ᐉ Автоматика за секционни врати на топ цени — Евроматика

Автоматика за секционни врати

Покажи:
Подредба:

Харесват ли ви високотехнологичните иновации? Фенове ли сте на прилагането на модерни технологии във всяка сфера на живота с цел подобряване на неговото качество и създаването на повече комфорт? Ако давате положителен отговор на въпросите, зададени по-горе, то този раздел на сайта ни е точното място за вас.

Ние от Евроматика сме амбициозен екип с основна цел да постигне удовлетворение от страна на своите клиенти. Внасяме качествена италианска автоматика за секционни врати, която прави процеса на отваряне и затваряне по-лесен от когато и да било преди. Необходимо е само натискането на един бутон, за да се задвижи крилото на металната врата.

Авангарден дизайн – разнообразие от програмируеми функции

Представяме ви специалната серия теглещи мотори за секционни и индустриални врати Probo. Освен възможността за избор на различни по сила мощности, Probo предлага мотор, който е специално разработен за този вид приложения. Тази серия автоматика се характеризира с богато разнообразие от програмируеми функции, авангардност в дизайна, високо качество на инженеринг и производство по отношение на всеки детайл.

С тези иновации се постига своеобразно интегриране към света на високо развитите технологии. Задвижващата автоматика за индустриални врати Probo, е разработена по такъв начин, че да покрива всички изисквания и нужди на клиентите. За производството са използвани висококачествени суровини, отговарящи на европейските стандарти за качество.

Срокът на експлоатация на високотехнолгичната автоматика за секционна врата е дълъг, защото е изработена по подобаващо добър начин, без да е направен компромис нито с качеството на материалите, нито с желаните стандарти или изисквания от страна на клиента.

Максимална защита от инциденти

Моторът за автоматика на италианската компания е бил подложен на обстойно изследване и оптимизация за теглене на секционни и индустриални врати. Процесът на деблокирането се извършва по бърз и лесен начин. И двата вида трансмисия - верига и ремък, осигуряват голяма надеждност и отличен акустичен комфорт.

При наличие на внезапно препятствие в зоната на действие на вратата, се получава предупредителен сигнал от специален шифратор, оповестяващ електронния блок за управление. Шифраторът активира необходимите контрамерки, с което се осигурява безопасност на минаващите хора и намиращите се в близост предмети.

Командният панел е лесен за употреба. Характеризира се с достъпност и позволява програмиране и настройка на функциите на мотора. Същевременно електронният блок за управление се предлага с два режима на програмиране по подразбиране, които съдействат за ускоряване на процедурата по инсталиране.

Системата е готова за употреба след само едно докосване. Ние, от Евроматика, познаваме нуждите на пазара, тъй като сме правили обстойни проучвания за това от какво имат нужда потребителите. В резултат на нашите познания, предлагаме само висококачествени продукти.

Съблюдаваме принципа на модернизация на технологиите. Именно заради това предлагаме на своите клиенти стоки, които са с доказан произход и качество, с дълъг работен живот и на достъпна цена. Определено печеливш бизнес модел е да се постига максимална удовлетвореност у клиента.

Пести време, усилия и пари

Ако насочим мисленето си в сферата на вратите, тук комфорт се постига с автоматизация на всяка индустриална врата, особено ако е направено на достъпни цени. Насочвайки вниманието си в частност към индустриалните секционни врати, най-важната цел при тях е спестяването на време.

Това се постига с ускоряване на работния процес и увеличаване на скоростта на отваряне и затваряне на крилото, за да могат работещите по-бързо да отидат и съответно да си тръгнат от предприятието. Да се спести време не е лека задача, а доста амбициозно начинание.

С помощта на специалната серия теглещи мотори Probo, тази цел не само е постигната, но е реализирана по много добър и модерен начин, без да се създават каквито и да е негативни предпоставки при експлоатация и монтаж. Всичко се случва бързо и лесно.