ᐉ Автоматика за ролетни врати на топ цени — Евроматика

Автоматика за ролетни врати

Покажи:
Подредба:

Високотехнологичната автоматика за ролетни врати Tenax се отличава със своя дизайн и качество на използваните материали. Механизмът е изработен от алуминий. Структурата на модула е здрава и стабилна, тъй като алуминият е лят и с висока плътност.

Конкретният вид автоматика гарантира дълъг срок на експлоатация на вратите, тъй като е изградена по такъв начин, че да се намали рискът от механични изменения. Механизмът за задвижване на ролетната врата Tenax е една от иновациите, предлагани от италианската компания LIFE Home Integration.

Пълна безопасност, гарантирана от LIFE

Всеки продукт от серията е сертифициран и разработен в съответствие с международните норми за безопасност. Автоматизацията за ролетни врати е максимално надеждна и безопасна. Разполага с нужните защити с цел да предпазва случайно преминаващите хора и предмети, намиращи се в непосредствена близост.

В случай на авария, механизмът, част от революционната автоматика на LIFE за ролетни врати, бързо преодолява проблема, тъй като още при направата му са взети под внимание евентуалните инциденти, които биха могли да възникнат. Елиминирани са всякакви опити за незаконно преодоляване, благодарение на сложните електронни системи, недостъпността на кодовете за дистанционно управление и високата устойчивост на материалите.

Лесен монтаж и управление

Инсталирането на автоматика за ролетни врати Tenax се извършва бързо и лесно. Има само три стъпки, които е необходимо да бъдат изпълнени, за да се монтира механизмът. Автоматичното задвижване е интелигентен инструмент, чрез който винаги може да се намери отговор и решение на всяко изискване за инсталация.

Инструкциите за монтаж са написани ясно и достъпно, за да се постигне намаляване на времето, необходимо за неговото инсталиране. Автоматиката е с персонализирано качество, дизайн и обслужване. Тази техническа иновация ще направи дома ви високотехнологичен и ще въведе техническия прогрес на XXI-ви век във вашия дом.

Предлагаме най-модерните тенденции при съвременната автоматика за ролетни врати на цени, достъпни за частни и бизнес обекти. При нас вие ще получите коректно и мило отношение, примесено с професионализъм и индивидуален подход. Удовлетворението на желанията на клиентите е основна максима, към която се придържаме неотлъчно.