Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Комплект за автоматизирана тента MotorLine NAHS

Код на продукта: NAHS25x20
Наличност: разпродаден
По запитване

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Тентата се произвежда в Португалия от Motorline под най-високите стандарти. Има автоматични сгъваеми игли. Съдържа и дъжд сензор за автоматично отваряне и затваряне. Можете да го монтирате на стената и с наклон на 60 градуса. Текстилната тъкан е защитена, когато тентата е затворена, понеже остава в алуминиев корпус. 

Цената се отнася за 2600 х 2000 мм размер - За други размери, моля, поискайте персонализирано предложение!

Наслаждавайте се на всеки ден на вашата тераса!

Очаквайте красивите часове на пролетта, лятото или късна есен с помощта на качествените тенти за тераси, произведени от Motorline. Множеството разновидности, които можем да създадем, могат да ни помогнат да ги поставим навсякъде, било то в класическа къща или модерен дом. Цветовете на тентата Ви ще играят важна роля в архитектурата на дома ви.  Сега можете да се отпуснете на терасата и да се предпазите от ултравиолетовите лъчи. Тентата съдържа сензори за вятър, дъжд и температура и могат да бъдат настроени да се изключват автоматично.

В пакета ще намерите:

  • TUB MT мотор
  • Дръжка за ръчно спешно прибиране или в случай на прекъсване на захранването
  • Два MCA4SP 4-канални дистанционни управления
  • Команда MC8
  • Допълнително: Поддържа сензор за вятър / дъжд / слънце

Елегантен и стилен дизайн!

Тента, която осигурява безупречна естетика с широка гама от цветове и модели на разположение. Можете да избирате от голямо разнообразие от стандартни материали и цветове. Автоматизираните тенти са станали стандарт за покриване на тераси, независимо дали са търговски или лични. Материалът, използван за оцветяването на тента обикновено се третира с акрилов тефлон, за да бъдат по-устойчиви на топлина и влага.

Вижте пълната гама от стандартни цветове