Автоматизирани тенти и сенници на топ цени, тента за тераси и балкони — Евроматика

Автоматизирани тенти и сенници

Няма добавени продукти в тази категория.

Евроматика осъществява продажба, доставка и монтаж на широка гама автоматизирани тенти и сенници. Едно оригинално решение за различни по мащаб и предназначение сгради, притежаващо свойството да подобри не само визията на фасадата, но и използването на откритите пространства.

Защо са ви нужни?

Едва ли е нужно да ви убеждаваме, че конкретната технологична разработка е едно наистина практично и полезно приспособление. Вероятно сте попаднали в сайта ни, именно защото се интересувате от сгъваеми тенти, и преди всичко от техните цени. Тентата притежава редица предимства, сред които:

  • Позволява гъвкавост в обособяването на място на отдих;
  • Лесно изграждане с възможност за преместване;
  • Дава възможност да се изгради защита от слънце и умерени валежи там, където липсва масивна козирка, навес или друг архитектурен елемент със сходна функция;
  • Повишава естетическата стойност на фасадата – налично е разнообразие от модели и разцветки;
  • Дълъг експлоатационен живот – рентабилност на инвестицията;
  • Единствен начин да се използва откритото пространство спрямо моментните условия и предпочитания чрез лесно прибиране и разгъване.

Предлагаме хубави тенти и сенници с безупречно качество и здравина на конструкцията.  Продуктите са от различните серии на португалската компания Motorline. В продуктовия ни каталог ще срещнете напълно окомплектовани решения, включващи автоматични сгъваеми игли за максимално удобство при отваряне и затваряне на съоръжението.

Всеки комплект е оборудван с манивела за ръчно задвижване на покривалото при прекъснато електричество. По желание може да се добави сензор за дъжд с анемометър, за измерване скоростта на вятъра – отново на марката Motorline. Сензорът служи за защита на вашата инвестиция от повреждане, вследствие неочаквани метеорологични промени.

В случай, че не сте наблизо, сензорът ще се погрижи за текстилната тъкан. При поява на силен вятър или дъжд, напълно автоматизираната тента ще се прибере в алуминиевия корпус, след което ще се отвори, веднага щом слънцето отново изгрее. Силно препоръчваме добавянето на този елемент в комплекта, с цел удължаване експлоатационния период на съоръжението.

Какво ви предлагаме?

Предлагаме пълната гама автоматизирани балконски тенти на конкурентна цена. Асортиментът включва продукти от сериите: Monobloco 300; NAHS; OHMUK и PILK на марката MotorLine. Комплектите съдържат: TUB MT мотор; Дръжка за ръчно спешно прибиране и в случай на прекъсване на захранването; Две MCA4SP 4-канални дистанционни управления; Команда MC8. Допълнително може да се добави сензор за вятър / дъжд / слънце от същия производител.

Високият клас материали, използвани за изработката, ви гарантират постигане на отлична ефективност и стилен облик на постройката или дворното пространство. Предлагаме богато цветово разнообразие от автоматични тенти, както и възможност за изработка по индивидуални размери, спрямо нуждите и желанията на всеки клиент.

Тъй като дизайнът и конкретно цветът на модерната тента, предоставена от нас на изгодни цени, има пряко отношение към архитектурната стойност на вашия дом / търговско помещение, тентите се изработват в широк диапазон от цветове, устойчиви на избеляване.

Материалът използван за оцветяване на текстилната тъкан, се третира с акрилов тефлон за по-висока устойчивост към UV лъчи и влага. В същото време, при дъжд, тъканта е предпазена от намокряне, оставайки затворена в алуминиевия корпус. Имате възможност да избирате между широк диапазон от нюанси – пастелни, неутрални, ярки и светли.

✅ Затруднявам се в избора на тента за моята веранда – с какво тя ще подобри условията в конкретното пространство❓

След обсъждане на особеностите на самото пространство и вашите предпочитания, ние можем да направим избора вместо вас. Ще ви препоръчаме най-подходящата за вашите нужди и бюджет тента, както и допълнителното оборудване, за нейното автоматично управление. Тентата е идеалното средство за засенчване на тераси и веранди, блокирайки до 94% от слънчевите лъчи, и екранирайки 95% от UV лъчите, като по този начин се намалява температурата в засенчената зона с до 20 градуса.

✅ Колко време приблизително отнема монтажът на тентата❓

Времето за монтиране на тентите се определя от тяхната големина и спецификите на модела. Монтажните работи се усложняват допълнително при инсталиране на допълнителни аксесоари за автоматизиране на процесите по отваряне и затваряне. От значение е и методът на монтаж. Професионално извършеният от нас монтаж може да отнеме от 2 до 4 часа. Имайте предвид, че, с цел да гарантираме пълно задоволство от страна на клиента, отделяме максимално внимание на всеки детайл при различните етапи на монтиране.

✅ Задължителен ли е сензорът за вятър❓

Ние винаги препоръчваме добавянето на датчик за вятър към автоматизираните сенници и тенти. Вятърът, особено при силни пориви на въздушната маса, е способен да нанесе сериозни поражения върху конструкцията на тентата, чиято цена все пак не е символична, а сравнително висока. Приемете сензора за вятър като защита, която гарантира рентабилността на финансовата ви инвестиция.