Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Двигател за индустриални секционна врата - Life Vis 400

Код на продукта: VIS 400
Наличност: В наличност
1 050.00лв. с ДДС
Без ДДС: 875.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Двигател за индустриални секционни врати VIS 400

 

Технически характеристики:


Максималнна квадратура на крилото на вратата: 22/34 кв.м.
Захранване на двигателя: 400 V
Мощност: 500 W
Усилие: 70/100N

 
Работна температура: -20 ÷ +50 ° C
Клас на защита: 54 (IP)
Интензивност на използване: 50 (%)
Скорост: 20 rpm

 

Представяме ви една от иновативните концепции за задвижване на плъзгащи се портали, предлагани от LIFE. Това е автоматиката Acer, чиято основна цел е постигане на задвижване на плъзгащи се портали. Тя отразява модерните тенденции в света на техниката и е една своеобразна интеграция в XXI-ви век по отношение на техническите особености и показатели.

Монтажът на автоматика за секционна врата е бърз и лесен с помощта на изчерпателните обяснения в инструкцията. Той може да бъде програмиран и да изпълнява своите функции спрямо желанията на клиентите. Той е създаден с помощта на висококачествени материали. Металът, който е използван за конструкцията, е алуминий. Това е метал, характеризиращ се със своята лекота, ковкост, метален блясък и неподвластност на корозия. С цел да се постигне по-голяма плътност на конструкцията, алуминият е лят под високо налягане.

Автоматиката има солидна външна кутия, която изпълнява защитна функция при наличие на механичен удар. С помощта на тази кутия тя не се деформира и запазва своята цялост. За реализиране на естетичен външен вид на автоматиката тя е покрита със специален епоксиден прах. Автоматиката за задвижване на плъзгащи се портали съдържа и зъбни механизми, които са направени от специални сплави, които допълнително правят цялостната структура още по-издръжлива. 

При наличие на неблагоприятни климатични условия механизмът не се разваля, тъй като алуминият не е подвластен на корозия. Автоматиката Acer има работен температурен диапазон от минимална температура -20 градуса и максимална +70 градуса т.е. тя може да функционира при температурна амплитуда 90 градуса. Това придава допълнителен позитив на дадения продукт, предлаган от LIFE, тъй като автоматиката е издръжлива както при ниски, така и при високи температури.

Бърза поръчка

Двигател за индустриални секционна врата - Life Vis 400 × 1 бр.

Цена: 1 050.00лв.