Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Двигател за индустриални секционна врата - Life Vis

Код на продукта: VIS
Наличност: В наличност
960.00лв. с ДДС
Без ДДС: 800.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Двигател за индустриални секционни врати VIS

 

Технически характеристики:


Максималнна квадратура на крилото на вратата: 22/34 кв.м.
Захранване на двигателя: 230 V
Мощност: 450 W
Усилие: 45/70N

 
Работна температура: -20 ÷ +50 ° C
Клас на защита: 54 (IP)
Интензивност на използване: 35 (%)
Скорост: 20 rpm

 

Гаранция: 3 години

 

Моделът автоматика за секционни врати Vis се създава от изследванията на LIFE за нови технологии и системи, способни да отговорят на всички изисквания: дори и най-специфичните в индустриалната област. Производството на този продукт включва използването на най-добрите налични суровини и спазването на най-високите и най-взискателните стандарти за качество, за да се гарантира продължителна и перфектна работа във времето. Двигателят е специално разработен за работа на секционни плъзгащи се врати.

Специални материали, оригинални концепции

 

Моделът Vis е разработен с помощта на обстойни изследвания на LIFE. Той покрива всички изисквания и задоволява и най-специфичните нужди на клиентите. За да се произведе този модел, са включени най-високите стандарти за качество с цел да се осигури дълъг живот и перфектно функциониране във времето. Задвижващият мотор е специално проектиран за секционни и плъзгащи се индустриални врати. Системата за освобождаване е лесна и интуитивна, а прикачването към първоначалното положение е автоматично. Двата вида предавки, верига или директно задвижване гарантират по-висока надеждност и фин акустичен комфорт.

 

Както при всички двигатели LIFE, моделът Vis е наличен с енкодер: това оборудване следи в реално време позицията на вратата и показва това на електронен централен блок, инсталиран външно или на борда, евентуално наличие на препятствия по време на движение.

Новост, която има голям потенциал на развитие, както в настоящето, така и в бъдещето

Моделите Vis са висококачествени. Тяхната структура е изработена от алуминий с висока плътност. Този метал е лек и устойчив. Външната обвивка, LIFE "марка", не е деформируема. Задвижващият вал и машината работят върху по-големи сачмени лагери от най-високо качество, за да осигурят дълъг живот. Във версията с управление на борда командната клавиатура е интегрирана в защитната обвивка и позволява персонализиране на всички функции, така че да задоволи и най-специфичните изисквания.

Бърза поръчка

Двигател за индустриални секционна врата - Life Vis × 1 бр.

Цена: 960.00лв.