Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Задвижване за плъзгаща врата - Life Acer Easy 800 кг. + 1 бр. дистанционно

Код на продукта: Life Acer Easy 800 + 1 бр. дистанционно
Наличност: В наличност
840.00лв. с ДДС
Без ДДС: 700.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Комплектът Acer Setup R Easy 800 кг. включва:

- Двигател за плъзгаща се врата AC18R Easy, 230V за врати до 800кг.

- 1 бр. дистанционно управление Dream, 433.92 MHz, подвижен код

- 1 бр.  контролен блок RG 1R DL с интегриран приемник

- 1 бр. монтажна планка

Гаранция: 3 години 

Технически характеристики:

  • Максимално тегло на крилото на вратата: 800 кг.
  • Захранване на двигателя: 230 V
  • Мощност: 300 W
  • Усилие: 900 N
  • Смазване: масло 
  • Работна температура: -20 ÷ +70 ° C
  • Клас на защита: 44 (IP)
  • Скорост: 8 (м / мин)

Фирма Евроматика ви предлага най-доброто задвижване за плъзгащи се врати на европейския пазар. Комплектът Acer Setup R Easy 800 е предназначен да задвижва плъзгащи се портали с тегло до 800кг. Освен двигателя, получавате още дистанционно управление Dream, 433.92 MHz с подвижен код, контролен блок RG 1R DL с интегриран приемник и монтажна планка. Задвижването е проектирано за лесен монтаж и бърза интеграция.

ACER – Вечният двигател

Acer Setup R Easy 800  е висококачествен задвижващ мотор, проектиран за дългосрочна работа. Серията включва особено здрава автоматизация за плъзгащи се врати, подпомагана от енкодер, който гарантира експлоатация при изключително високо ниво на безопасност през целия период на използване. В допълнение, цялата гама е базирана на иновативната карта Digital Life.

Заслужава си да заложите на двигателите на италианската марка LIFE Home Integration при автоматизиране процесите на отваряне и затваряне на вашите портални плъзгащи се врати, ако държите на безпроблемното им използване в продължение на дълги години. Това на практика е вечният двигател, пригоден за интензивна употреба при неблагоприятни атмосферни условия.

Моделът е наличен в две 24-волтови версии и девет 230-волтови разновидности. Конструкцията му се състои от лек, но изключително здрав алуминий с ударо-устойчива външна обвивка. Тялото на двигателя е с покритие от полиестерни бои, за безпроблемна експлоатация в агресивни метеорологични условия.

При избора на автоматизация, нашите клиенти се оказват неподготвени да разпознаят важните характеристики на различните продукти. Затова е важно да знаят, че моторът винаги трябва да бъде съобразен с размерите и теглото на вратата. Всяка автоматична плъзгаща се врата има подвижна част, наречена крило, което се движи успоредно на входа по релсов път.

Този тип портали стандартно имат едно движещо се крило, но благодарение на контролната карта Digital Life, включена в нашия комплект, могат да се управляват и две противоположни крила. Изборът на подходящ двигател спрямо типа на вратата и интензитета на нейното използване е от съществено значение за постигане на най-добрата производителност от двигателя. Acer Setup R Easy 800 позволява перфектна, линейна работа, без блокиране по време на отваряне и затваряне.

Това е един от предпочитаните ни модели автоматика за плъзгащи врати.

Бърза поръчка

Задвижване за плъзгаща врата - Life Acer Easy 800 кг. + 1 бр. дистанционно × 1 бр.

Цена: 840.00лв.