дава възможност да оптимизирате работата на своята тента или ролетна щора, като добавите този високоефективен сензор за слънце, дъжд и вятър към нейното управление. Уредът е дело на престижната марка MotorLine, проектиран да ви помогне да защитите своята инвестиция, предпазвайки екстериорния елемент от повреждане при внезапно възникнали неблагоприятни метеорологични явления.

С този компонент си осигурявате удобство и спокойствие. Сенникът ще се отваря и прибира, в зависимост от атмосферните условия в момента, което е отлична опция, когато не сте си у дома, за да го направите ръчно. Уредът отчита нивата на слънчевата светлина, оставяйки тентата в отворено състояние. Датчикът за влага ще регистрира дъжда и ще я приведе в сгънато състояние, както и при силен вятър, който се отчита от вградения в устройството анемометър.

Характеристики и принцип на работа

Автоматизацията на процесите при използване на подвижни (сгъваеми) навеси и щори има редица предимства. На първо място автоматичното отваряне и сгъване на тенти и щори ви спестява време и усилия, но по-важното е, че процесът може да бъде изпълнен, докато отсъствате. С добавяне на сензора за слънце, дъжд и вятър, няма да се притеснявате дали съоръжението ще бъде фатално повредено от внезапно появилия се силен вятър, докато сте на работа.

Сензорът се свързва безжично с електронните контролни блокове STATEUROP за да се постигне пълна автоматизация на ролетни щори за прозорци и тенти. Устройството може да работи само във връзка с един или повече електронни контролни блока STATEUROP, предварително подготвени за радиоприемане на информация, свързана със състоянието на сензорите.

За функционирането ще е необходимо да се извърши операция по програмиране на безжичния сензор на контролния блок, с който той ще бъде свързан (виж частта. „КОД на изпращане на радиоидентификатор“ в инструкциите за инсталиране).

Във фабричната настройка по подразбиране всеки един безжичен сензор има различен идентификатор. Инсталирането и монтажа на сензора е максимално опростено, благодарение на напълно безжичната, оптична технология на свързване.

Вижте още: вертикални ветрогенератори на достъпни цени