Автоматизирани тенти и сенници

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: MotorLine
  Цената се отнася за 2500 х 2000 мм - За други размери, моля, поискайте персонализирано предложение! Независимо дали искате тен или искате да се отпуснете в горещ летен ден, тентата автоматично се отваря и затваря лесно, може да се управлява от два..
  1 524.00лв. с ДДС
 • Производител: MotorLine
  Тентата се произвежда в Португалия от Motorline под най-високите стандарти. Има автоматични сгъваеми игли. Съдържа и дъжд сензор за автоматично отваряне и затваряне. Можете да го монтирате на стената и с наклон на 60 градуса. Текс..
  3 804.00лв. с ДДС
 • Производител: MotorLine
  Комплект за автоматизирана тента. Отворяне и затваряне автоматично. Може да се закрепи към стената или тавана. Поддържа максимален наклон от 60 градуса Цената се отнася за 2500 х 2000 мм маркер - За други размери, моля, поискайте пе..
  3 391.20лв. с ДДС
 • Производител: MotorLine
  Комплект за автоматизирана тента. Отворяне и затваряне автоматично. Може да се закрепи към стената или тавана. Поддържа максимален наклон от 60 градуса Цената се отнася за 2500 х 2000 мм маркер - За други размери, моля, поискайте пе..
  3 391.20лв. с ДДС
 • Производител: MotorLine
  Сензор за слънце, дъжд и вятър вграден анемометър. Когато не сте наоколо сензора защитава сензор вашата тента, например: ако вятърът се появи, тентата ще се прибере автоматично, а когато изгрее слънцето, ще се отвори.  Изтеглете тук инст..
  284.40лв. с ДДС

Евроматика осъществява продажба, доставка и монтаж на широка гама автоматизирани тенти и сенници. Едно оригинално решение за различни по мащаб и предназначение сгради, притежаващо свойството да подобри не само визията на фасадата, но и използването на откритите пространства.

Защо са ви нужни?

Едва ли е нужно да ви убеждаваме, че конкретната технологична разработка е едно наистина практично и полезно приспособление. Вероятно сте попаднали в сайта ни, именно защото се интересувате от сгъваеми тенти, и преди всичко от техните цени. Тентата притежава редица предимства, сред които:

 • Позволява гъвкавост в обособяването на място на отдих;
 • Лесно изграждане с възможност за преместване;
 • Дава възможност да се изгради защита от слънце и умерени валежи там, където липсва масивна козирка, навес или друг архитектурен елемент със сходна функция;
 • Повишава естетическата стойност на фасадата – налично е разнообразие от модели и разцветки;
 • Дълъг експлоатационен живот – рентабилност на инвестицията;
 • Единствен начин да се използва откритото пространство спрямо моментните условия и предпочитания чрез лесно прибиране и разгъване.

Предлагаме хубави тенти и сенници с безупречно качество и здравина на конструкцията.  Продуктите са от различните серии на португалската компания Motorline. В продуктовия ни каталог ще срещнете напълно окомплектовани решения, включващи автоматични сгъваеми игли за максимално удобство при отваряне и затваряне на съоръжението.

Всеки комплект е оборудван с манивела за ръчно задвижване на покривалото при прекъснато електричество. По желание може да се добави сензор за дъжд с анемометър, за измерване скоростта на вятъра – отново на марката Motorline. Сензорът служи за защита на вашата инвестиция от повреждане, вследствие неочаквани метеорологични промени.

В случай, че не сте наблизо, сензорът ще се погрижи за текстилната тъкан. При поява на силен вятър или дъжд, напълно автоматизираната тента ще се прибере в алуминиевия корпус, след което ще се отвори, веднага щом слънцето отново изгрее. Силно препоръчваме добавянето на този елемент в комплекта, с цел удължаване експлоатационния период на съоръжението.

Какво ви предлагаме?

Предлагаме пълната гама автоматизирани балконски тенти на конкурентна цена. Асортиментът включва продукти от сериите: Monobloco 300; NAHS; OHMUK и PILK на марката MotorLine. Комплектите съдържат: TUB MT мотор; Дръжка за ръчно спешно прибиране и в случай на прекъсване на захранването; Две MCA4SP 4-канални дистанционни управления; Команда MC8. Допълнително може да се добави сензор за вятър / дъжд / слънце от същия производител.

Високият клас материали, използвани за изработката, ви гарантират постигане на отлична ефективност и стилен облик на постройката или дворното пространство. Предлагаме богато цветово разнообразие от автоматични тенти, както и възможност за изработка по индивидуални размери, спрямо нуждите и желанията на всеки клиент.

Тъй като дизайнът и конкретно цветът на модерната тента, предоставена от нас на изгодни цени, има пряко отношение към архитектурната стойност на вашия дом / търговско помещение, тентите се изработват в широк диапазон от цветове, устойчиви на избеляване.

Материалът използван за оцветяване на текстилната тъкан, се третира с акрилов тефлон за по-висока устойчивост към UV лъчи и влага. В същото време, при дъжд, тъканта е предпазена от намокряне, оставайки затворена в алуминиевия корпус. Имате възможност да избирате между широк диапазон от нюанси – пастелни, неутрални, ярки и светли.