Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Задвижване за ролетни врати - Tenax 120

Код на продукта: Tenax 120
Наличност: В наличност
300.00лв. с ДДС
Без ДДС: 250.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Двигател за ролетни врати Tenax 120

Технически характеристики:

Максимално тегло на вратата: 120 кг.
Мощност: 460 W
Въртящ момент: 120 N

Брой пълни завъртания: 5-6

Консумация: 2.2 A

Тегло на мотора: 7 кг.

За монтаж на вал: 60 мм

Размер на зъбния венеж: 200 мм

Функция спирачка: НЕ

Скорост: 10 rpm

Гаранция: 3 години

От първоначалния дизайн до крайния продукт моделите Tenax се изучават обстойно, за да се гарантира най-доброто представяне с течение на времето. Структурата е изградена от алуминий. Вниманието към детайлите в механичната конструкция осигурява спокойна работа.

Надеждност

Качеството на LIFE възниква още във фазата на планиране. То покрива всички международни норми. Продуктите на Life се прилагат във всички области. Философията, която спазва фирмата е, че желанията на клиента и неговата защитеност са висши ценности в този вид бизнес. 

Бързина във всички сфери

За LIFE преодоляването на всякакви недостатъци е висша цел. Това става с помощта на сложните електронни системи, недостъпността на кодовете за дистанционно управление, иновативната устойчивост на материалите и не на последно място това се изразява и чрез продължителността и надеждността, които доказват, че инвестициите на клиентите са били успешни и рентабилни.

Бърза инсталация

Има три стъпки, през които трябва да се премине, за да се направи инсталацията. Първата от тях е интелигентен инструмент, който винаги може да намери отговор и решение при всяко изискване за инсталация. Втората е ясни и лесни инструкциите за монтаж, които допринасят за намаляване на времето за монтаж. Третата е  персонализиране на качество, дизайн и обслужване. Благодарение на внимателното следване на тези стъпки, LIFE постига високи нива на техническа удовлетвореност.

Euromatica ви предлага автоматично задвижване за ролетни врати Tenax 120. Електродвигателят на италианската компания Life Home Integration е предназначен за ролетни врати с максимално тегло на крилото до 120 кг. С мощност от 460W електромоторът извършва 5-6 пълни оборота в един работен цикъл при скорост 10 rpm. Нашата компания предлага професионален монтаж на всички системи за автоматизация на врати на марката.

Автоматизация на ролетни врати от ново поколение

Двигателите за автоматично задвижване LIFE са незаменимо решение за тези, които ценят комфорта и безопасността. Благодарение на електрическото задвижване, ще можете да управлявате свръхтежки ролетни врати. Автоматичното управление на марката е подходящо за частни къщи, офиси, банки и търговски центрове.

Двигателят от ново поколение TENAX ви позволява да управлявате с лекота ролетни врати, независимо от техния размер, брой и други фактори. Автоматизацията ще ви позволи да отваряте и затваряте всички видове ролкови съоръжения просто с едно натискане на бутон на дистанционното управление, без да се налага да напускате дома или автомобила си.

За LIFE спешната нужда от автоматизация е основна ценност, която се изразява на 100% във всяко решение на компанията. Производителят се е погрижил за предотвратяването на всеки недостатък, благодарение на сложните електронни системи за контрол. Гарантирана е недостъпността на кодовете на дистанционното управление, безапелационната здравина на материалите и най-вече осигуряването на дълготрайност и надеждност, които се запазват във времето.

Бърза инсталация

Има три стъпки за извършване на инсталацията, базирани на интелигентен инструмент, който винаги може да намери отговор и решение при всяко изискване за монтаж. Ясни, прости и интуитивни, инструкциите за монтаж допринасят за намаляване на времето за инсталиране на автоматиката. С персонализираното качество, дизайн и обслужване на LIFE вие ще постигнете най-високите технически нива и удовлетворение.

Електрическите задвижвания TENAX са лесни за инсталиране. За да се автоматизират съществуващите конструкции на ролетни врати, не е необходимо допълнително да се пробиват стените. Задвижванията от ново поколение намаляват натоварването върху елементите на окачването и увеличават експлоатационния живот на конструкциите.

Бърза поръчка

Задвижване за ролетни врати - Tenax 120 × 1 бр.

Цена: 300.00лв.