Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Задвижване за ролетни врати - Tenax 120

Код на продукта: Tenax 120
Наличност: В наличност
228.00лв. с ДДС
Без ДДС: 190.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Двигател за ролетни врати Tenax 120

 

Технически характеристики:


Максимално тегло на вратата: 120 кг.
Мощност: 460 W
Въртящ момент: 120 N

Брой пълни завъртания: 5-6

Консумация: 2.2 A

Тегло на мотора: 7 кг.

За монтаж на вал: 60 мм

Размер на зъбния венеж: 200 мм

Функция спирачка: НЕ

Скорост: 10 rpm

 

Гаранция: 3 години


От първоначалния дизайн до крайния продукт моделите Tenax се изучават обстойно, за да се гарантира най-доброто представяне с течение на времето. Структурата е изградена от алуминий. Вниманието към детайлите в механичната конструкция осигурява спокойна работа.

Надеждност

Качеството на LIFE възниква още във фазата на планиране. То покрива всички международни норми. Продуктите на Life се прилагат във всички области. Философията, която спазва фирмата е, че желанията на клиента и неговата защитеност са висши ценности в този вид бизнес. 

Бързина във всички сфери

За LIFE преодоляването на всякакви недостатъци е висша цел. Това става с помощта на сложните електронни системи, недостъпността на кодовете за дистанционно управление, иновативната устойчивост на материалите и не на последно място това се изразява и чрез продължителността и надеждността, които доказват, че инвестициите на клиентите са били успешни и рентабилни.

Бърза инсталация

Има три стъпки, през които трябва да се премине, за да се направи инсталацията. Първата от тях е интелигентен инструмент, който винаги може да намери отговор и решение при всяко изискване за инсталация. Втората е ясни и лесни инструкциите за монтаж, които допринасят за намаляване на времето за монтаж. Третата е  персонализиране на качество, дизайн и обслужване. Благодарение на внимателното следване на тези стъпки, LIFE постига високи нива на техническа удовлетвореност.

 

Бърза поръчка

Задвижване за ролетни врати - Tenax 120 × 1 бр.

Цена: 228.00лв.